Karar vermede yardmnza ihtiyacm var.

canım ya çok üzüldüm öncelikle sakın bir daha intiharı deneme.yavrun var o ne yapar sensiz canım aman ha.
eşin de saçmalamış gerçekten tedaviye ihtiyacı var.işinden ayrılma derim ben de.ama eşin çok ileri giderse bilemiyorum,çocuğunda var,bir şey söylemek çok zor.allah yardımcın olsun.umarım düzelir en kısa zamanda.

insanın fikri neyse zikride odur:1closedeyes:eşinin yaptığı da böyle bişey galiba yaptığı çok büyük hakaret affedilir yanı yok:1no2:

yiyosa şerefsiz dediği ortağından ayrılsaya eşin.lmaz:
hiç bir şekilde işinden ayrılmamanı tavsiye ederim.
bu akşamdan tezi yok eşinle konuş ve düşündüm taşındım.ya bana güvenmeyi öğrenmelisin yada belkide bi süre ayrı kalmalıyız diye karar verdim.istersen beni annemin evine götürebilirsin.
işten ayrılmam sorun değil ama bana güvenmemen ciddi bir sorun de.
kararlı olduğunu görsün.
ne demek tehditle iş bıraktırmaya çalışmak.
ya ben ya işin ne demek?
erkeklerin yaptığı adiliklerin cezası kadına ödettirilmeye çalışıyor.

bi alkışı hakettin senalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:

allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum bence eşinin tedaviye ihtiyacı var.erkegin kıskançlıgı kadına hayatı zindan eder.birde ortada birşey yokken yapması.
işini bırakma sakın.birazda erkekler kadınların kendilerine muhtaç yaşamalarına bayılıyorlar kadının ekonomik özgürlügü olunca kendilerini kötümü hissediyorlar ne.bu fırsatı verme sakın.

öncelikle geçmiş olsun ......
intihara kalkışmana çok üzüldüm , hele hele geride bir yetim bırakacağını düşününce (( bir daha tekrar etmemesini diliyorum ).....
yaşadığın olay gerçekten ağır ...erkek milletini anlamak zor , namusum dedikleri eşlerinin namusuna nasıl dil uzatabiliyorlar anlayamıyorum ...
lütfen güçsüzlüğünü eşine bari hissettirme ( intiharı düşünmek bence güçsüzlüktür ) karşısında inadına dimdik dur ...
işinden ayrılma, eğer o iş yerine güvenmiyorsa söyle sana daha güvenilir bir iş bulsun...
sigortanı yatırması bişey değiştirmez, çalışmazsan kendine güvenini kaybedebilirsin .....
eşinin oyuncağı değilsin , sadece hayat arkadaşısın unutma , üstelik geleceğini düşünmek zorunda olduğun bir beben var ( Rabbim güzel günlerini göstersin ) ...

Ortağından Ayrılmıyor ona göre tek çözüm işten ayrılmam:
Zaten konuşmamız gerektiğini tel arayıp söyledim ama dışarıda çünkü çocuğum artık en ufak yüksek seste ağlıyor: onun etkilenmesini istemiyorum.
o da ir süre ayrı kalmamızdan yana fakat annesi istemiyor.Nedeni de yaptıklarını etrafa anlatmamdan korkuyor yoKSa yuvamız dağılmış umurunda değil: yoksa ikimizikarşısına alır konuşurdu ayrı ayrı konuşmazdı

Canım o işyerime değil ana güvenmiyor:
6 yıldır urdayım nasıl yer olduğunu kendisi daha iyi iliyor.
Zaten kızımı düşündüğüm için hala o evdeyim.

