Karar Veremedim (Özel Ders)

3. sınıf ve komşunuz olmasını göz önüne alınca 20-25 ideal gibi duruyor. Dişarıdan biri olsaydı eğer 25-30 iyidir diyecektim. Lise öğrencilerinde genelde 50+ alınıyor. Tabi eğitim durumu, bulunan muhit vs. etkili.:)

Ücret vereceklerine emin misiniz? Tanıdık biri demişsiniz de ondan sordum. Benim bu sene devlette lise öğretmenliğine başlayan kardeşim,öğrenciyken bir kaç kez mahallede çocuklara ders anlatmıştı .Devamlı çağırdılar ama gitmedi,sonuçta hiçbir kazancı olmuyordu. Bir kaç sene sonra da ücretli dersler vermeye başlamıştı farklı kişilere. Yani benim bildiğim ücret konusu başta anlaşılmalı ama nasıl konuşmuştunuz bilemem tabi

25e karar kıldım ben de :)

yani ücret verilecek diye konustuk baştan anlaşacağım mırın kırın ederlerse hiç çekemem valla başkasıyla ders yapın o zaman diyeceğim..

Bana 400 fazla geldi biraz tabi saatlik 25 lira olarak dusununce cok degil ama dediginiz gibi aylık olunca cok oluyor. Sonucta durumları cok cok iyi degilse biraz daha uygun bi fiyat soyleyebirsiniz hem yardımınız dokunur bi cocugun egitimine hem de az da olsa harclıgnız cıkmıs olur. 300 mesela ?

saati 25den gireceğim konuya toplam da 400 yapıyor diyeceğim cok oldugunu soylerlerse o zaman düşeceğim elbette.. dediğim gibi aya vurunca bana da fazla geldi

yeni mezun bir akrabam var sinif ogretmenligi yapiyor bir kolejde. hafta sonlari da saat basi 30 liraya ozel ders veriyor ilkokul ogrencilerine...
Bu yasak yalnız.
Öğretmenler özel ders veremiyor.
Hele ki kendi öğrencisine ders vermek hiç etik değil.

bence 25 normal

Bu yasak yalnız.

biz aldık valla, etik olmadığını bile bile psikolojik baskıya maruz kalaraktan, üstelikte hiç ihtiyacı yoktu özel derse

Bu yasak yalnız.

kendi öğrencisi için tamam etik değil de, öğretmenlerin niye özel ders veremediklerini anlamadım ve ilk defa duydum cidden. açıklar mısınz ?

2 saat 50 tl uygun aslında.. mutlaka her dersinin çıkışında al canım.. yoksa hesap mutlaka karışır.. ne sen ne onlar kötü olmayın.. 10 yıldır özel ders veriyorum inan en iyisi dersi ver paranı al git.. ne peşin ne geç ne toplu ödeme iyi olmaz..

yok zaten haftalık anlaşacağım pazar günü dersden sonra paramı alırım diyeceğim. 1 ay bekleyemem ben zaten

Bence blok halinde dusunun.45 dakika ders 10 dk mola 45 dakika ders. Yani gunde 1bucuk haftasonundan 3 saat ayda 12 saat.saati 25 istemeyi dusunmusunuz ayda 300 gibi bir meblag yapar. Cocuk kucuk henuz derse surekli odaklanamaz 1 saat degil de 1 bucuk ders olsun yani ara dahil.cok da zorlamaz heralde aileyi.
Bu arada konunuzu suistimal etmek istemem ama ben de dusundum bu konuyu kimya dersleri lise ve ortaokul ucretleri ne kadar isteniyor istanbul icinde ozellikle.

özel ders veren onlarca tanıdığım var,niye yasak olsun yahu ? Çocuğun ihtiyacı varsa,imkanı da elveriyorsa neden olmasın? 300 daha normal sanki,çocuk çok küçük çünkü.LYS olsa daha fazla olabilirdi

evet sizin dediğiniz de cok mantıklı geldi 45 dk ders 10 dk ara yine 45 dk ders ve toplamda 300 lira cokda zorlamaz herhalde.

kimya için daha fazladır sanırım ortalama 50 falan hele ki tanıdık değilse...

özel ders veren onlarca tanıdığım var,niye yasak olsun yahu ? Çocuğun ihtiyacı varsa,imkanı da elveriyorsa neden olmasın? 300 daha normal sanki,çocuk çok küçük çünkü.LYS olsa daha fazla olabilirdi

evet 300 bana da mantıklı geliyor :)

Eşimde mat öğrt

Saati 50 den asagı vermesin diyor
.

Eşimde mat öğrt

Saati 50 den asagı vermesin diyor
.

hadi ya cok değil mi 50 tl ?
eşiniz hangi üniden mezun ?
ben matematik mezunu değilim moleküler biyoloji ve genetk mezunuyum ilkokul matematiği verebilirim tabii ki ama işin ehliyle aramda bir fark olması gerek diye düşünüyorum

canım ben matematik öğretmeniyim
ilkokul öğrencilerine ders saat ücreti 50 den aşağı değil
ayrıca o yaşta bir çocuğa blok ders randımanlı olmaz

canım ben matematik öğretmeniyim
ilkokul öğrencilerine ders saat ücreti 50 den aşağı değil
ayrıca o yaşta bir çocuğa blok ders randımanlı olmaz

çoğu kişi 50den aşşağı olmaz diyor kafam karıştı

peki sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?

canım matematik bölümü mezunu değilsin, artı öğretmen değilsin
matematiği bilmek, öğretebilmek anlamına gelmez
aynı durumda olsak cüzi bir miktar söyler, kendimi denerdim
bana göre 25-35
o yaşta bir çocuk için haftada farklı günlerde iki ders yeter de artar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…