- 13 Şubat 2019
- 102
- 47
- 28
- 28
- Konu Sahibi Shin min ah
-
Dünyada sır diye birsey yoktur.
Yaptığın çok ama çok yanlış,yani arkadaşının fotoğrafıyla,sevgilini işletmen.
Hadi madem bir ise kalkışıyorsun,birsuru kiz fotosu var yabancı onlardan birini alsaydın?
Ayrıca o fake hesaptaki fotoları arkadaşın ve ya,arkadaşının sevgilisi nişanlısı kocası vs görse ne olur???
Ha onun harici tencere kapak bir cift gibi duruyorsunuz.
Sen yalan söylüyorsun, sevgilinde ayrı yalan söylüyor. Trolluyormus mus. Hı hı evet
Canim amacim yargılamak değildi,kırdıysam özür dilerim ama sence de yaptığın sinir bozucu değil mi?Ya biliyorum yaptığım yanlış inkârediyor değilim.
Arkadaşımın fotosuydu zaten başlangıçta şaka olacaktı hemen hesap benim diyecektim. Sonra bir kaç gün daha bekleyim dedim ondan sonra olanlar oldu..
Rica etsem yargılamak yerine fikir verin lütfen
Canim amacim yargılamak değildi,kırdıysam özür dilerim ama sence de yaptığın sinir bozucu değil mi?
Bikac soru sorsam..
Ne zamandir birliktesiniz ve neden sevgiline güvenmiyorsun söyle bakalim. Bir hatasini mi gördün yoksa?
Trollediğine inanmadım.''Nereden duydun konuştuğumuzu'' diye sormasından belli.
Ayrıca ''beni benimle aldattı sonuç olarak sıkıntı yok'' mantığı doğru değil.Adam sizinle birlikteyken,o hesaba sizin olmadığınızı düşünerek yazıyor ; bugün fake hesapla siz olursunuz o kişi,yarın bir başkası.
Rica ederim,ama bence seninde güven problemin var. Sonucta onu denemişsin,bence acma konuyu. Daha da sarpa sarpamasin. 1 yilda bence tanımışsınızdır birbirinizi. Çok sıkta gorustuyseniz daha iyi tanımışsınızdır.. Yine de bilmiyorum,bana cok güven verici gelmedi bu son olay, yalan söylüyor.. cevir kazı yanmasın yapıyor gibi geldi. Hatta belki de sen olduguna bile uyandı..Daha önce bir kere aldatılmış o yüzden de güven problemi varmış, bu konuya oldukça takıldığı için de sürekli dile getiriyordu.. Bende onu denemek için yaptım bir yerde ama elimde patladı istemediğim yerlere gitti durum. 1 yıldır falan beraberiz. Bu arada kırılmadım zaman ayırıp yazıp ilgilendiğiniz için de teşekkür ederim:)
Rica ederim,ama bence seninde güven problemin var. Sonucta onu denemişsin,bence acma konuyu. Daha da sarpa sarpamasin. 1 yilda bence tanımışsınızdır birbirinizi. Çok sıkta gorustuyseniz daha iyi tanımışsınızdır.. Yine de bilmiyorum,bana cok güven verici gelmedi bu son olay, yalan söylüyor.. cevir kazı yanmasın yapıyor gibi geldi. Hatta belki de sen olduguna bile uyandı..
Olur da karşına çıkarsa bu durum, sonuna dek inkar
Arkadaşınla karşılaşırsa da inkar. Belki arkadaşının bir başka arkadaşı yaptı?? Madem hayat memat meselesi senin için, yapmamış gibi davranacaksın o kadar. Dürüstlük işe yaramaz asla. İlla ki döner dolaşır poponda patlar.
Adam sizi aldatmanin eşiğinde siz hala onu haklı cikarmak için takla atıyorsunuz, pes.
konu silmek yasak değil mi kızlar nedır bu nokta moktalar madem sıleceksın ne konu açıyorsunuz? yargılamaz burda kımse sızı durust ve dobra yorumlar gelir oyuzden mı sıldınız?
Ya madem normal, neden bize kanıtlama gereği duyuyor?Bu nişanlı olduğu adam iste.
Ay bir de bunla evleneceksin
Hala bize normalmiş gibi göstermeye çalışıyorsun.
Konunuzu niçin sildiniz
Fake hesap ile sevgilisini işletmiş, sevgilisi bil bakalım ne yapmış?Konunuzu niçin sildinizyasak maalesef. Son konunuzla bağlantılı bir şey mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?