Psikolojik tedavi görmesi gerektiğini zaten söyledim ama istemiyor.Normalim diyor.ekonomik özgürlüğüm yok çünkü aldığım paranın irm kısmını ona diğer kısmını da annesiine veriyorum. kendime hiç ayırmıyorum.

kusura bakmayın ama eşiniz madem size bukadar güvenmiyordu ne diye evlendi,
şimdi yok o bana güveniyor ama çevreye bunlar saçmalıkk.....
eğer eşin sana teldekinin kim oldunu sorduunda inansaydı,
intihara kalkıştığında annene götüreyim yerine,
seninle ilgilenseydi....
sadece çalışmanı istemiyorum,deseydi anlardım..
vee eğer durumunuz müsaitse çalışma arkadaşım derdim.
ama eşin hem suçlu,hem güçlü....hem iftira atıyor,
hemde seni evden götürmekle tehdit ediyor..
saçmaaalıkk yani...
eşin bukadar iftirayı atarkende sen hala kendinimi suçlu durumda görüyorsun
insan namusunu eşi için ailesi için değil kendi için korur...
aklıma bi söz geldi eşinn bu yaptıklarından
kişi kendinden bilir işi:1closedeyes:

Öncelikle geçmiş olsun. İntihar olayına gidecek kadar bunaltmış demek ki.
Tedavi olmaya razı etmen gerekir bence. Aşırısı insanı canından bezdirir.
Ortağına diyemediklerinin acısını senden çıkaramaz.
Ne demek ya ben ya iş.
Hem sen hem iş diyeceksin ve dirençli olacaksın.
Onun söylediklerinin bir garantisi yok. hadi ayrıldın veya (Allah gecinden versin ama her yaşta hepimizin başına gelir) eşin öldü senin geleceğin ne olacak.:1no2:
Hiçbiri olmasa bile çalışmaya alışınca eşinden para istemek çok zordur.

Kro'cum burada dikkat edilmesi gereken konu, arkadaşın eşinin neden ortağından ayrılmak istememesidir. Ki biliyoruz ki bu adam şerefsizin teki, arkadaşın kocası eşime sarkıntılık yapar diye kadıncağızı eve kapatmaya çalışıyor, bende diyorum ki münasip bir yerin yiyorsa bu şerefsiz herifle ortaklık yapmazsın. Ama malesef adam ortaklıktan yana. İşte bu noktada midem bulanıyor benim.
Erkeklerin yaptığı adilikleri senin de dediğin gibi kadınlar ödüyorlar malesef.

Canım tedavi konusunda yanaşmıyr çünkü annesi senin dırdırın yüzünden mi böyle oldu diyor halbuki ben ona dırdır ediyorsam sırf annesinden yana olsun, annesine karşılık vermesin evde huzursuzluk çıkmasın diye. Bunun dışında Allah şahidimdir ki onun şuyu var bende yok evde şu yok onda var gbi dırdırlarım olmadı.
Annesinden çekindiğimi biliyor hemen bana göz korkutmak için bana onu öne sürüyor.
Sabah annesi çağırdı saat 7 de. Madem öyle işten çıksın diyormuş.
Ben kararımı verdim zaten akşam ona da söylemiştim.
Benim geleceğimi garanti altına alırsa isteklerimi yaparsa ben işi bırakırım.(Gerçi isteklerimi yerine getiremez, kendine güvense daha akşam tamam derdi) Madem ki o bana şart koşuyor bende ona şart koşarım.

Canım sakın sakın işinden çıkma, geleceğinin garantisini nasıl verecek ki sana. Sigorta yaptırsa 1 ay öder sonra ödemez. Anlattıkların kadarıyla eşine güven olmaz. Ya mal varlığını senin üstüne yapmasını isteyeceksin yada işinden çıkmayacaksın. Ben olsam çıkmam, beyefendi ayrılsın ortağından.

İnsanın kendisinden başka kimse kimsenin geleceğini garantiye alamaz.
Bu lafları geç.
Ondan sonra ebediyen maddi ve manevi ona bağımlı olacaksın.
Kayıtsız şartsız kabul etme işten ayrılmayı.
hadi blöfünü gördü ve kabul etti sen bunun olmayacağını bile bile şartları koyma.
Asla de çık içinden.

