Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

cnm ben en son 68.5 tim ama bikaç gün tartılmadım korkuyorum cünkü hafta sonuna misafirim var dikkat edecem ama etmeliyim yani
edersin canım, kendinde yiyebileceğin yemekler yapmaya çalışırsın, misafirlerinin yanında rahat bir şekilde yersin, olur biter.. kolay gelsin
sağol cnm inşallah 60 görmek nasip olur

ayy inş bende iilkte şu 60ı görsem sonra 57 nasipse

hepimizin kilosu aynı sayılır, biraz dikkat ederek, ve birbirimize destek olarak hepberaber 60 kg ı göreceğiz inşallah,

bu arada akşam yemeğim
tavuk güveç
salata
yoğurt olacak
sarma da yaptım ama yemiycem :)

18 gibi yerim. yarın kilo bildirimimiz unutmayın canlarım. iyi günler hepinize..

sabahki kilom 67.4 akşam dayanamadım bulgur pilavı cacık yedim o şişlik yaptı herhalde bismillah deyip başlıyorum ayran aşına
sabah
peynir
yumurta
3 zeytin
ekmek
domates salatalık
1 dilim ekmek
1tk vişne marmelatı (bu olmadı ama çok azdı )

afiyet olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın, ben dünden bu güne 100 gr eksideyim, tekrar almadım yani :)

öğlen yemekte yayla çorba, bulgur, etli türlü, baklava vardı

ben etli türlü (patatesler yenmedi) ve bulgur pilavı aldım, bulgur pilavı 4 yemek kaşığı vardı bu da 2 dilim ekmeğe eşdeğer :) sanki fazla yedim gibi :)

G guziss35 Rolla LaMeKaN369 kızlar spor yapıyor musunuz, ya da yapmayı düşünüyor musunuz,

benim kızım bu aralar rahatsızdı, gündüzleri uyuduğundan, akşam geç yatıyordu bu nedenle spor yapamadım, ama inşallah düzeldi şimdi erken uyutursam jillian nmtz videosunu yapmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…