Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

saraycam tebrikler cnm ayran aşı sende müthiş çalışıyor
ben bitürlü yapamıyorum ne diyet ne spor hatta yedikçe yiyesim var ayda 2 kilo versem yavas yavas verem yetecek banada işte başlayamıyorum bitürlü.vücudumda ödem var farkediyorum hala regl olmadım şiştim resmen

merhaba cnm dikkat et kendine azda olsa ye ben hiç yürüyüş yapamıyorum artık işe araba ile gelmeye başladım yani hareket sıfır cnm oğlunada geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar daha önce yazdım ama yeniden yazmak istiyorum ayran aşı detoksunu neden yaptım, öncelikle detoksu pek tavsiye etmem,

nedenim ramazanda güzel kilo verdim fakat bayrama 4-5 gün kala birden yeme isteğim oluştu ve diyetten koptum, bu kopuş 3 gün önceye kadar devam etti yani yaklaşık 15 gün!

bir türlü diyete (sağlıklı beslenmeye) adapte olamıyordum, ayran aşını sevdiğimden böyle bir detoks yapmaya karar verdim ve 2,1 kg verdim, hem beni motive etti, hemde diyetime başlamamı sağladı :)

bu nedenle eğer uzun süre diyeti bıraktıysanız ve toparlanamıyorsanız, 2. si eğer uzun süre diyet yapıpta gram kilo veremiyorsanız bu detoksu 1 ya da 2 gün tavsiye ederim, sağlıksız diyet değildir, internetten ayran aşı diyeti yazarak araştırabilirsiniz, ayrıca gayet tok tutuyor..

ah canım geçmiş olsun, havuzdan mı oldu acaba?

canım dün bende regli oldum :) ama benim ödem maalesef regli sonucu oluşuyor, bakalım 2-3 gün sonra belli olacak..

lamekanım canım bir yerden başlamak lazım, hadi toparla kendini, birbirimize destek olarak verelim kilolarımızı

merhaba cnm dikkat et kendine azda olsa ye ben hiç yürüyüş yapamıyorum artık işe araba ile gelmeye başladım yani hareket sıfır cnm oğlunada geçmiş olsun

SAĞOL CNM

bende işe 2 gündür araba ile geliyorum

akşam üzeri hemen eve gidip üstümü değiştirip takıyom kulaklığımı 17,40 ile 19,00 arası yürüyorumm iyi oluyorrr

ah canım geçmiş olsun, havuzdan mı oldu acaba?

sanırımmmmm cnm

Dedem ayni kuzum...
Hakkinda hayirlisini versin rabbim : ((
Bende biraz disimi siksam dogum gunume kadar süper olcak

tabiki katılabilirsin canım, bizimde senin gibi kararlı arkadaşlara ihtiyacımız var, hoş geldin,

nasıl diyet yapıyorsun, ne zaman başladın canım,
valla canım benimki biraz uzun hikaye evlendikten sonra 10 kilo aldım 67 ye çıktım sonra hamile kaldım doğuma girerken kilom 88 di neyseki doğum kilolarım gitti ama sabit 68 kiloda kaldım ayça kaya 5333 diyeti yapmaya çalışıyorum 1-2 gün yapıyorum sonra kopuyo o yüzden beni motive edici arkadaşlar lazım eşim siniri ediyo bazen beni dalga konusu oluyorum yardımınıza ve çoookkk desteğinize ihtiyacım var kızlar

ooo baya vermişsin canım 10 kiloyu rahat bir şekilde verirsin, ben ayça kaya diyetlerini gayet sağlıklı buluyorum, düzenli devam ettiğin ve spor yaptığın müddetçe güzel vereceğine inanıyorum, burada elimizden geldiğince destek oluruz, yeterki sen aktif olmaya çalış.. sağlıklı kilo vermeler ...

hoşgeldin cnm aramıza bende ayça kaya diyeti çok yaptım adapte olması zor oluyor
birde belli bi kilodan sonra pek faydası olmuyor benimde kilom 66-68 arasında gidip geliyor bakalım hayırlısı

inş canım ayran aşı deyoksunu ilk defa duydum nette araştırdım hafta sonu yapmayı düşünüyorum çalıştığım için hafta içi yapamam

öğlen yemeğimi yedim

öğlen
4 adet kuru köfte (patates kızartması alınmadı)
1 kase yoğurt
1 küçük tabak salata

gayet tok hissediyorum, hava çok sıcak olduğundan yürümeyeceğim, ayrıca terlemekte istemiyorum

rollacım bu arada ayran aşına ben bulgur yerine, elimde olan karabuğdayın tamamını ıslatmıştım, kara buğday koydum yani, 1-2 saat kaynamış suda ıslatınca, yeterince şişiyor zaten ve ölçüyüde karabuğdaya göre ayarlamıştım, ondan 8 poşet çıktı, şimdi hatırladım ayrıca ayran yerine her öğün 4-5 dolu kaşık tam yağlı yoğurt ve yine her öğüne 2 adet salatalık ufak doğrayıp koymuştum, tabi yoğurt yarım yağlı olsa daha iyi sonuç alınabilir,

inş canım ayran aşı deyoksunu ilk defa duydum nette araştırdım hafta sonu yapmayı düşünüyorum çalıştığım için hafta içi yapamam

canım bu ödem atmak için bire bir, sen diyetine devam ediyorsan, pek ödem olmaz sende :) kilonda duraklama olursa yaparsın, şahsen düşüncem bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…