Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

sabah
2 kk kadar az yağlı peynir
2,5 dilim tb ekmeği
taze nane
marul
domates
yeşil çay
su

cnm çok güzel vermişsin maşallah tebrikler

teşekkür ederim canım pazar günü 66.7 kg idim önceki 3 gün çok yedim, ayran aşı çorbası yaptım, ondan böyle oldu, bakalım haftaya gene ekside olursam, bu çorbayı haftada 1 gün hep yapacağım, lezzetli ve doyurucu ayrıca...

bende denemek istiyorum ama malzemelerini hazırlamaya üşeniyorum

günaydın arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ederim şuaralar işler yoğun tek tek alıntı yapamayacağım
gecen hafta 67.00
bu hafta:66.6
aslında dün 66.3 tüm 1 günde +300 nasıl oldu anlamadım herneyse anlaşılan bu seferde 66 da takıldım kaldım

saraycam sen benimkini baz al canım ya karışıklık oluyor aslında kilo vermişim ama almışım gibi görünecemm

genede çok iyi tebrikler canım

günaydın arkadaşlar

komşumun tartısı ile benimki arasında 1,3 kilo fark varmışş
bu sabah kendi tartımda 65,9 kilo geldim komşu da 64,6

tamam canım, öyle yapalım, ama bu durumda kilo almış gözüküyorsun, haftaya tam olarak belli olur

mı güzel fikir o zaman bende öyle yapıyım
hafta sonu denerim o çorbadan kaç kâse içiyorduk bir günde

ben 1 gün için, 6 kaşık haşlanmış mercimek, 6 kaşık kara buğday (evde vardı, bitsin diye karabuğday ile yaptım, yarma daha iyi olur, yarma yoksa bulgurda olur) 5 kaşık nohut koydum poşetlere, aslında tarif 4 er kaşık ama ben 4 kaşıkla doymazdım :) sabah ekmek yumurta peynir domates yeşillikle kahvaltı yapıp, saat 12 gibi 1 kase 3 gibi 1 kase 6 gibi 1 kase yedim. her kaseye normal yağlı 5-6 kaşık yoğurt kattım ve 2 adet salatalığı küçük küçük doğradım, içerisine taze nane de kattım, çok lezzetli oldu :) (kaselerim büyük bu arada)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…