Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

bacak arasında boşluk nasıl bir şey acaba ben hiç görmedim de:)

totonla ilgili havanı sevsinler, daha dik istemezmiş mişşşşş

bacak arasında boşluk nasıl bir şey acaba ben hiç görmedim de:)

totonla ilgili havanı sevsinler, daha dik istemezmiş mişşşşş
ha haaa, ne havası kız, öyle bir basen var ki, totomda da yağlar, bu haldeyken yaptığımda kaslar iyice dikleşirse fena olur diye düşündüm, ileride iyi olur belkim
bacak arası boşluk ne iyi olurdu valla, pantolonlarım orası eskir hep, yepyenidir aslında, atmak zorunda kalırım. işte ona yönelik bir egzersiz bulup hep birlikte yapalım

bende o boşluğu hiç bilmem eteğin altına devamlı şort giyerim ki bacaklarım pişmesinnn
ay ay aynı dertler, ben etek bile giyemem
gelinliğin altına bile giymişliğim vardırrr
kilotlu çorap işe yaramaz mı canım

kızlar aylakçılıktan bişey farkettim kk da. aşağıda ki resme bi bakın, bu uygulama yeni mi, ben mi yeni farkettim

Eklentiler

• kk.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 49
bende sabahı anlatırsam öğleden sonra pek acıkmıyorum bakalım bugün nasıl olacak

yemeğimi yedim geldim, hava soğuk yürüyüş yapamam, birazdan bazı hareketler yaparım olmadı..

öğlen
yeşil mercimek çorba
yoğurt
4-5 adet kuşbaşı doğranmış et ( patlıcan yemeği varmış sadece etlerini yedim :)

gelinliğin altına bile giymişliğim vardırrr

seninde basen var sanırım, ayrıca sende ölçülerini alacaktın hatırladığım kadarıyla ama yazmadın

mahzencim senin vaktin olur akşamları callanetics egzersizleri ni bir denesen, hem bazı rahatsızlıklarada iyi geliyormuş, benim 3-4 defa yapmışlığım var, orada sonunda çok güzel bacak egzersizide var :) yapılabilinir :)

kızlar aylakçılıktan bişey farkettim kk da. aşağıda ki resme bi bakın, bu uygulama yeni mi, ben mi yeni farkettim

bende farkettim şimdi, ama küçük fotoya mausu getirince oluyor muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…