Karar veremiyorum

redcake

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
8
0
1
32
Arkadaşlar bu benim ikinci üyeliğim, Mune ablamızın haberi var.

Nerden başlayacağım bilemiyorum.

Annemle babam birbirlerini hiç sevmediler. Hiç anlaşamadılar. Babam annemi aldattı, annem babamı aldattı. Evlenene kadar hep bu tarz durumları gördüm evde.Liseye giderken tuttu beni sevgilisiyle tanıştırdı. Eve gelip akşam babamla yemek yedim O adamı arayıp bir daha annemle görüşmemesini söyledim. Annem bunu öğrenince beni dövmüştü. Zorla o adamı arayıp annemle ne olur konuş demiştim. Çocuğum işte... Daha neler neler.

Çok şükür evlendim güzel bir evliliğim var. Ve hamileyim.

Gel gelelim babam şubat ayında vefat etti. Ardında mal varlığı bıraktı araba ve işletme olarak sağlam getirisi var.

Açıkcası babamın vefatından sonra korktum. Annem eski hatalarına devam edecek, kardeşimde benim gördüklerimi görecek diye ( erkek ve 12 yaşında )

Annem mart ayında benim yanıma geldi. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Akşam güzel vakit geçirebileceğimiz bir yere gittik. Şarkı söyleyen çocukla kalktı dans etti. Samimi davrandılar iki dk da. Neymiş çocuk gaymış ondan zarar gelmezmiş.
Sinir oldum kendi kendime ya.. Saçını yapsın başını yapsın kendini dünyanın en alımlı en güzel kadını zannediyor ses tonu bile değişiyor.Samimiyetsizleşiyor.

Ne bileyim anneme uzun zamandır çok içten sarılamıyorum.
Zaten babam gittiğinden bu yana pek görüşmüyoruz. Mart ayından evime geldikten sonra bir sebepten kavga ettik vurdu kapıyı gitti. 4 ay kadar konuşmadık. ( parasal konular )

Şimdi bana bir kaç gündür diyor ki 1-4 eylül tarihlerinde bodruma tur varmış gel kardeşin sen ben güzel vakit geçirelim diyor. İş yerimden izin gibi bir problemim yok aslında.

Eşimde bir şey demiyor. Tabi annemin bu durumlarını bilmediği için. Git değişiklik olur annenle aranızda düzelir kaynaşırsınız diyor.

Ben sürekli bahaneler üretiyorum gitmemek için. Oradada takılır peşimize birileri ile yüz göz olur diye gitmek istemiyorum.

Bir yandan diyorum ki; Git ne olacak belki değişmiştir. Bir şans ver.
Aman diyorum sonra boşver otur evinde hamile halinle kendini hiç aralarda sinir etme.

Bana bir yardım edin. Ben ne yapıyım.

Gitme
Edepsiz insanlardan nefret ediyorum
Anne olmasi da bi seyi degistirmiyor
Kardesinle tek cik cikacaksan

annen biraz geniş bir bayan herhalde
anne diye mükemmel değil tabii

ama sen gitme bir bahane bul

şubatta babanız vefat edıp martta annenız sarkı türkü eglence moduna gecebılıyorsa zaten dediğin gibi sevginin yanından geçilmemiş evlilikte..
bence git hem gözlemlemiş olursan ne yapıyor yada yapma potansıyelı ne dıye..
en azından kardeşinin ne tarz bir hayata maruz kalacagını az çok görmüş olabılrsın..
sanada degısıklık olur.

Bilmiyorum karışık işler
Öte yandan bodrum eglence filan

Bir yandan senin gibi düşünüyorum bir yandan da diyorum ki otur oturduğun yerde, hamile halinle o 12 saat yolculuk yapıp da eskisi gibi olduğunu görürsem kendimi sinir etmek istemiyorum.

Hamile olmasan belki bir şans ver derdim ama şu durumda gitme bence.Üzülürsün,sinirlenirsin filan ne gerek var ?
Eşine anlatmamanı takdir ettim ve aman aynen böyle devam diyorum.

Ben olsam giderdim
Nasıl olsa kardeşinizde gelecekmiş.
Hemde o ortamda sağlam bir konuşma yapar en ufak hatasında kesinlikle gorusmeyecegimi dolayısıyla torununuda göremeyeceğini söylerdim.

Bence git gözlemle. Hatta ben olsam gozlemlerim sonucu degiamedigini gorursem kardesimi isten dogum izini alinca yanima alirim ne biliyim bizde dursun onada degisiklik olur falan derim annemi uyaririm sonucta o erkek cocuk boyle seyler gormesi heleki ergenlik doneminde gelecegini dusuncelerini çok etkileyecektir sizin yasadiginiz uzucu hatiralari onun yasama ihtimaline bile üzüldüm

O ne ya, annen birine kaş göz yapsa, bu kadınlar 2 kişi derler, seni de aynı zihniyette sanırlar.

Keşke kardeşinizi yakınınıza alsanız.

O ne ya, annen birine kaş göz yapsa, bu kadınlar 2 kişi derler, seni de aynı zihniyette sanırlar.

Keşke kardeşinizi yakınınıza alsanız.
Kardeşim anneme resmen tapıyor. Yanıma almam neredeyse imkansız. 12 yaşında ve erkek olmasına rağmen annem hala onunla aynı yatakta yatıyor.
Erkek çoçuğu ya aslan oğlum, kızlar yesin bilmem nereni diyor .( açık açık söylüyor ) tabi ben şok ben manşet.

Bunun için annenizle açık açık konuşun.Utanacak bir şey yok ne geçiyorsa içinizden söyleyin,küçük çocuk değil artık o anlıyordur bazı şeyleri,annenizi bu konuda sert bir dille uyarın.

Çok endişe verici. Bulunduğunuz şehirde daha iyi bir eğitim şansı gibi bir bahaneniz olsaydı keşke.

Annemin babamın vefatından 1,5 ay soonra gözümün önünde elin adamıyla sarmaş dolaş dans etmesi beni rahatsız ediyor ister istemez.

Anneniz babanızı,babanız annenizi aldatmış.Açıkçası sağlam bir evlilik olmadığı gayet açık.Bu durumda kızabilir miydim ben bilemiyorum.
Ama sizin için üzüldüm ve son mesajınızdan sonra kardeşiniz için de,bence gitmeyin kardeşinizi de bir şekilde yanınıza aldırın.Bir konuşun biraz da benim yanımda kalabilir mi falan diye sorun bence.

Bunun için annenizle açık açık konuşun.Utanacak bir şey yok ne geçiyorsa içinizden söyleyin,küçük çocuk değil artık o anlıyordur bazı şeyleri,annenizi bu konuda sert bir dille uyarın.
Söylüyorum, bir kulağından girip bir kulağından çıkıyor. "Aman sen çok biliyorsun ". diyor hemen bana

Bence de gitme.
Bir anneye yakistiramiyorum böyle hareketleri ya. En azindan çocuklarının yanında ölçülü olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…