Karar Veremedim (Özel Ders)

Ben haftaiçi hergün enaz iki saat ders ablalığı yaptığım 3.sınıf öğrencisi için haftada 80 alıyordum ki inanılmaz kazıklanmış hissettim yorumları okuyunca

evet haklısınız..

aslında şöyle düşünmüştüm ilk hafta tekrar tarzı konuları özet geçeyim sınav haftaları sınava yönelik olsun. Geri kalan haftalar da bir gün o haftanın işlenen konuları bir gün de gelecek haftanın konularına giriş çünkü ailesinin istediği çocugum diğer öğrencilerden onde olsun sınıfa girdiğin de o konuyu önceden tanımış olsun. Şimdi siz böyle deyince kafam karıştı mantıklı olan okulla gitmek tabii ki ama ailesi de böyle birşeyi talep etti nasıl bir yol izlemeliyim ?

Ben haftaiçi hergün enaz iki saat ders ablalığı yaptığım 3.sınıf öğrencisi için haftada 80 alıyordum ki inanılmaz kazıklanmış hissettim yorumları okuyunca

ben de aklımda düşündüğüm rakamla buradakileri okuyunca ne kadar az düşünmüşüm dedim anlıyorum o yuzden

Bu işi hep yapmayı düşünüyorsanız, içiniz de rahat etmiyorsa, 250 diyip 200'e inin, Evet az bir ücret ama reklemınız olur. Memnun kalırlarsa, başkasını da yönlendirirler.

Aileyle konuş, anlattıklarımı söyle. Ben çok denedim bunu, okulla gitmezsen çocuk çok afallıyor. Diğer derslerde önde gidiliyor da matematikte olmuyor.

Bu işi hep yapmayı düşünüyorsanız, içiniz de rahat etmiyorsa, 250 diyip 200'e inin, Evet az bir ücret ama reklemınız olur. Memnun kalırlarsa, başkasını da yönlendirirler.

aslında hiç düşünmediğim birşeydi denk geldi diyebilirim :)

Aileyle konuş, anlattıklarımı söyle. Ben çok denedim bunu, okulla gitmezsen çocuk çok afallıyor. Diğer derslerde önde gidiliyor da matematikte olmuyor.

anladım cok teşekkür ederim ilk hafta tüm konuları özet tekrar yapacagım o zaman sonra ki haftalarda da geçmiş haftanın tekrarını yapıp bol bol soru çözdüreceğim sınav zamanı da tekrar edip bol bol soru yine değil mi ?

Aynen öyle. Anladıklarını kısa kesip soru çözdür, anlamadıklarıyla daha çok uğraşmaya vakti olsun, sınav haftaları mutlaka bol bol soru. İlk başta yardım et sonra 5 soru ver mesela onları kendi çözsün. Başarılı olduğu zaman ödül ver. Küçük stickerlar falan mesela. Ara verince boyama falan yapın birlikte ya da oyun oynayın. Bunların dışında bişey gelmedi şimdilik aklıma. Gelirse yazayım, ya da sorun varsa sorabilirsin her zaman.

çok teşekkür ederim in vino veritas .. ödül sistemi hiç aklıma gelmemişti gerçekten ve ara muhabbetini de düşünmemiştim şuan bayağı rahatladım.. teşekkürler

Bende lise ogrencilerine ders verirdim.fizik kimya matematik.saati pahali degildi ama sizin hesabiniz gibi ayliga vurunca birhayli kabardigi Icin cocuklarin notlari yukselsede maddi acidan karilayamayacak duruma geliyorlardi.ayda 400tl ozel ders Icin cogu aiileye cok fazla.Ama diger yandan sizde hakediyorsubuz...zor bir durum.

dimi saat olarak bakarsak az ay olarak düşününce cok. adam bana ben günde 8 saat calısıyorum 100 lira alıyorum sen 2-3 saat de 100 lira derse der yani..

Ben öğrenci olmama rağmen saatini 50 tl den verdim komşumuza. Başta çok tedirgindim ya başarılı olmaZsa diye ama oldu allahtan da içim rahat etti. Sonrasında hem okul hem iş hem bu özel ders fazla geldiği için bıraktım yoksa arkadaşları falan da istemeye başlamıştı ama ben istemedim korktum :)

ya özel ders hiç düşünmemiştim ben ama böyle bissürü öğrenci bulsan evde otur ozel ders ver yani çok iyi para kazanırsın ki :)

umarım benm vereceğim öğrenci de başarılı olur da içim rahat eder..

İşte sen o dersi veriyorsun da çocuğu tutmak çok zor oluyor yarım saat sonra başlıyor hareketlenmeye :) bir de birsürü olduklarını düşünürsek çok zor valla :)

İşte sen o dersi veriyorsun da çocuğu tutmak çok zor oluyor yarım saat sonra başlıyor hareketlenmeye :) bir de birsürü olduklarını düşünürsek çok zor valla :)

yok benim ki tek cocuk iyi ki

yeni mezun bir akrabam var sinif ogretmenligi yapiyor bir kolejde. hafta sonlari da saat basi 30 liraya ozel ders veriyor ilkokul ogrencilerine...

yeni mezun bir akrabam var sinif ogretmenligi yapiyor bir kolejde. hafta sonlari da saat basi 30 liraya ozel ders veriyor ilkokul ogrencilerine...

anladım ben de aşağı yukarı öyle birşey düşünmeye başladım :)

Komşu olunca işler çok değişiyor maalesef.
Ben komşumun oğluna bir ders yılı ücretsiz ders verdim, çocuk bir hayli gelişim gösterince arkadaşlarının aileleri de istemeye başladı, ücret verelim diyorlar hem komşum hem de diğer hanımlar, sonra da şunu ekliyorlar " okulda aylık etüt ücreti 60 tl" . hatır gönül işleri zor.

o zaman hiç düşünmeden etüte gönderin derim valla.. yani özel dersin bir farkı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…