Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

yok yapmadım yamamda ne bileyim çok tembelim diyeceğim ama zamanımda yok biliyor musun keşke yapabilsem ama

akşamları 15-20 dk tv karşısında bile yapabilirsin, farkı muhteşem oluyor, hele 1 hafta dene, ne demek istediğimi anlıyacaksın

akşamları 15-20 dk tv karşısında bile yapabilirsin, farkı muhteşem oluyor, hele 1 hafta dene, ne demek istediğimi anlıyacaksın

ne lazım bana top gerek değil mi şu plates toplarından

kendime alırken oğlana da almam lazım hayatta huzur vermez

top olmak zorunda değil, dur sana basit bir video göndereyim 15 dk.

ilk bununla deneyebilirsin :)

dur bakalım fırsat yaratmaya çalışayım akşamları ahh şu oğlanın ödev mevzusu olmasa varya

Ama yapılabilir yani oyun olur hem ona da

saol canım benim

rollacım sana ne oldu, buradaki en azimli sendin, toparlan lütfen

b fit devam mı ayrıca?
bana ne oldu bende bilmiyorum b fit te üç ay üyelik yaptırmıştım bu hafta başı bitti artık havalar güzel gidiyor açık havada yürüyüş yapıyorum 4 km yürüyorum her akşam iş çıkışı

aman rollacım dikkat et, bak ne güzel gitti 3 kilon, bu ayda bi 3 kilo gitse, iyi olmaz mı?

ayrıca yürüyüş gayet güzel, en sevdiğim spor :)

canım neden sabahtan kahvaltını yapmıyorsun, öyle kilo veremezsin ki?

ayrıca kilo bildirimini yap lütfen, çünkü bende 1 ay kiloma bakmak istemiyorum ama sırf sizler için devam ettiriyorum inan
sabahları canım hiçbirşey yemek istemiyor nedense.alıştım galiba.kilo bildirimi yaparım sorun değilde tutarsız olacak.yarın 2 kilo kadar almış olacağım haftaya düzene girersem sanki vermiş gibi olacak .o yüzden saçma olmasın dedim

Sabah kahvaltı çok önemlidir. Diyetisyenler mutlaka 8-9 gibi kahvaltı listesi verir. Tabi yinede kendin bilirsin. Kilo bildirimine gelince, elbette zorunlu değilsin. Bu hafta olmazsa sabit yazariz . Haftaya verdiğin kiloyu baz aliriz.

Iyi geceler

Günaydınn kızlar

Saraycam dün akşam işlerimi toparladığımda saat 10 olmuştu spor filan yalan oldu o saatten sonra yapamazdım zaten..

Akşam hafif geçirdim yemeği

Sabah,
4 yk müsli
250 ml yarım yağlı süt

kahvaltım standart zaten değişmiyor hiç

sabah tartıldım 50,3 gördüm tartıda

canım maaşallah gene vermişsin kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…