G guziss35Rolla LaMeKaN369 kızlar spor yapıyor musunuz, ya da yapmayı düşünüyor musunuz,
benim kızım bu aralar rahatsızdı, gündüzleri uyuduğundan, akşam geç yatıyordu bu nedenle spor yapamadım, ama inşallah düzeldi şimdi erken uyutursam jillian nmtz videosunu yapmak istiyorum..[/QUOTE
buralar çok sıcak onu için yapamıyorum
ama en kısa sürede yürüyüşe başlarım i
buralar çok sıcak onun için yapamıyorumG guziss35Rolla LaMeKaN369 kızlar spor yapıyor musunuz, ya da yapmayı düşünüyor musunuz,
benim kızım bu aralar rahatsızdı, gündüzleri uyuduğundan, akşam geç yatıyordu bu nedenle spor yapamadım, ama inşallah düzeldi şimdi erken uyutursam jillian nmtz videosunu yapmak istiyorum..
sıcakta daha çok terliyor insan, daha etkili gibi :)buralar çok sıcak onun için yapamıyorum
ama en kısa sürede yürüyüşe başlarım
cnm tadı güzel sadece tuz atılmadığı için biraz yavan geldi ama çok doyurucu
1.5 yaşında oğlum var canım ve çalışıyorum akşam eve gıttığımde maalesef olmuyo ama fırsat yaratmaya çalışıcam leslie yapıyodum evde bi ara bazı hareketler falan tekrar başlıcam
Allah bağışlasın canım, benimde 1,5 yaş ve 3 yaş iki çocuğum var, (çalışıyorum :) onları uyutup işlerimi toparlıyorum ancak saat 23 e yakın vakit oluyor spor yapmaya, bu bahsettiğim video 1 saat- saat 24 gibi bitirip duş vs. derken baya baya yoruyor beni ama spor yapmayınca kilo fazla gitmiyor maalesef
buralarda çok sıcak çalışıyorum eve gidince halim kalmıyo ki kızımla bile oynayamıyorum anne dansedelim diyip duruyor ama bende tık yok eliptik bisikletim var onu yapsam süper olacak
evet canım sana katılıyorum çooookkkk sıkı bir şekilde hem diyet hem spora başlıyorum yaptıklarımı size yazıcam inşş ya yarın kahvaltıyla başlıyorum:)
woaaaww maşallah... çocuğum mocuğum yok şişkoyum eve gidip mööö gibi yatıyorum....... seni derhal örnek almalıyım....
tebrikler, gayet iyi vermişkızlar buarada kızımın bakıcı annesi de diyete başladı nisan gibi yediklerine dikkat etti benim eliptiği kullandı sabah akşam yürüyüş yaptı 91.5 la başlamıştı bu sabah 78.6 olmuştu devam edecek onu motive diyorum daha çok vereceksin diye ama kendime yokkk
haklısın canım ayça kayanın diyetini yapıcam bu hafta yemeklerimi ona göre yapıcam dün alış verişi yaptım inş hedefime ulaşıcam daha doğrıusu hepimiz ulaşıcazzburaya menülerini yazarsan eğer, eksiklerini hep beraber görürüz, sende bizim menülerimizde hata vs görürsen ilet lütfen, hem böyle böyle samimiyetimiz artmış olur guzişcim
saat 14.00
1kâse daha ayran aşı
gayet tok hissediyorum inşallah bendede işe yarar
tebrikler, gayet iyi vermiş
lamekan canım sende vereceksin, ama sakın şok (ayran aşından bahsetmiyorum :)) diyet vs. uygulama, sağlıklı bir şekilde yemene dikkat edersen, birazda spor ile, zaten ayda en az 3-4 kg gidecek..
takipteyim seni rollaaaaaa
sarayca ben düşemicem bu 60 kg yawwwww
haklısın canım ayça kayanın diyetini yapıcam bu hafta yemeklerimi ona göre yapıcam dün alış verişi yaptım inş hedefime ulaşıcam daha doğrıusu hepimiz ulaşıcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?