Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

evet cumartesi ve pazar menü paylaşmıycam, unuttum zaten ne yediğimi :)

sabah
1 yumurta
1/2 simit

ara
3 adet küçücük mandalina

bu sabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
az peynir

bu aralar diyet modunda değilim nedense, keyifsizim, havalardan mı çözemedim, inşallah cumaya kadar sağlıklı bir şekilde kilo veririm de biraz keyiflenirim :))

bu sabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
az peynir

öğlen
1 por yeşil mercimek çorba
1 por kıymalı karnıbahar

akşam
yoğurt çorbası (tarhana) 2 kepçe
1,5 s.kaşığı et sote
salata
ayran

öğleden sonra 1 portakal yedim, ayriyetten, bakkala gidip, tüm abur cubur ne varsa alıp, hepsini bir çırpıda yiyesim var

hayır hayır tabiki yapmıycam bunu, sadece yiyesim var o kadar

öğleden sonra 1 portakal yedim, ayriyetten, bakkala gidip, tüm abur cubur ne varsa alıp, hepsini bir çırpıda yiyesim var

hayır hayır tabiki yapmıycam bunu, sadece yiyesim var o kadar
aman yapma cnm çok güzel gıdıyorsun cok dayanmıyorsan al bıtter damana yapıştırıp emerek ye

Kizlar ne yapiosunnnuzzz beni unutmadiniz dimi biraz ihmal ettim yilbasi telasindannn yeniden azimlendimm zatf olcm kuzum gibi brnde 66 lari gormek istiyorum :)

Kizlar ne yapiosunnnuzzz beni unutmadiniz dimi biraz ihmal ettim yilbasi telasindannn yeniden azimlendimm zatf olcm kuzum gibi brnde 66 lari gormek istiyorum :)

Iİnşallah göreceksin canim. : D

canım nerelerdesın

Merhaba canim tatil ya evdeyim gunlugume ugrayamadim. Kilo bildirimide yapmamisim 200 gr fazlam var tatil yaramadi sen nasilsin ?

Benim biraz Sendege ugradi ama yeniden kullerimden dogdum devam ediyorum ☺

Olsun kaldigin yerden devam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…