cuma gunu şehir dısında olucm buyuk ıhtımal ama teldende olsa takıbımdesın ona göre at şu ödemlerıinşallah canım, cuma mahcup olmak istemiyorum
cuma gunu şehir dısında olucm buyuk ıhtımal ama teldende olsa takıbımdesın ona göre at şu ödemlerı
maydanoz suyuda cok güzel ödem atıyor cnminşallah canım hemen bir yeşil çay içeyim ben
maydanoz suyuda cok güzel ödem atıyor cnm
maydanozun saplarını 10tane falen 1 bardak suyla 5 dk kaynat süz istersen içine limonda sıkabılırsındeniycem, int. tarif alayım da, çok teşekkür ederim canım,
maydanozun saplarını 10tane falen 1 bardak suyla 5 dk kaynat süz istersen içine limonda sıkabılırsın
yap cnm faydasını görüsün ben kaçar cnm görş yinecanım mutlaka yapıcam, hatta yarın ve perşembede yapıcam, inşallah atarım ödemlerimi,
yap cnm faydasını görüsün ben kaçar cnm görş yine
günaydın günlüğüm vebişey takip eden sevgili arkadaşlarım, bu sabah tartıya çıktım ufff durum vahiimm +++lardayım nedenini anlayamadım , eee cumada kilo bildirimi var, o zaman bu 3 günü çok dikkatli geçirmeliyim.. çoook çalışıp az yemeliyimmmm...yeşil çay içip ödem atmalıyım, bu aralar hiç içmiyorum
sabah iyi bir kahvaltı yaptım
yumurta
1 kk peynir
5-6 zeytin
biraz maydanoz
uno çubuk galeta
ve 5/1 simit
öğlen
1 s.k etli barbunya
1 kase yoğurt
akşam
2 kepçe yoğurt çorbası
salata
simit yemiycektim arkadaş çok ısrar etti yemek zorunda kaldım
inşallah canım, cuma mahcup olmak istemiyorum
inşallah canım hemen bir yeşil çay içeyim ben
Bu azimle mahcup olmassin canim sennn merak etme
MAŞALLAH :)
Yesil caya limon sıkıyorum normal sevmiyorummm ben
Yilbasi gunu rejimi biraz bozucam mecbur 1 gun ara vermis olcamogunden sonra odem icin o 1 günu telafi etmek icin odem atmak istiyorum 2 gun boyunca hafif yemek istiyorum napabilirim acaba lahana corbasimi içsem yada ne yapsam bilemedim :) siz yilbasinda kendinizi sevindircekmisiniz :)
bu günkü menüm
sabah
yumurta peynir ile omlet
bol yeşillik
öğlen
1 por pırasa yemeği
yoğurt
akşam
1 por yoğurt çorbası
salata
ara: maydanoz suyu, yeşil çay, form çay...
----------------------------------------------
dün 4 bardak maydanoz suyu içtim,ayrıca dün jillian 1/3 yapamadım, uygun ortam olmadı...
inşallah canım, ödem var gibi bakalım cuma ne olacak...
daha iyi canım, bende limonu pek sevemiyorum, aslında kullansam iyi olur, çok sağlıklı çünkü...
bir gün yersin, ertesi gün kaldığın yerden sağlıklı beslenmene devam edersin, hiç o tarz lahana çorbası vs. şeylere girme canım..
nasıl cnm cumaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?