Ben istediğim kiloya ulaşınca, ondan sonrası gitmek zevk olucak bana zaten canım.
3 ay dişimi sıkmam lazım...
ol canımmm ol
yemek yemiycem, canım istemiyor
Öğle yemeği yedim az evvel,
Şehriye çorbası
Salata
Ayran
1 ince dilim kepek ekmeği
geçmiş olsun canım, mahzende aynı dertten muzdarip, Allah ikinizede şifa versinBen de 4 gundur bel fitigindan yatıyorum kizlar... diyetime de dun baslasim sıkı sıkı insallah carsambaya eksilerde olurum
ögle yemeği
şehriye çorbası
izmir köfte 5 köfte bir patates
cacık birdilim ekmek roka
neden yemek istemiyorsun canımm
iyi yapmışsın canımmafiyet6 olsun canım
geçmiş olsun canım, mahzende aynı dertten muzdarip, Allah ikinizede şifa versin
afiyet olsun canım
kuru fasülye turşu pirinç vardı bende gitmedim
afiyet6 olsun canım
geçmiş olsun canım, mahzende aynı dertten muzdarip, Allah ikinizede şifa versin
afiyet olsun canım
kuru fasülye turşu pirinç vardı bende gitmedim
iyi yapmışsın canımm
ee acıkırsan ne yiyeceksin peki
Canim mahzenin ki bayagi ilerlemis hali galiba. Benim en son 3 sene once boyle tutmustu. 1 hafta yattim. Galiba bebekle ugrasmaktan kaldir indir salla derken incindi.
birde kurufasukye nohut cok kalorili siye biliyoruma dogrumudur
ii bari erkencisin ne güzelsaat 15:30 da eve gidiyorum o zaman bir şeyler yerim.
evet mahzenin daha ilerlemiş hali, aman dikkat edin kendinize, tekrar geçmiş olsun
ben kuru fasülye ve nohut yiyorum ama haftada 2 en fazla 3 defa yenilmeli diye düşünüyorum, tıpkı bulgur pilavı gibi :)
aslında diyetisyenler haftada 1 defa veriyorlar ben gene 2-3 te kaldım :)
http://herbizzy.com/?ref=62nwsaat 15:30 da eve gidiyorum o zaman bir şeyler yerim.
evet mahzenin daha ilerlemiş hali, aman dikkat edin kendinize, tekrar geçmiş olsun
ben kuru fasülye ve nohut yiyorum ama haftada 2 en fazla 3 defa yenilmeli diye düşünüyorum, tıpkı bulgur pilavı gibi :)
aslında diyetisyenler haftada 1 defa veriyorlar ben gene 2-3 te kaldım :)
selam kızlar moralim bozuk enerjim düşük boğazım ağrıyor ama 1 aydır falan dr antibiyotik verdi geçmedi yarın dr gidecem bir şey var diye korkuyorummmm
katılıyorum sana canimcanım onlar kandırmaca hep
selam kızlar moralim bozuk enerjim düşük boğazım ağrıyor ama 1 aydır falan dr antibiyotik verdi geçmedi yarın dr gidecem bir şey var diye korkuyorummmm
acıktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?