Haklısın canım
Rabbim bize nasıl bir yürek vermiş bilmiyorum bunca olan şeye rağmen hala onu seviyorum.
Ama gücümü toplayıp kararlı olduğumu göstermem gerekiyor sanırım.
Söylenecek lafları, dedikoduları arkama alıp cesaretimi toplamalıyım karşsına geçip "Ya bana güvenip eski düzenimize devam edeceğiz, yada benim anneme bırakırsın demeliyim.
Çok defasında düşündüm boşanmayı ama çocuğumu vermez diye korkuyordum artık öyle bir korkum yok çünkü akşam çocuğu hazırla götüreyim dedi.
Tek ve en büyük korkum ya ileride kızım "anne işin için nasıl beni babasız bıraktın, nasıl yuvamızı yıktın" derse ne cevap vereceğim..
cevap vereceğim...

sakın ama sakın işten ayrılma..ben bunu bilir bunu söylerim..

aferin çok iyi yapıyosunkaydirigubbakcemile2
varsa dairenin tapusunuda üstlerine ver.

adamın bu kadar şerefsiz dediği ortağıyla ayrılmak istememesi ayrı bi olay zaten burbukcumm.
karısıda o işyerinde olduğu için kendide rahat rahat evli kadınlara sarkamadığı için karısının ayrılmasını istiyor gibime geldi.
valla günahı boynuna...
başka mantıklı izahı yok bu durumun.

gözünü seveyim yıldız seviyorum falan deme banaÇok üzgünüm çoook
insan kendine güvenmeyen değer vermeyen birini nası sever yaÇok üzgünüm çoook
ayrıca kızın ilerde sevdiğini bulunca gidecek.ah annecim benim için bu hayata katlandın demeyecek.
güven olmadan saygı saygı olmadan sevgi olmaz.
aklını başına al
işini falan bırakma.
götürecekse annenin evine ondan önce sen çık kapıya hadi gidelim diye..

Kronickcim akşam oturup konuştuk
İyice herşeyi bitiren son damla da ben müşteriyle tel konuşuyordum.
Eşim cep tel arayınca ben sizi sonra ararım dedim ve tel müşterinin suratına kapattım.
O sırada ortağıda tel konuşuyormuş ve tel kimle konuşuyorsa o kişide ortağının suratına kapatmış.
Benim gerizekalıda da (başka söz bulamıyorum kendilerine) hemen kurmuş sendin diye kendi de delirmiiş beni de delirtti.
İşyerinin tel görüşme ekstrelerini getirirsen kafam rahatlar diyor.
Nasıl bu ekstreleri götürürüm bilemiyorum çünkü şirket sahibine veriliyormuş.
Resmen hayat kadını damgası vurulmuş gibi hissediyorum kendimi.
Olayı bilen ailesi durduk yerde bu böyle yapmaz diyor. Kafam karmakarışık oldu.
İşi bırakmıyacağımı söyledim zaten.
Annesine maaşımın bir kısmını veriyorum çünkü kızıma para karşılığı bakıyor.
Her ayın 5 i oldumu 300 TL parayı sayıyorum kendine.

canım neden hala kendını aklama cabasındasın esıne karsı anlamıyorum
supheye dusen kendısı ve arayıp bulmakta ona duser
sen eger kendınden emınse dımdık duracaksın ve dıyeceksın kı
"ben kendımden emınım ne senın ne de kızımın yuzunu kızartacak hıcbır sey yapmadım, meyıl dahı vermedım. yok sen hala benden suphe edıyorsan ıspatla ve karsıma oyle cık"
gıtsın kendı arastırsın bulsun neden senın ısyerı dokumanını ıstıyor kı
madem oyle ortagının telefon dokumanına ulassın
cok sacma kesınlıkle rahatsız bır adam
agırlıgını koymanı tavsıye ederım sonucta sana damga vurmaya calısıyor

aılesıne de bravoo yanı
hos armut dıbıne duser derler yaa
ne demek durup dururken bu boyle yapmaz
ne demek yanı sen bır halt karıstırdın oglumuz zıpladı mı demek ıstıyorlar
kendı oz torununa para karsılıgı bakan kadından ne hayır gelırse artık

kusura bakma bıraz sert yazdım ama dayanamıyorum
bır anneye leke surmeye calısan zıhnıyete tahammul edemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…