- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
bende aynı durumdayım ama en azından spor yapmaya başladım dün eliptik bisikleti 45 dk yaptım bence sende yürüyüşe başla en basitinden .kızlar ben bir türlü adapte olamıyorum yardım edin
geçen hafta yaptım ama devamı gelmedi saldım yine bu ara işlerimde yoğun birazda ondan böyle oluyor işlerim eylül de biraz hafifliyor o zaman daha rahat devam ederim inşallahbende aynı durumdayım ama en azından spor yapmaya başladım dün eliptik bisikleti 45 dk yaptım bence sende yürüyüşe başla en basitinden .
ayran aşı yaptın mı hiç
cnm desteğin teşekkür ederim bu ara işlerimde biraz yoğun ondan böyle oluyor sanırım haftasonlarıda devamlı misafirlerim oluyor buda adapte olmamı zorlaştırıyorrolla canım, yarına yepyeni bir sayfa aç, sen çok istikrarlıydın ama, zaten karnını doyuracaksın, sadece zararlı olan besinleri almıycaksın olacak bitecek.. hadi yarın güzel bir menüyle gel, bak yaz bitmeden verelim şu 5-6 kilomuzu , inan bana şu an bende 1 kilo vermem bile fark ediyor,
pro mu iyi fikir aslında denerim neden bilmiyorum kendime güvenim azaldı iki yıldır bu kiloda oldugumdan sanırım yerimde sayıp duruyorum son 5-6 kiloyu hiç veremicem gibi geliyor artık bir yandanda bunun böyle olmadığını silkelenip kendime gelmem gerektiğinin farkındayım sizinde desteğinizle başarıcam inşallahrolla canım sende yarın bi pro günü yapıp, öyle devam etsen, sana moral olur belki, bu günde yürüyüş yapsan, kendini çok iyi hissedersin gibi geliyor bana
günaydın kızlar bugün 68.7
2 gündür dikkat ediyorum 2 gün 45 dk spor yaptım gide gide -100 gr
Ahh cnm ya moralim bozuluyor ister istemez sabırsızım tabi hemen gitsin istiyorum ilk hedef 66 en azından bu ay biterken 66 olayım yagünaydın canım, öyle öyle gidecek lamekancım neden üzülüyorsun
tebrikler canımgünaydın kızlar dün 68.4 bugün 68.0 akşam evde bende spor yapmaya çalıştım yavaş yavaş sporu da arttırıcam
afiyet olsunkahvaltım bir bardak süt ve mısır gevreği yedim şu kırmızı paketli olanlardan:))
Ahh cnm ya moralim bozuluyor ister istemez sabırsızım tabi hemen gitsin istiyorum ilk hedef 66 en azından bu ay biterken 66 olayım ya
canım günaydın teşekkür ederim, biraz hızlandırmam gerekiyor :) memlekete gideceğiz 13 ünde kısmetse,Günaydın kızlarrrrrrrr
sarayca maşallah iyi gidiyorsun cnmm
biz rolla ile bir ileri bir geri gidiyozzzz
rolla ve lemanke kafanıza takmayın
taktıkca hep yerinizde sayarsınız
sadece hareketlerinizi artırrak başlaya bilirsinizzzzz
canım günaydın teşekkür ederim, biraz hızlandırmam gerekiyor :) memlekete gideceğiz 13 ünde kısmetse,
sen nasılsın bitanem
teşekkürler canm iyiyim
ben de giremedin diyet moduna
hoş burda sıcakta inasan iştah falan kalmıyor (bazen günü sadece 1 simit ile kapatıyorumm )
ama günlük 1 saat yürüşümü yapıyorum haftasonları yürümüyorum ama geçen hafta havuzda idim
bu hafta da denizde olurum o açığıda öyle kapatıyommm
tebrik ederim cnm darısı başımıza inşallah bizde o rakamları görürüzgünaydın arkadaşlar,
dün 63.3 kg. bu gün 62.8 kg. yuppi 62 rakamını ucundan da olsa gördüm
ayrıca dün yaklaşık 35-40 dk yürüyüş yaptım kızımla.
hadi rolla lamekan bir yerlerden başlamamız lazım, bu gün sizin gününüz olsun,
harika yaseminim, ben öyle düzenli spor yapamıyorum, bu aralar çocuklar hastaydı, şimdi iyiler hamdolsun, dün kızımı koydum arabaya 30-40 dk. yürüdüm,
ayrıca dün kızlarla ip ve twesteri konuşuyoduk, 100 adet ip atladım, 200 civarı twester ile çalıştım , kendimi iyi hissettim
tebrik ederim cnm darısı başımıza inşallah bizde o rakamları görürüz
spor candırrrr insan dinç oluyorrr tavsiye ederim ama seni evlatlar küçük senin için zorrr benim oğlan kocam
ben ipi ve twistter kışın tercih ediyorum evdenn çıkamadığım zaman
şimdi ant. evde durmak ne mümkün çok sıcak çok ptes 60 dereceydi
inan yürüşten bir geliyorum şortum tişörtüm sırılsıklam oluyor en azından temiz olmasa da hava almiş oluyorumm
ha birde planımızda hafta sonu oğlanla 1 saat bisiklet binme varrrrr
yasemin ne güzel ya, oğluşunla her gün bisiklet kullanabilirsiniz, hem eğlence, hem spor olur, burasıda çok sıcak canım, aşırı derecede nem var, terlemek iyi aslında, ben spor yapıp, terlemeyince, onu spordan saymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?