Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Forumda bir üyenin paylaştığı 2 kaşık yoğurt içine limon suyu ve pul biber karışımını yatmadan yarım saat önce yemeye başladım 1 hafta oldu, çok az da olsa fark etti gibi, yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum, bırakmak yok devam hadi hayırlısı.

selam kızlar,
nasılsınız bakalım, yarın için umutlu musunuz?
ben alıştım artık tartılmamaya, tartıyı kaldırdım,aslında çok güzelmiş haa, tavsiye olunur, ay sonuna kadar tartılmam kesin
sizden de gzel sonuçlar bekliyorum hadi bakalım, akşamı hafif geçirelim, yürüyüşümüzü de yapalım

kesin kararlısın yani tartılmamaya, valla iyi dayanıyorsun, ben gene 2-3 posta tartılıyorum gün içerisinde :)
peki neler yapıyorsun, arada bahset lütfen, merak ettim kitabı ama almadım parama kıyamadım,

ben dün iyiydim ama bu gün biraz + ile geldim, neyse çok takmıyorum, nasılsa cıs yapmıyorum, bir şekilde gidecek bu kilolar, tek sorun spor yapmaya hiç fırsatım olmuyor, ve bu durum kilo vermemi etkiliyor

bak sen söyleyince baya çok geldi ne biliyim ben kilo kısmına daha önem veriyorum her halde 2ayda sadece 2 kilo
kaç kilo olduğun değil ne kadar inceldiğin önemli aslında, sporla kaslar güçlendiği için ağırlık kaybı çok olmuyor ama bu yağların erimediği anlamına gelmiyor. resimdeki yağla kas aynı ağırlıkta, yağların kapladığı alan kaslardan fazla ama yağ kastan hafif

Eklentiler

• KAS-YA~1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 46

aynen canım, bu nedenle spor da diyette çok çok önemli,

aynen 8 cm 2 beden miydi neydi, zaten anladığım kadarıyla seninde sorunlu bölgen basenlerin, kolay kolay gitmez basen, yinede iyi gitmiş, b fit iyi geliyor demek ki?
evet b fit gerçekten işe yarıyor iki beden değil ama bir beden incelme oldu sanırım çünkü pantolonlarım bol geliyor artık yeni alma vakti geldi o zaman öğrenirim kaç beden olduğumu

çok doğru yıllarca hep kilo odaklı diyet yaptığımız için algı değişmiyor

çok doğru yıllarca hep kilo odaklı diyet yaptığımız için algı değişmiyor

mahzende deniz egece kitabını okuyor, spora odaklı olmamız gerektiği falan yazıyormuş, detayını çok bilmiyorum ama bende spor ile daha mutlu oluyorum ve daha iyi inceliyorum :) şu ara yapamasam da

evet canım kararlıyım, başta zorlandım tabi ama suan çok rahatım, sanki üzerimden büyük bir yük kalktı, ben de 2 kez tartılırdım mutlaka ama düşün ki yapman gerek 2 iş artık yok :) sigarayı bıraktıktan sonra da buna benzer bişey hissetmiştim. Düşün sigara stress kaynağı, yemeğini çoğu zaman acale acele yiyorsun ki üzerine sigara içmen gerek, içemediğin zaman strese giriyorsun, gergin oluyorsun falan filan, sağlığını senden götürmesi de cabası..
yıllardır yatak odamdan tartı eksik olmuyordu, yıllarca diyet spor yapsamda, yapmasam de hergün tartıldım. Bana henüz bi faydası olmadı. Bi de böyle deniycem ay sonunda sizin tartı gününüze denk getirip tartılırıp sonuç iyiyse 2 ay tartılmam bu sefer

mahzende deniz egece kitabını okuyor, spora odaklı olmamız gerektiği falan yazıyormuş, detayını çok bilmiyorum ama bende spor ile daha mutlu oluyorum ve daha iyi inceliyorum :) şu ara yapamasam da
aynen canım, spor mutluluk kaynağı resmen, lakin deniz egece zayıflamak için spor yapmayın da diyor, bıraktığınız zaman yine alırsınız, hareketinizi artırın diyor. odağınız hareket olsun. Mideniz yumruğunuz büyüklüğünde ve yumruğunuz kadar yiyin, yemeğe, yediklerinize odaklanmayım, sabah öğününde öğle ve akşam ne yiyeceğinizi düşünmeyin, yiyeceklere anlam yüklemeyin diyor. Bu kalorili, bu kilo aldırır vs. gibi. yedikleriniz ete, tırnağa, kasa, kemiğe dönüşüyor diye düşünün diyor. 3 öğün yemek yemek yemeye odaklanmayın sadece bedeniniz istediğinde yiyin, zihniniz istediğinde değil, bedeninizin sesini dinleyin diyor. Vs. vs.
bir de ideal bedendeki görüntünüze odaklanın diyor. onu hayal edin, ne kadar güçlü olursa bu hayal o kadar etkili diyor.

ben bugün ara öğün yapmıcam çünkü en çok sabah ile öğle arasında kaçamak yapıyorum kendimi sabahla öğle arasında birşeyler yememeye alıştırmam lazım

bende tam tersi sabah ile öğle arasında acıkmıyorum bile hiç ara öğün yapmam ama benim öğle yemek saatim 12 yani erken sabah da kahvaltı saatim 8 o yüzden heralde.

Ama öğleden sonra saat daha 2 olmadan başlıyorum acıkmaya ya

Sarayca yediklerimden bahsetmem doğru olur mu bilmiyorum ama
yiyeceklere anlam yüklememeye çalışıyorum, doğum gününde yaptığım tatlılardan yedim tabiki de ama bunlar bana kilo aldıracak diye düşünmedim ve pişman olmadım.
onun dışında da ne yiyeceğimi düşünmemye başladım. evde pişen ne varsa yiyorum, karataya uygun mu değil mi, glisemik indeksi düşük mü yüksek mi diye düşünmüyorum. miktar olarak az yediğim, ekmeği otomatik olarak azalttığım, ve daha az miktarlarda yediğim kesin. bu çok önemli, kıtlık moduna girmeden kendimi kısıtlamadan ama abartıya kaçmadan. az yemeye odaklanmayınca otomatik olarak az yemeye başladım diyebilirm.

gayet güzel bilgiler, teşekkürler canım, sporla hareketi artırmayı karıştırmışım

bak işte bu kilolarda olmak istiyorum, usturuplu bir resim koyayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…