- Konu Sahibi xxyxixldxixzxx
-
Merhaba arkadaşlar,
Eşimle kıskançlık nedeniyle yaklaşık son 1 aydır sürekli kavga ediyoruz.
Son damla dün akşam yaşandı.
Konuyu biraz anlatayım.
Dün sabahtan akşamüstüne kadar bir problem yoktu. Akşamüstü bir müşteriyi arıyordum o esnadada eşim cebimden aradı ve ben adamın suratına sonra ararım deyip tel kapadım. Eşimde bunu duymuş kiminle konuşuyorsun deyip durdu anlatıyorum inanmadı. 1 aydır o kadar bunaldım ki bu kıskançlıklarında ortada hiçbirşey yok beni onu aldatıyormuşum imajına sokup çıldırttı. Ben de dün akşam artık dayanamadım bu kadar iftiraya ve intihara kalkıştım.İlaç içtim. O an resmen gözüm döndü. Sonra yaptığıma pişman oldum ve hastaneyue gittik. Eve dönerken seni annene bırakacağım 10 gün kal kafamızı dinleyelim dedi. Ben kabul etmedim eve gittik. Kızımı alıcam öyle dedim. O da kabul etti.
Evde annesinin yanında kızı al götüreyim seni dedi. Kaynanama durumu anlattım. Kıskançlığının nedenlerini söyledim. Kıskançlıklarının nedeni ortağının evli kadınlara sarkması bana da sarkacağında korkuyor. Kaynanama söyleyince yok öyle birşey kendi uyduruyor deyip beni suçlu duruma soktu.
Anneme gitmedim eve geçtik. İşten ayrılmamı ancak böyle evliliği kurtacağımızı söyledi.
Ya iş ya ben dedi. Bende beni tekrar anneme göndermeyeceğini nerden bileyim dedim.Her ay sigortamı ödersin özel harcamalrım için 150-200 tl para verirsin ihtiyaçlarımı karşılarsan annen bana dalaştığında ben haklıysam arkamda durursan işten ayrılırım dedim. Ama bir cevap vermedi. Sen bana güvenmiyormusun dedi ve sustu. Evet güvenmiyorum evde de kalsam birşey değişmeyeceğini düşünüyorum.
Eve kızlar uzun oldu ama olay bu sizce ne yapayım kararsız kaldım.
eşiniz kıskançlığın dozunu ayarlayamamış..
son 1 aydır böyle diyorsunuz..
acaba sizin ona karşı ilginiz, sevginizde bir değişim mi görüyor eşiniz?
Öncelikle geçmiş olsun, inşallah bir daha intiharı denemezsiniz.
Gelelim eşinize, ortağının yaptığı şerefsizliği gitsin ortağının yüzüne söylesinde göreyim onu, evli kadınlara sarkıntılık eden şerefsizin hırsını neden sizden çıkarıyor anlamıyorum. Eşiniz ortağı ile papaz olmak istemiyor, ama size sarkacağından korkuyor ve sizi eve kapatmak istiyor. Eşiniz adam gibi adamsa sizi eve kapatacağına size sarkma ihtimali olan şerefsiz ortağına haddini bildirsinde göreyim ben onu. Kusura bakmayın ama eşinizin bu konudaki fikri beni çıldırttı.
Düşünün ki, eşinizin ortağı sapık ve eşiniz o kişiyle ortaklığını muhabbetini kesmek yerine size kısıtlama getiriyor. Peki ortağı size sarksa ne olacak merak ediyorum. Suçu gene sizde mi bulacak. Kusura bakmayın ama eşiniz bana normal gelmedi. Bu sözlerime kızabilirsiniz ama inanın eşinizle karşı karşıya olsam bir iki çift lafım olurdu.
Ayrıca işinizden çıkmayın, neden çıkacaksınız ki, bugünlerin yarınları var, iyi günlerinde kötüleri tabiki. Elinizde mesleğiniz varmış lütfen devam ettirin.
Eşinizi karşınıza alın ve "Bak kardeşim, ben işimden çıkmıyorum, ortağından bu kadar korkuyorsan ortaklığı bitir" deyin ve kestirip atın.
Haa bu arada ne demek seni annene bırakıyorum, annenize eşya mı bırakıyor eşiniz. Bu ne saçmalıktır anlamadım. Siz eşiniz o lafı söylediğinde sen beni değil ben seni annene bırakıcam deseydiniz. Bu lafada sinir oluyorum, erkeklerin beylik lafları. Tövbe yarabbim yaaaa.
anladıgım kadarıyla yenı yenı bu kıskanclık tartısmaları oluyor
kıskanclık krızının fıtını atesleyen olay neydı
adam sizi onu aldatmakla itham ediyor...
bunun için karısına çocuğunun annesine iftira atıyr...
kendi annesi sizi bu durmda suçlu konuma sokuyor...
ilaç içiyorsunuz umuru bile değil hastaneden çıkıp annene götüreyim diyor...
sonra da işten çıkarsan evlilik düzelir diyor...
pehhhh...
büyük lafıma tövbe namusuma laf edecek adamı kocam bile olsa paralarım...
terbiyesiz...
resimdeki bebek sizinse mecbur eşinizin dediğini yapacaksınız canım ama sigortanızı mutlaka ödemeye devam edin.
Nişanlıyken de yapıyordu ama ben evlenince geçer diye düşünüyordum.
Fıtıli ateşleye olay,
Ben işten çıkarken her akşam onu arardım 1 ay kadar önce aramayı unuttum kontörümde yoktu dışarıdan büfeden aradım. Ortağıda tam o sırada sessiz sedasız dışarı çıkmış o da benim onla olduğumu düşündü ve film kopmaya başladı.
:1shok: kusura bakmayın ama esınız paranoyak
sıze acık acık guvenmıyor
evlılıkte asıl olan guvendır
sıze guvenmeyen bır ınsana sız nasıl guvenecek ve gelecegınız ıcın onemlı olan ısınızı bırakacaksınız bılmem ama
burada bana gore asıl sorun guvensızlık
bunu sız de dıle getırın derım
Eşinizin durumu çok vahim...
Allah size sabır versin...
İşinizi bırakmamalısınız..
Diyelim ki işinizi bıraktınız bu seferde dışarı onsuz adım atmamanızı isteyecektir....
Nişanlıyken de yapıyordu ama ben evlenince geçer diye düşünüyordum.
Fıtıli ateşleye olay,
Ben işten çıkarken her akşam onu arardım 1 ay kadar önce aramayı unuttum kontörümde yoktu dışarıdan büfeden aradım. Ortağıda tam o sırada sessiz sedasız dışarı çıkmış o da benim onla olduğumu düşündü ve film kopmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?