Ha haaa, eskiye göre bayaa az cnm, lakin size göre az olmayabilirZati sşu az ekmeğin ne kadar az olduğu bir muamma
ilginçmis aslında, ben de yıllar önce emzirirken doğru durust diyet yapmadan 13 kg vermiştim :)Ben de emziriyorum canim ama o kadar hizli veremiyorum emzirmeden kestigimzaman xokndaha hizli gidiyor.
Ha haaa, eskiye göre bayaa az cnm, lakin size göre az olmayabilir
ilginçmis aslında, ben de yıllar önce emzirirken doğru durust diyet yapmadan 13 kg vermiştim :)
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun gayet iyi canim. Yarin tartilmayi unutma. Merakla bekliyorum kilonu. Sen benim idolumsun.
tamam cnm, insallah en az 500 vermek istiyorumCanim aynen devam et bir hafta sonra kilo veremezsen biraz daha azaltirsin. Yani 300 gr versen bile aynen devam.
yoksa kardes Mi geliyor?Teşekkür ederim canım
Bu aralar artılardayım ama regl olamadım bi türlü 3 gün gecikti ona canım sıkılıyor biraz
Menün güzel cnm, ben de 26 şubat mi neydi, ama doğru dürüst benimde o gunlerde sanırımMenum bu kizlar 02 martta basladim adam akilli diyete
Teşekkür ederim canım
Bu aralar artılardayım ama regl olamadım bi türlü 3 gün gecikti ona canım sıkılıyor biraz
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
Ara
Yeşilçay + 1 ceviz ici
Oglen
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Yeşil salata
Ara
2 gun kurusu kayısı+ 1 ceviz ici
Ara
Yeşilçay + 3 medine hurması
Aksam
1 kase mercimek çorbası
6 yk mantar ve biber sote etsiz
1 bardak ayran
Ara yesilcay
1 etimek
1 kk peynir
tamam cnm, insallah en az 500 vermek istiyorum
yoksa kardes Mi geliyor?
Menün güzel cnm, ben de 26 şubat mi neydi, ama doğru dürüst benimde o gunlerde sanırım
bu akşam işyerili oldum mesai devam ediyor
akşam yemeği
mantar çorba bir küçük parça ekmek
bir avuç fındık
kibrit kutusu büyüklüğünde çikolata
03.03.2015 69.5 diyete tamamen start ilk sayfada yazmışım bende tam olarak o zamanlar başlamışım, demek ki martın ilk haftası uğurlu diyet için :)Menum bu kizlar 02 martta basladim adam akilli diyete
bir an önce olursun inşallah, regl şişkinliği fazla yaşamıyorum, bu konuda şanslıyım sanırım :)
afiyet olsun canım, bence emziren bir anneye göre gayet güzel ve doyurucu, et, balık tavuk bunlardan da almanı tavsiye ederim, özellikle öğlenleri :)
500 gayet ideal bence, bende istikrarlı bir şekilde en az 300- 800 arası vermek istiyorum :) tabi bu 1 kg olursa ayrı bir mutluluk olur :)
Canim gecen hafta bol bol yedim bu hafta da var listem de kofte ve balik
Yok canım öyle bi şüphem yoktamam cnm, insallah en az 500 vermek istiyorum
yoksa kardes Mi geliyor?
Menün güzel cnm, ben de 26 şubat mi neydi, ama doğru dürüst benimde o gunlerde sanırım
Ahhhh bideee ben yapabilsem
Çok açım ya doymak bilmiyorum
Bugün ne yedim bi bilseniz
Bilmeseniz daha iyi olur
spor bitti, yoğurt kürü zamanı :)
iyi geceler , yarına bol eksili günler hepinize
afiyet olsun, bankada mısın yoksa?oğlun nasıl oldu canım, görebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?