Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

iyi günler bayanlar
diyet moduna 3. haftamda yeni girebildim.
sabah peynirli yumurta yedim. 1 dilim ekmek
tembellik bende de var spor yapamıyorum

merhaba canım 3. haftanda başlayabilmen iyi bir şey , benimki bazen aylar alıyordu,

ayrıca vaktin olursa en azından 30 dk yürüyüş yap derim, hazır havalar düzelmişken...

bu gün pro yapacaktım , sabah kahvaltıyı evde yaptım ve çocukların yarımlarını bitireyim derken, ekmeği fazla abarttığımı gördüm, pro işi yattı yani

bu gün pro yapacaktım , sabah kahvaltıyı evde yaptım ve çocukların yarımlarını bitireyim derken, ekmeği fazla abarttığımı gördüm, pro işi yattı yani
bende yapacaktım ama ekmek yemeden duramıyorum kaç gündür tartılmyorum
tartılmaya korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok yarın sabah tartılıp görücez kesin artı çıkıcam ama son bi umut inşallah sabit kalmışımdır

inşallah eksi bir rakam çıkarsın canım, tabi hepimiz için geçerli :) akşamı hafif geçirelim en azından...

ben sebze yemeği yoğurt ve salata düşünüyorum, madımak yapacağım akşama :)

selam arkadaşlarım beni mazur görürseniz ben pazartesiye kadar izin istiyorum
malum sınavımız var tartılamayabilirim sınavdan sonrada il dışına çıkacazz

Akşam planladigim gibi olmadi. Dışarıda yedim, biraz fazla oldu galiba. Bugün 9500 adimi geçtim. Simdi nmtz yapmam lazım

Havalar guzellestikce diyet yapmak benim için daha zor oluyor. Kışın diyet yapmayı seviyorum. Mayis ayinda biraz daha dikkat edersem cok mutlu olacağım. Yarına pek umitli degilim, bari 65 i ucundan görsem,

bu gun yabancı bir siteden jillianin nmtz videosunda harcanan kaloriye baktim; 297-350 arasi yaziyor, kisiye gore degisiyormus. Bir saat sucuk gibi terle, yorul...sonuc 1avuc findiktan aldığın enerjiyi harca.! Zayiflamak zor vesselam!

Ama imkansız değil!

Akşam planladigim gibi olmadi. Dışarıda yedim, biraz fazla oldu galiba. Bugün 9500 adimi geçtim. Simdi nmtz yapmam lazım
Canim 9500 cok iyiymis
Ben 1 de adimsayrim aklima geldi gerci 7500 olmus...
Ben eger yuruyus yapmasam 1000 adim ancak atiyorum sanirim evim ici de

Sarayca kolay gelsin canim ...
Adımsayar mı kullaniyorsun

Canim 9500 cok iyiymis
Ben 1 de adimsayrim aklima geldi gerci 7500 olmus...
Ben eger yuruyus yapmasam 1000 adim ancak atiyorum sanirim evim ici de

Merhaba canım, ben tlfona bir program yukledim. Ona bakiyorum.

Oglen 40 dk kadar yürüyüş yaptim. Aksam is cikisi cocuklarla disarida vakit gecirdik toplam 9500 küsür olmuş. Ama cok yorgunum, yurumek ise yariyor demek ki .

Sen ve ben küçük bebeklerimiz olduğundan spora vakit ayirmamiz zor oluyor. Ama spor sart! Yapmayinca gram eksilmiyorum

Aynen canim hareket olmayinca gram gitmiyor benden dé yemesem bile ayni kaliyorum..
bende yazin diyet yapamiyorum..ama bu sefr yapmam gerekiyor sanirim
ramazana kadar ne versem kar kalicak yani...
sporun en guzeli yuruyus ya..
günde 10000 adım atabilsek keske..
sen ulasiyormussun bak ne güzel..

günaydın canım, yürüyüş çok güzel bence de, ben her zaman yürüyemiyorum, her gün böyle yürüsem çok iyi olacak, ama çoğu zaman vakit olmuyor maalesef

Günaydın kızlarrr

Güzel bir gün diliyorum hepimize...

Bu sabah tartıda gördüğüm rakam 50,6

Hedefim 51 di zaten, ulaşmış oldum şükür...

Sarayca yeni hedefim 51'in üzerine çıkmamak, yani mevcut durumu korumak

Bu yüzden listeden çıkarma beni olur mu çünkü dikkatli beslenmeye devam edeceğim kilo bildirimi yapmaya devam edersem daha kolay olur benim içinde...

tebrik ederim canım, çok çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…