soguk çorba gibi olmuş
günaydın kızlarrr
anca regl oldumm bugün çok şükür
bende sahalara dönsem fena olmayacak sanırımmm artıkk
evet canım ya, tatilini bitir artık, sağlıklı yaşama devam :)
vefa yazacak mısın kilonu
tamam canım haftaya sıfırdan başlıyorum kilo bildirimineeeEki Görüntüle 1518238
vefa- yasemin sizde kilo bildirirseniz haftaya eklerim listeye :)
kızlar fena değil bu hafta ama haftaya daha iyi olabiliriz, bu arada hedef kilolarımıza 5 kg civarı kalmış, ramazana kadar hedef kilomuza hepimiz ulaşabiliriz, biraz gayret :))
saraycam tebrikler kuzummEki Görüntüle 1518238
vefa- yasemin sizde kilo bildirirseniz haftaya eklerim listeye :)
kızlar fena değil bu hafta ama haftaya daha iyi olabiliriz, bu arada hedef kilolarımıza 5 kg civarı kalmış, ramazana kadar hedef kilomuza hepimiz ulaşabiliriz, biraz gayret :))
saraycam tebrikler kuzumm
dün sebze günüydü kaçamaklarla tamamladım hemen +lara cıkmışım bu diyette cok dikkat etmek gerekiyor biraz kacırsan geri alıyorsun şimdilik iyi gibi ama tamamlayacağımı sanmıyorumteşekkür ederim canım,senide tebrik ederim, 5 te 5 diyete devam ediyor musun?
dün sebze günüydü kaçamaklarla tamamladım hemen +lara cıkmışım bu diyette cok dikkat etmek gerekiyor biraz kacırsan geri alıyorsun şimdilik iyi gibi ama tamamlayacağımı sanmıyorum
bende yapacam buaralarda ayran aşını içimi cok kolay zaten hergün olsa yerimanladım, zor bence de, hiç yapmadım ama tahmin ediyorum..
bakalım ben ayran aşı ile verdiklerimi hemen alacak mıyım, yoksa kalıcı mı olacak... merak ediyorum doğrusu :)
bende yapacam buaralarda ayran aşını içimi cok kolay zaten hergün olsa yerim
iyi fikir aslında bende öyle yapayım bunu başaramazsam ayran aşına geçeçem direk haftaya perşembeden sonra dikkat edemem bari buhafta asılayım diyeteevet çok lezzetli, ben 8 poşet dondurucuya attım :) her seferinde uğraşmak istemedim
iyi fikir aslında bende öyle yapayım bunu başaramazsam ayran aşına geçeçem direk haftaya perşembeden sonra dikkat edemem bari buhafta asılayım diyete
evet cnm eşimin yanında kalıcam olmazsa onun yemeklerini ben yerim hasta yemeği tuzsuz yağsızneden dikkat etmiyceksin, hastanede falan mı kalacaksın
evet cnm eşimin yanında kalıcam olmazsa onun yemeklerini ben yerim hasta yemeği tuzsuz yağsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?