cnm doğrumu anlamışim yanlışsam düzeltrollacım bu arada ayran aşına ben bulgur yerine, elimde olan karabuğdayın tamamını ıslatmıştım, kara buğday koydum yani, 1-2 saat kaynamış suda ıslatınca, yeterince şişiyor zaten ve ölçüyüde karabuğdaya göre ayarlamıştım, ondan 8 poşet çıktı, şimdi hatırladımayrıca ayran yerine her öğün 4-5 dolu kaşık tam yağlı yoğurt ve yine her öğüne 2 adet salatalık ufak doğrayıp koymuştum, tabi yoğurt yarım yağlı olsa daha iyi sonuç alınabilir,
cnm doğrumu anlamışim yanlışsam düzelt
birgün için pişmiş 4 kaşık bulgur 4kaşık nohut 4 kaşık yeşil mercimek 4-5 kaşık yoğurt salatalık bu karışımı günboyu içicez
başka malzeme varmıydı
teşekkür ederim cnm bakalım yarın denicemyoğurt fazla olabilir 4-5 kaşığı ben tek öğünde yedim, ayrıca 4 er kaşık pişmiş olarak deniyor ama ben nohut hariç mercimek ve karabuğdaydan 6-7 kaşık koymuştum :) nasıl doyacaksan öyle hazırla, internette tarif 2 litre ayran 4-er kaşık haşlanmış nohut-mercimek-bulgur 2 adet salatalık diye yazıyor... ben kendime göre hazırladım , 4 er kaşık bana az geldi, doymazdım onunla :)
cnm şimdilik kilo bildirim günümüz yok zaten seninle birlikte sürekli yazan üç kişiyiz olmazsa birlikte bir gün kararlaştıırızkilo bildirimleri ne zaman oluyor kızlar
tamam canımcnm şimdilik kilo bildirim günümüz yok zaten seninle birlikte sürekli yazan üç kişiyiz olmazsa birlikte bir gün kararlaştıırız
kilo bildirimleri ne zaman oluyor kızlar
cnm şimdilik kilo bildirim günümüz yok zaten seninle birlikte sürekli yazan üç kişiyiz olmazsa birlikte bir gün kararlaştıırız
pardon cnm onu atlamışımrollacım cuma günleri yazalım kilolarımızı,LaMeKaN369 da var, 4 kişiyiz :)
başla başla başlaolur aslında bi motive olsam başlayacamda
sürekli menü yazan demek istemiştimrolla sen beni niye unuttun bakim
sürekli yazmıyorum evet haklısın
ben menü paylaşamıyorum zaten cok sıkılıyorum yoksa günlüğümü bırakmazdımsürekli menü yazan demek istemiştim
bu sabah 66.9 geldimben menü paylaşamıyorum zaten cok sıkılıyorum yoksa günlüğümü bırakmazdım
sen kaç kilosun cnm 66 mıydı
olur aslında bi motive olsam başlayacamda
cnm ben en son 68.5 tim ama bikaç gün tartılmadım korkuyorum cünkü hafta sonuna misafirim var dikkat edecem ama etmeliyim yanicanım sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?