Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

akşam
kapuska
haşlama tavuk
yoğurt
mevsim salata

eveet bunlar dışında yememeye özen göstereceğim, spor yapamam ama 50 adet mekik, 50 adet bel çevirme ve 50 sn plank hareketi yaparım.. hepinize mutlu akşamlar

günaydın günlüğüm :)

dün akşam mekik, plank ve bel çevirdim.. akşam aynen kapuska yoğurt turp ve çok az tavuk yedim.. bu arada su hiç yazmıyorum , çünkü her gün öğleden önce 1 lt öğleden sonra 1 lt eve gidince de artık ne kadar içersem kardır mantığıyla en az 2,5 lt oluyor, bu nedenle her gün yazmıyorum :)

şimdi müsait olmuşken squad ve sopa ile bel çevirme ve ağırlık (ağırlık dediğime bakmayın 500 gr su şişesi ) ile profilimdeki hareketlerimi yapayım, öğlen yemekte pek güzel şeyler yok, gitmesem mi, bilemedim, kabak mücver yoğurt makarna mercimek çorba, belki giderim, şimdi yazınca kulağa hoş geldi :)

sabah kahvaltımı yazayım hemen

sabah
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
zeytin
çay
su

öğlen
2 ad. kabak mücver (yağda kızartılmış)
çorba (ne olduğuna karar veremedik, un yada patates olabilir )
yoğurt

3.9 km (5179 adım) yürümüşüm 15 ad. squad (kalanını gün içerisinde tamamlıycam ) 50 adet sopa ile bel çevirme yaptım .. şimdilik benden bu kadar...

ara
1 ad. armut
1 yeşilçay

akşam

1 kepçe şehriye çorba
2 s.k tavuklu pilav
salata
yoğurt

ara
1 ad. yeşil çay
1 ad form çay

akşam spor: mekik, plank, squad, bel çevirme ağırlıkla bel çalışma

akşam belli ondan şimdiden yazayım dedim :)

afiyet olsun cnm
bu ara güze egzersiz yapıyorsun

günaydın günlüğüm

cuma ve bildirim günü

kilom 68.00

neredeyse günlüğüme başladığım kilodayım... 2 aralıkta 70 kg idim, bu gün 13 şubat!!!! bu işte bir yanlışlık var, 3 hafta izin beni mahvetti

ablacim neler yapiyorsun nasil gidiyor sporla aran nasil bugun takim ilk defa iyi degil bende yanina geliyim bi bakiyom dedim yerin belli ha ona gore

Vayy vayy benimde canım mısır ekmeği çekti şimdi

nerelisin canım

ablacim neler yapiyorsun nasil gidiyor sporla aran nasil bugun takim ilk defa iyi degil bende yanina geliyim bi bakiyom dedim yerin belli ha ona gore

iyi, gidiyor canım spor ise öğlenleri yürüyorum, şu an başım terli ve işteyim, nasıl kurutacağım bilemedim, elektrikli soba var biraz kurutmaya çalışayım, anlıyacağın duş almadan spor zor, ama hiç yapmamaktan daha iyidir...

öğlen
hasanpaşa köfte 1 adet
mercimek çorba
1 s.k. pirinç pilavı
yoğurt

5500 adım yürüdüm... yaklaşık 45 dk...
10 dk kadar belediye aletleri ile egzersiz yaptım..

Karışık aslında dedelerim oradan oraya taşınmış köken Kahramanmaraş annem babam erzincanlı onların anne babası trabzonlu bizde izmitliyiz ama annem babam aynı laz gibi konuşur kimse inanmaz erzincanlı olduklarına

mısır ekmeği denince direk doğu karadeniz geldi aklımada ondan sordum :)

zayemekleriyleb7ost: 39414116 .!.:
mısır ekmeği denince direk doğu karadeniz geldi aklımada ondan sordum :)
Karadeniz yemekleriyle büyüdük karadenizli sayılırız çaykarada n sen nerelisin cnm

Canım merhaba çok istikrarlı gidiyorsun valla, bende başlıyorum çalışmalara spor videoları indiriyorum şimdi, sigraryı bıraktım şimdi sıra kilolarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…