Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

yürüyüş en mantıklısı ama bence ipi de yabana atmamak lazım 100 ile başlarsın 1000 ile devam edersin biara denemiştim bende her hafta sayıyı arttırırsan işe yarıyor gerçekten. ben bıraktım çünkü fena halde baş ağrım oluyordu
kızlar şu ana bizim kurumda denetim var, bakanlık müfettişleri buralarda :)
oyy kuzum kolay gelsin sana da o halde :)
kızlar napıyosunuz öğlen menüm sadece meyveli yoğurt yemek yemedim
ooo maşallah güzel tercih
ben menemen yoğurt ve karpuz yedim diyet menüsü olmadı pek

ip atlamak tabiki güzel ama sadece ip atlamak değilde, yürüyüşten sonra yan dal olarak yapılmalı diye düşünüyorum :)

teşekkür ederim canım

afiyet olsun canım, onca strese az yemişsin yinede :)

bende sesli program anladım bir ara telefonda kk ' yı açtığında sesli konuşup, yazılıyodu , öyle bir şey sandım

saraycam maalesef izine çıkamadık sıcaktan bunalmış vaziyetteyiz olsın bunada şükürr
biz kapalı alandayız dağdaki askerimizi polisimizi allahım sıcaktan ve fenalıklardan korusunn

nasıl zayıflayacağım topiğinde başarı elde edemeyince kendimi nasıl kilo alınır topiğinde topik başkanlığı yaparken buldumm
16 öğrencime kilo aldırdımmm dermişimmmmmm

nasıl zayıflayacağım topiğinde başarı elde edemeyince kendimi nasıl kilo alınır topiğinde topik başkanlığı yaparken buldumm
16 öğrencime kilo aldırdımmm dermişimmmmmm
nasıl zayıflarım diyenler bizimle takılsın, kesin kilo alırlar

kızlar yarına 62 rakamını görmek istiyorum artık, bu gün pro besleniyorum bakalım yarın tartı yüzümü güldürecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…