Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Canim bana diyetisyenim ozellikle kahvaltlarda simit ye demişti simitten bisey olmaz :)

Yilbasi gunu rejimi biraz bozucam mecbur 1 gun ara vermis olcam ogunden sonra odem icin o 1 günu telafi etmek icin odem atmak istiyorum 2 gun boyunca hafif yemek istiyorum napabilirim acaba lahana corbasimi içsem yada ne yapsam bilemedim :) siz yilbasinda kendinizi sevindircekmisiniz :)

Bu azimle mahcup olmassin canim sennn merak etme
MAŞALLAH :)

inşallah canım, ödem var gibi bakalım cuma ne olacak...

Yesil caya limon sıkıyorum normal sevmiyorummm ben

daha iyi canım, bende limonu pek sevemiyorum, aslında kullansam iyi olur, çok sağlıklı çünkü...

bir gün yersin, ertesi gün kaldığın yerden sağlıklı beslenmene devam edersin, hiç o tarz lahana çorbası vs. şeylere girme canım..

bu günkü menüm
sabah

yumurta peynir ile omlet
bol yeşillik

öğlen
1 por pırasa yemeği
yoğurt

akşam

1 por yoğurt çorbası
salata

ara: maydanoz suyu, yeşil çay, form çay...
----------------------------------------------

dün 4 bardak maydanoz suyu içtim,ayrıca dün jillian 1/3 yapamadım, uygun ortam olmadı...

Super canimm

Maydonoz suyu bende icicem canimm faydasi vardir dimi :)

Lahana corbasi cok kotu tadi zaten haklsn canim devami ederim bu sekil

Menum
Kahvaltı
simit az peynir 2 adet suda olan sosis yedim
Meyve suyu ictim :)

Digerrr menülerimi daha sonra yeyince yazicam

bugün 20.dk kosucamm kizlar

nasıl cnm cumaya az kaldı

günaydın canım, maydanoz suyu iyi geldi, gene + dayım ama öyle aşırı değil, bu akşam gene içeceğim, inşallah yarın iyi sonuç alırım, aslında 1 hafta kilo alsam da olur ama yarışmadayım ya, kızlara kendimi sorumlu hissediyorum, ondan böyle stres yapıyorum :)

sabah
bol marul
maydanoz
1 havuç
1 kk kaşar peyniri (ilginç bir kahvaltı, ama doyurucuydu :)

öğlen ve akşam belli ama akşamdan yazayım, belki değişir menüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…