o zaman hiç düşünmeden etüte gönderin derim valla.. yani özel dersin bir farkı olmalı
3. sınıf ve komşunuz olmasını göz önüne alınca 20-25 ideal gibi duruyor. Dişarıdan biri olsaydı eğer 25-30 iyidir diyecektim. Lise öğrencilerinde genelde 50+ alınıyor. Tabi eğitim durumu, bulunan muhit vs. etkili.:)
Ücret vereceklerine emin misiniz? Tanıdık biri demişsiniz de ondan sordum. Benim bu sene devlette lise öğretmenliğine başlayan kardeşim,öğrenciyken bir kaç kez mahallede çocuklara ders anlatmıştı .Devamlı çağırdılar ama gitmedi,sonuçta hiçbir kazancı olmuyordu. Bir kaç sene sonra da ücretli dersler vermeye başlamıştı farklı kişilere. Yani benim bildiğim ücret konusu başta anlaşılmalı ama nasıl konuşmuştunuz bilemem tabi
Bana 400 fazla geldi biraztabi saatlik 25 lira olarak dusununce cok degil ama dediginiz gibi aylık olunca cok oluyor. Sonucta durumları cok cok iyi degilse biraz daha uygun bi fiyat soyleyebirsiniz hem yardımınız dokunur bi cocugun egitimine hem de az da olsa harclıgnız cıkmıs olur. 300 mesela ?
Bu yasak yalnız.yeni mezun bir akrabam var sinif ogretmenligi yapiyor bir kolejde. hafta sonlari da saat basi 30 liraya ozel ders veriyor ilkokul ogrencilerine...
bence 25 normalhem mezun hem de öğrenci sayılırım yüksek lisans yapıyorum hem kendime ufak tefek katkısı olsun istiyorum saati 25 desem haftada 100 almış olacağım ayda 400 yapar cok gibi geliyor işte..
saate vurunca az aya vurunca fazla anlamadım bir türlü karar veremedim
Bu yasak yalnız.
Öğretmenler özel ders veremiyor.
Hele ki kendi öğrencisine ders vermek hiç etik değil.
Bu yasak yalnız.
Öğretmenler özel ders veremiyor.
Hele ki kendi öğrencisine ders vermek hiç etik değil.
2 saat 50 tl uygun aslında.. mutlaka her dersinin çıkışında al canım.. yoksa hesap mutlaka karışır.. ne sen ne onlar kötü olmayın.. 10 yıldır özel ders veriyorum inan en iyisi dersi ver paranı al git.. ne peşin ne geç ne toplu ödeme iyi olmaz..
Bence blok halinde dusunun.45 dakika ders 10 dk mola 45 dakika ders. Yani gunde 1bucuk haftasonundan 3 saat ayda 12 saat.saati 25 istemeyi dusunmusunuz ayda 300 gibi bir meblag yapar. Cocuk kucuk henuz derse surekli odaklanamaz 1 saat degil de 1 bucuk ders olsun yani ara dahil.cok da zorlamaz heralde aileyi.
Bu arada konunuzu suistimal etmek istemem ama ben de dusundum bu konuyu kimya dersleri lise ve ortaokul ucretleri ne kadar isteniyor istanbul icinde ozellikle.
özel ders veren onlarca tanıdığım var,niye yasak olsun yahu ? Çocuğun ihtiyacı varsa,imkanı da elveriyorsa neden olmasın? 300 daha normal sanki,çocuk çok küçük çünkü.LYS olsa daha fazla olabilirdi
Eşimde mat öğrt
Saati 50 den asagı vermesin diyor
.
canım ben matematik öğretmeniyim
ilkokul öğrencilerine ders saat ücreti 50 den aşağı değil
ayrıca o yaşta bir çocuğa blok ders randımanlı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?