Ara
Yarim armut
Aksami hafif gecirmeyi dusunuyorum
Corba
Salata
Yogurt
Bu 3 gün dikkat etmeliyim carsambaya en azindan 1 kg gitmesini istiyorum
tebrik ederim seni rollacımsabah tartı beni sevindirdi süpriz olsun yazmıcam ama koyduğum hedefi bile geçebilirim eğer şu iki günü iyi geçirebilirsem
merhaba canım, haftasonu fazla müsait olmuyorum, ondan giremiyorum, buralardayım yoksa, sen nasılsın adaşım?Nasil gidiyor adasim hic gelmiyosun takima
günaydın kızlar herkes nasıl bakalım ben yorgun ama iyiyim taşımadan kalan işlerin
çoğunu hallettim yaptığım kaçamaklari bol bol hareket ederek akşam yemeklerini erken yiyerek telafi ettim zaten benim en önemli sorunum akşam yemeklerini geç yemek hafta içi en erken 19.30 20.00 gibi yiyebiliyorum
sabah
1dilim ekmek peynir 3 zeytin salatalık y biber şekersiz çay
günaydın arkadaşlar
cuma günü tartıda süperdim ama malum gün gelince bu sabah felaket çıktıı moralimi bozduuu
günaydın kızlar herkes nasıl bakalım ben yorgun ama iyiyim taşımadan kalan işlerin
çoğunu hallettim yaptığım kaçamaklari bol bol hareket ederek akşam yemeklerini erken yiyerek telafi ettim zaten benim en önemli sorunum akşam yemeklerini geç yemek hafta içi en erken 19.30 20.00 gibi yiyebiliyorum
sabah
1dilim ekmek peynir 3 zeytin salatalık y biber şekersiz çay
sabah tartı beni sevindirdi süpriz olsun yazmıcam ama koyduğum hedefi bile geçebilirim eğer şu iki günü iyi geçirebilirsem
günaydın arkadaşlar
cuma günü tartıda süperdim ama malum gün gelince bu sabah felaket çıktıı moralimi bozduuu
bu aralar iştahım yok
zorla yiyorum
1 dilim ekmek peynir zeytin
kızlar size komik gelebilir ama ben iştahım olmayınca korkuyorum moralim bozuluyor zorla yiyorumm bu nasıl bir psikolojiysee
günaydın arkadaşlar, bu sabah tartı beni de güldürdü nihayet ...
merhaba canım, haftasonu fazla müsait olmuyorum, ondan giremiyorum, buralardayım yoksa, sen nasılsın adaşım?
günaydın canım, afiyet olsun, işlerin çoğu bitmiştir, şimdi rahatlama zamanı :)
malum gün gidince çok iyi sonuç alırsın merak etme canım, hepimiz aynı durumları yaşıyoruz :)
günayyddınnnnn
teşekkür ederimtebrik ederim seni rollacım
bence canını sıkma sebebi belli malum gün geçsin normale dönersingünaydın arkadaşlar
günaydın canım, nasıl geçti haftasonun?
ben bu gün mutluyum ,sabah gayet iyi bir rakam gördüm
Günaydın cnm
hafta sonuu çok güzel geçti
ufak kaçamaklar da olsa bol harketli geçti
ctesi hep yürüdüm her işimi yürüyerek halletim
kuaföre yürüyerek gittim
pazara yürüyerek gittim
yani hiç araç kullanmadımm
dün çay partisinde bol bol göbek attımm ne ter attık ammaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?