- Konu Sahibi cimcime1242
-
E bu benim halam bende 1 yıldır konuşmuyorum. Ama benim babam bile konuşmuyor çok şükür bence tavrını koruMerhaba hanımlar
Direk konuya girmek istiyorum;Ben babamın ablasıyla (hala demek istemiyorum :) 3 senedir konuşmuyorum anneme geçmişte yaptıkları ben küçükken hep anlatıldı bana, ama ben o güne kadar ona hiç bişey yansıtmadım anneme arada laf çarpmaları, üstünlük kurmaya çalışmaları tarafımca bertaraf edildi ama tatlı dille ama sert bir biçimde en son konumuzda telefonla konuşuyorduk annemle ilgili saçma sapan şeyler söyledi annem babanem ve diğer yengemlerle aynı binada yaşıyor o kadar saçma bir konuda anneme saldırmaya başladı ki (annem babanemi hastaneye götürüyormuş hastalandığında onu beklemeden gidiyormuşlar kendisi yaklaşık yarım saatlik mesafede oturuyor)bende bunun için anneme dua etmelisin anneni annesi bilmiş hemen hastaneye götürüyor sen gelene kadar ölmesini mi bekleseydi dedim vs vs bir sürü konu oldu en son ona içimde ona biriktirdiğim konularla ilgili benim ağzımı açtırma dedim aç artık demesiyle ne biliyorsam saydım ve benim senin gibi yiğenim yok diyip telefonu kapattık....
Tabi bu 3 yılda asla ne selam verdim ne aldım nerde görsem görmezden geldim oda bundan dolayı benim olduğum ortamda pek bi huzursuz...
Gelelim asıl konuya önümüzde ki ay kardeşimin düğünü olacak ve babam dahil herkes bana hoşgeldin diyip elini öpmem konusunda ısrar ediyor,kardeşinin düğünü artık uzatma diyolar senin insanları güler yüzlü karşılaman hoş tutman lazım diyorlar ama ben onu görmek dahi istemiyorum ki elini öpmek bi kenara dursun,
bakıcaz filan diyorum ama üstüme çok geliyorlar Şimdi ben Siz sevgili KK hanımlarından fikir almak istiyorum sizce hoşgeldin diyip elini öpeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?