Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

valla o simitlerle benimde başım dertte nasıl ericek bilmiyorum

guzis aslında vaktin varsa eğer sana bir video önereceğim, tabi daha önce spor geçmişin iyi olması lazım, tüm vücut çalıştırıyor, aslında 1 ay yapılsa, süper inceltir

http://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991

bu videoları 10 ar gün den 30 gün yapıyorsun toplam 25 dk. sürüyor ama 5. günden sonra, her gün inceldiğini hissedeceksin, ben daha önce 3 defa yaptım, ilk yaptığımda 20 kg civarı kilo vermiştim ve jillian yaptıktan sonra insanlar çok zayıfladığımı anlamışlardı, o derece etkiliydi..

tamam canım bunu yapmaya başlarım inş bu akşam ilk denememi yapıcam

ilk level 1 den başlıyorsun, zorlanırsan arkadaki sarışın kızın yaptığı gibi hafif yaparsın, iddia ediyorum 1 hafta sonra müthiş inceleceksin, hatta ölçülerini önce almanı tavsiye ederim, sonrası mükemmel olacak inanıyorum :)

öğlen ne yiceksiniz kızlar bugün bizim menü kabarık Arnavut ciğeri var bayılırım ayran peynirli börek salata kremalı mantar çorba

öğlen ne yiceksiniz kızlar bugün bizim menü kabarık Arnavut ciğeri var bayılırım ayran peynirli börek salata kremalı mantar çorba

canım börek harici güzel, yenecek menü :)

bizde çorba, bulgur, patlıcan yemeği, cacık

sanırım patlıcan yemeği ve cacık alırım

bende bugün pirinç lapası yapıyorum 1 günlük az önce ilk kasemi yedim domates salatalık birazda nar ekşisi ekledim ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…