KARAR VEREMEDİM?

SİZCE

• EVET

OY: 6 28,6%
  • HAYIR

OY: 15 71,4%

• Ankete Katılan
    21

cimcime1242

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
191
19
118
İstanbul
Merhaba hanımlar

Direk konuya girmek istiyorum;Ben babamın ablasıyla (hala demek istemiyorum :) 3 senedir konuşmuyorum anneme geçmişte yaptıkları ben küçükken hep anlatıldı bana, ama ben o güne kadar ona hiç bişey yansıtmadım anneme arada laf çarpmaları, üstünlük kurmaya çalışmaları tarafımca bertaraf edildi ama tatlı dille ama sert bir biçimde en son konumuzda telefonla konuşuyorduk annemle ilgili saçma sapan şeyler söyledi annem babanem ve diğer yengemlerle aynı binada yaşıyor o kadar saçma bir konuda anneme saldırmaya başladı ki (annem babanemi hastaneye götürüyormuş hastalandığında onu beklemeden gidiyormuşlar kendisi yaklaşık yarım saatlik mesafede oturuyor)bende bunun için anneme dua etmelisin anneni annesi bilmiş hemen hastaneye götürüyor sen gelene kadar ölmesini mi bekleseydi dedim vs vs bir sürü konu oldu en son ona içimde ona biriktirdiğim konularla ilgili benim ağzımı açtırma dedim aç artık demesiyle ne biliyorsam saydım ve benim senin gibi yiğenim yok diyip telefonu kapattık....

Tabi bu 3 yılda asla ne selam verdim ne aldım nerde görsem görmezden geldim oda bundan dolayı benim olduğum ortamda pek bi huzursuz...

Gelelim asıl konuya önümüzde ki ay kardeşimin düğünü olacak ve babam dahil herkes bana hoşgeldin diyip elini öpmem konusunda ısrar ediyor,kardeşinin düğünü artık uzatma diyolar senin insanları güler yüzlü karşılaman hoş tutman lazım diyorlar ama ben onu görmek dahi istemiyorum ki elini öpmek bi kenara dursun,
bakıcaz filan diyorum ama üstüme çok geliyorlar Şimdi ben Siz sevgili KK hanımlarından fikir almak istiyorum sizce hoşgeldin diyip elini öpeyim mi?

hayır bence öpmeyin. o yokmuş gibi davranmaya devam edebilirsiniz . huzursuzluk falan da çıkacağını sanmıyorum. sonuçta 3 yıl geçmiş aradan aranızdaki durumu biliyorlardır akrabalarınız vs. gereği yok. alttan almış gibi tabiri caizse tükürdüğünü yalamış modunda olacaksınız ona göre. gereği yok.

düğün senin düğünün olsa o da küs olmanıza rağmen gelse öpçen tabi.
ama kardeşinin düğünü sen neden alttan alacaksın.
kim haklı kim haksız bilmiyoruz tabi ama. bana saçma geldi.

bende halalarımı pek sevmem , babannemide öyle ama yaşlı kadın artık onu geçmiş yüzünden yargılamıyorum. Karşılaşınca öylesine konuşurum ama senin yerinde olsam öpmem, öpersen pişman olursun.

Kuzenimle asla görüşmek istemiyordum mesela.Babam zorla benim nişanıma getirip barıştırdı onunla, onunda işine geldi zaten barışmak için yol arıyodu, derken 1 sene öyle böyle konuştuk bişey olmamış gibi yapmaya çalıştı ama ben patladım ve yine iletişimi kestim.İçim almıyo onu.

Kısacası, "İçinden gelmeyen hiç bişeyi, başkası istediği için yapma."

icimden nasil geliyorsa öyle davranirim, birileri istiyor diye degil.

Hic gerek yok ben opmem zaten kinciyim:) ayrica bu el opme olayini da cozmus degilim sacmalik

E bu benim halam bende 1 yıldır konuşmuyorum. Ama benim babam bile konuşmuyor çok şükür bence tavrını koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…