Galiba. Çocuk gibi 2 sakıza 2 tatlı söze kanıyor hemen. Eğer Bir erkek olsaydım çok kolay kandırırım.annen biraz geniş bir bayan herhalde
anne diye mükemmel değil tabii
ama sen gitme bir bahane bul
Bir yandan senin gibi düşünüyorum bir yandan da diyorum ki otur oturduğun yerde, hamile halinle o 12 saat yolculuk yapıp da eskisi gibi olduğunu görürsem kendimi sinir etmek istemiyorum.şubatta babanız vefat edıp martta annenız sarkı türkü eglence moduna gecebılıyorsa zaten dediğin gibi sevginin yanından geçilmemiş evlilikte..
bence git hem gözlemlemiş olursan ne yapıyor yada yapma potansıyelı ne dıye..
en azından kardeşinin ne tarz bir hayata maruz kalacagını az çok görmüş olabılrsın..
sanada degısıklık olur.
Kardeşim anneme resmen tapıyor. Yanıma almam neredeyse imkansız. 12 yaşında ve erkek olmasına rağmen annem hala onunla aynı yatakta yatıyor.O ne ya, annen birine kaş göz yapsa, bu kadınlar 2 kişi derler, seni de aynı zihniyette sanırlar.
Keşke kardeşinizi yakınınıza alsanız.
Kardeşim anneme resmen tapıyor. Yanıma almam neredeyse imkansız. 12 yaşında ve erkek olmasına rağmen annem hala onunla aynı yatakta yatıyor.
Erkek çoçuğu ya aslan oğlum, kızlar yesin bilmem nereni diyor .( açık açık söylüyor ) tabi ben şok ben manşet.
Annenizin biriyle dans etmesi sizi niye rahatsız ediyor ?
Çok endişe verici.Kardeşim anneme resmen tapıyor. Yanıma almam neredeyse imkansız. 12 yaşında ve erkek olmasına rağmen annem hala onunla aynı yatakta yatıyor.
Erkek çoçuğu ya aslan oğlum, kızlar yesin bilmem nereni diyor .( açık açık söylüyor ) tabi ben şok ben manşet.
Annemin babamın vefatından 1,5 ay soonra gözümün önünde elin adamıyla sarmaş dolaş dans etmesi beni rahatsız ediyor ister istemez.
Söylüyorum, bir kulağından girip bir kulağından çıkıyor. "Aman sen çok biliyorsun ". diyor hemen banaBunun için annenizle açık açık konuşun.Utanacak bir şey yok ne geçiyorsa içinizden söyleyin,küçük çocuk değil artık o anlıyordur bazı şeyleri,annenizi bu konuda sert bir dille uyarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?