- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
saraycam pro yaptıysan verirsin bence bekliyoruz 62 rakamınıkızlar yarına 62 rakamını görmek istiyorum artık, bu gün pro besleniyorum bakalım yarın tartı yüzümü güldürecek mi
saraycam pro yaptıysan verirsin bence bekliyoruz 62 rakamını
işte o dediğin benim kilo vermiş ama hala şişman dediler banayani sabah yumurta peynir salata
öğlen tavuk sote salata
akşam köfte salata yoğurt olacak, tam pro değil ama yinede eksi olacağını düşünüyorum, bu ara biraz vermek istiyorum, hani beni önceden görenler, kilo vermiş ama hala şişman demesinler
olsun bitanem 2-3 aya kalmaz verirsin nasılsa, bu seferde, çok zayıfladın der dururlar, onları memnun etmek zorişte o dediğin benim kilo vermiş ama hala şişman dediler bana
Bende bugün kalsiyum ağırlıklı besleniyorum öğlen meyveli yoğurt şimdide süt ve diyet bisküvi 2 adet
guziş sende iyi bir sonuç alırsın yarına, akşamın gayet hafif, pek ekmek tüketmiyorsun gördüğüm kadarıylaakşamada z.yağlı bamya ve yoğurt
yok tatlım sebze yoğurt sabah süt kahvaltımı normal yaptım ama ayça kayanın kalsiyum diyeti var haftada 2 günlük yapılıyo ona çok uymadım kendimce uymaya çalışıyorum değiştirerekcanım kalsiyum ağırlıklı dediğin hep süt yoğurt peynir mi olacak
kızlar ben bir türlü adapte olamıyorum yardım edinguziş sende iyi bir sonuç alırsın yarına, akşamın gayet hafif, pek ekmek tüketmiyorsun gördüğüm kadarıyla
yok tatlım sebze yoğurt sabah süt kahvaltımı normal yaptım ama ayça kayanın kalsiyum diyeti var haftada 2 günlük yapılıyo ona çok uymadım kendimce uymaya çalışıyorum değiştirerek
ekmek tüketmiyorum ama yaptığım hata bazen pilav makarna mantı şeyleri yapıyodum şimdi yaparsamda kendim yemiycem çok kararlıyım kızlar bu sefer ya vericem bu kilolARI YA VERİCEMguziş sende iyi bir sonuç alırsın yarına, akşamın gayet hafif, pek ekmek tüketmiyorsun gördüğüm kadarıyla
kızlar ben bir türlü adapte olamıyorum yardım edin
inş cuma günü hedefimize ulaşırızzanladım canım, bakalım yarın nasıl bir sonuç çıkacak,
ekmek tüketmiyorum ama yaptığım hata bazen pilav makarna mantı şeyleri yapıyodum şimdi yaparsamda kendim yemiycem çok kararlıyım kızlar bu sefer ya vericem bu kilolARI YA VERİCEM
evet rollacım yeter ki isteyelim yapamayacağımız hiç bir şey yokrolla canım, yarına yepyeni bir sayfa aç, sen çok istikrarlıydın ama, zaten karnını doyuracaksın, sadece zararlı olan besinleri almıycaksın olacak bitecek.. hadi yarın güzel bir menüyle gel, bak yaz bitmeden verelim şu 5-6 kilomuzu , inan bana şu an bende 1 kilo vermem bile fark ediyor,
aynen canım hedefime adım adım yaklaşıcam bu sefer bu iş bitecekmaşallah canım, bende ekmek tüketmiyorum, çünkü ekmek yediğimde çok acıkıyorum ve sürekli yeme hissim oluyor
bende kararlıyım canım, bu sefer vermek istiyorum, 55 olmasada 57 yi görmek istiyorum ve başarılmayacak bir şey değil, istedikten sonra yapamıyacağımız hiç bir şey yok...
inşallah canım,inş cuma günü hedefimize ulaşırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?