Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

sana sormaya korktum ne yiyorsun diye, (hani düşünmemen gerektiği için) bahsetmen iyi olmuş, mantıklı düşünecek olursak zaten mide ameliyatı olanlar da az az başlıyor yediklerine, sonrasında ise gene 1 kase büyüklüğünde hayatlarına devam ediyorlar...
ama yumruk büyüklüğü az gibi, peki son kez sorayım, bu yumruk büyüklüğünde kaç öğün yiyorsun?

gayet güzel bilgiler, teşekkürler canım, sporla hareketi artırmayı karıştırmışım

bak işte bu kilolarda olmak istiyorum, usturuplu bir resim koyayım dedim
canım senin eklediğin rsim güzel çıkıyor, benim eklediğim yağ ve kas resmi alta kötü duruyor, bunu nasıl yapıyorsun, pro üyelikle mi ilgili yoksa... bu arda resim de pek güzel maşallah.
canım yumruk az geldi banada evet, şöyle 2 yumruk olsa nasıl olur diye baktım o da çok olacak gibi geldi. sanırım 1.5 yumruk büyüklüğünde doyuyorum şuan
şimdilik 3 öğün yiyorum canım, aralarda bazen limon yiyorum, kalın kabuklu limonu kabuğu ile yemeye başladım da
arkadaşlardan gördüm grip olduğum bi gün kekik çayının yanında gelen limonu atıverdim ağzıma, güzel geldi. o günden beri, çaya suya attığım limonu yiyorum kabuğuyla.

he he pro üyelik dermişimmmm...
ben direk internetteki fotoya sağ tıklayıp resim url sini kopyalıyorum burada ise, hani yukarıda smiley var ya onun yanında dağ görüntülü küçük resim var ona tıklayıp yapıştırıyorum, böyle çıkıyor resimler...

inşallah istediğin gibi ince görüntüye ulaşırsın :)
senin var mı beğendiğin karılar

mahzen mesela yeşil mercimek ve 1 kase yoğurt bunlar sıvı, yumruk büyüklüğünü nasıl anlıycam

hmm, ben url kopyalayıp yapmadıydım hiiç, farklı kaydedip sonra ekliyordum bir dahaki sefere öyle yapayım,
beğediğim hatun değilde, gözlerimden dolayı genç ve daha fit iken hülya avşara benzetilmişliğim var, o nedenle ona benzemek daha kolay olur diye ona odaklanayım diyorum, bu gibi mesela

kadını sevmesem de, güzel ne diyebilirim ki :)

merhaba bayanlar
10,30 gibi simit krem peynir yedim.pek açlıkta yok ama ne yiyeceğim bilmiyorum.14,00 gibi falan yersem akşama yemem diye düşünüyorum çünkü fazla kilo veremedim.500 gr gibi olacak ilk haftam.

benim evimede çok yakın b-fit var aslında 1 ay gitmiştim tekrar gitsemmi tembellikten zor geliyor.

kızlar farkettiniz mi bugün işler biraz hafifldi, olanları da yapasım yok, kendime izin verdim, ne güzel, vakit de geçmek bilmiyor, öyle mutluyum ki anlatamam uçuyorum mutluluktan

merhaba canım 500 gr hiç fena değil aslında :)

vaktin varsa spor yapmanı tavsiye ederim

kızlar farkettiniz mi bugün işler biraz hafifldi, olanları da yapasım yok, kendime izin verdim, ne güzel, vakit de geçmek bilmiyor, öyle mutluyum ki anlatamam uçuyorum mutluluktan

ayy nihayet senin adına sevindim canım ya, ne o öyle, hep çalış hep çalış

mahzen yemek düşünmemeye çalışıyorum ama , 10 dk sonra yemeye gideceğimi biliyorum, ayyy çok zor ya ...

bu hareket, ben 1 hafta yaptıydım ve hemen farketti, tabi bende şöyle bir durum var, benim göbek var basen namına fakirim :) yani bana iyi geldiiiii :)
ben de az önce 30 yaptım ama benim zaten kocaman totom ve ondan daha kocaman basenlerim var. bana iyi gelmez zannımca, totom daha da dikleşsin istemem.
senin resimdeki spor yapan hatunun dik ve yuvarlak totosu var ben pek sevmedim lakin diğerinin de bacakları arasındaki boşluk hoşuma gitti yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…