Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

cnm bu gfay cnm bu faydalı bilgiler için teşekkürler

sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
5 minik yeşil zeytin
biraz peynir
domates salatalık biber

sabahki kilom 66.9

afiyet olsun, gayet güzel vermişsin rollacım, zaten tez gelen kilo çabuk gidiyor, mühim olan, kilolar yerleşmeden, tekrar atabilmek :)

sabah

melemen
uno kepekli grisini
az peynir
domates
salatalık

şu ana kadar, 2 yeşil çay (bu gün içmem artık)
neredeyse 1 lt den fazla su

öğlen köfte yoğurt ve salata yerim, çorba içmeyi düşünmüyorum, çünkü akşama yemeğe gideceğiz ve lahmacun yemeyi düşünüyorum, ekmek hakkımı orada kullanırım :) ne alaka diyeceksiniz, çorba=1 dilim ekmek ya ondan öyle yazdım

desene hedefine yaklaşıyorsunnnnn

bunların hepsini biliyorum ama uygulayan kimmmmmmmm

zaten bu şekilde dengelemiyi öğrenince her şey daha kolay oluyor tebrikler

selam kızlar bende aranıza katılabilir miyim yaş 28 boy 163 kilo 68 hedef 57 kilo olmak kendim diyet yapmaya çalışıoyorum ama desteğe ihtiyaç duyuyoinsan bazı topiclere yazıyorum aktif katılım olmadığı için sonuç hüsran

Wuuuuuuu
Biri 63 kilo olmuss
Ben kacirmisim
Tebrik ederimm
Harikasinn

canım hoşgeldin, sayfana bakacağım, dedeni merak ediyorum,

--kelebeğim, bayramdan 4-5 gün önce ve bu güne kadar bırakmıştım diyeti, toparlanamıyordum, detoks yapayım dedim ve iyi geldi bana, ödem gitse bile motive oldum, çok teşekkür ederim canım sende düzene girince vereceksin kilolarını inşallah...

tabiki katılabilirsin canım, bizimde senin gibi kararlı arkadaşlara ihtiyacımız var, hoş geldin,

nasıl diyet yapıyorsun, ne zaman başladın canım,

canım hoşgeldin, nasılsın?

aslında kendimi nasıl iyi hissedersem, bırakacağım :) bu 60 olur 55 olur, bilemiyorum yaseminim

iyi canm

ben bugunlerde saçma sapan besleniyorum

hava çok sicak olunca cnm hiç bir şey yemek istemiyorrr daha kahvaltı bile yapmadımm

1elma ve 1 armut yedim oda halsiz kalmayayım diyeeeeee

3 gündür çok pis yürüyorumm günlük ortalama 15 000 adımı geçiyor (ben stresimi sıkınıtıları yürüyerek atıyorumm da)

ah canım buralarda sıcak, denize falanda gidemiyoruz, kızım biraz rahatsız, iyice hastalanmasın diye evdeyiz, sıcaktan sporda yapamıyorum

yürüyüş stres atmak için bire bir, iyi yapıyorsun, ama bişeyler ye, halsiz kalma yinede

sanırım doğru söylüyorsun çünkü kendimi patlicak gibi hissediyorum bu akşam malzemeleri hazırlarsam yarın başlarım
sence kaç gün yapmalıyım

rollacım sen ilk defa yapacağın için 1 gün yap, sonucuna bak, güzel verirsen, 1 gün bile yeter bence, zaten 2. gün fazla kilo kaybı olmuyor, maksat ödemleri atıp, güzel bir şekilde sağlıklı beslenmeye başlamak...

daha ben denize ayağımı bile sokmadım

haa gittik ama girmedimm

bu sene oğlan genelde havuz da vakıt geçirdi benim de içimden heç gelmiyor

benim oğlanda vucudu sırt kol ve yüz bölgesi mantar oluşmuşş bizde bir süre girmiyeceğiz artıkımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…