yok yapmadım yamamda ne bileyim çok tembelim diyeceğim ama zamanımda yok biliyor musun keşke yapabilsem ama
akşamları 15-20 dk tv karşısında bile yapabilirsin, farkı muhteşem oluyor, hele 1 hafta dene, ne demek istediğimi anlıyacaksın
ne lazım bana top gerek değil mi şu plates toplarından
kendime alırken oğlana da almam lazım hayatta huzur vermez
top olmak zorunda değil, dur sana basit bir video göndereyim 15 dk.
ilk bununla deneyebilirsin :)
dur bakalım fırsat yaratmaya çalışayım akşamları ahh şu oğlanın ödev mevzusu olmasa varya
Ama yapılabilir yani oyun olur hem ona da
saol canım benim
rica ederim, yarın yapıp yapmadığını yazarsın,
bana ne oldu bende bilmiyorum b fit te üç ay üyelik yaptırmıştım bu hafta başı bitti artık havalar güzel gidiyor açık havada yürüyüş yapıyorum 4 km yürüyorum her akşam iş çıkışırollacım sana ne oldu, buradaki en azimli sendin, toparlan lütfen
b fit devam mı ayrıca?
bana ne oldu bende bilmiyorum b fit te üç ay üyelik yaptırmıştım bu hafta başı bitti artık havalar güzel gidiyor açık havada yürüyüş yapıyorum 4 km yürüyorum her akşam iş çıkışı
bencede yürüyüş çok güzel bu ayda üç kilo versem süper oluraman rollacım dikkat et, bak ne güzel gitti 3 kilon, bu ayda bi 3 kilo gitse, iyi olmaz mı?
ayrıca yürüyüş gayet güzel, en sevdiğim spor :)
sabahları canım hiçbirşey yemek istemiyor nedense.alıştım galiba.kilo bildirimi yaparım sorun değilde tutarsız olacak.yarın 2 kilo kadar almış olacağım haftaya düzene girersem sanki vermiş gibi olacak .o yüzden saçma olmasın dedimcanım neden sabahtan kahvaltını yapmıyorsun, öyle kilo veremezsin ki?
ayrıca kilo bildirimini yap lütfen, çünkü bende 1 ay kiloma bakmak istemiyorum ama sırf sizler için devam ettiriyorum inan
günaydın hanımlar[/QU
sanada günaydın cnm
günaydın 64.5 geldim bir ileri bir geri devam
Günaydınn kızlar
Saraycam dün akşam işlerimi toparladığımda saat 10 olmuştu spor filan yalan oldu o saatten sonra yapamazdım zaten..
Akşam hafif geçirdim yemeği
Sabah,
4 yk müsli
250 ml yarım yağlı süt
kahvaltım standart zaten değişmiyor hiç
sabah tartıldım 50,3 gördüm tartıda
canım maaşallah gene vermişsin kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?