Doğuma Hazırlık Karar vermek neden bu kadar zor ki? HELP ME =)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce Hangisi?

• Ogün_Şebnem

OY: 1 4,3%
  • Ogün_Eylül

OY: 6 26,1%
  • Tolga_Şebnem

OY: 3 13,0%
  • Tolga_Eylül

OY: 13 56,5%

• Ankete Katılan
    23

ReceL

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
425
180
323
Oylayan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.. Henüz hamile değilim ama garanticiyim, olduğunda isim düşünmek istemiyorum =) Fikirleriniz önemli.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Çift isimde konulabilir aslında ama ogün tolga yada tolga ogün peş peşe kulağa pek hoş gelmiyo bana =) Eylül Şebnemde çok zıt =)
Teşekkürler sessizlik kaydirigubbakcemile5

diğer şık hiçbiri ..üzgünüm hiçbirini beğenmedim

Aslında ben kendim beğendim ve sizden yardım istedim.. beğendiniz mi demedim ama genede saol. Sonuçta zevker aynı olsaydı hepiniz Havva Adem olurduk .. Neyse uzamasın .. :roflol: sempatiksalakcinni

Devammm

Son düzenleme:
kötü anlama ve düşün....gerçekten çok kötü hepsii....daha sonra seninde fikrin değişir gör bak.....insan bugün beğendiğini 1 yıl sonra iğrenç bulabiliyo.....çok güzel isimler var....ama biryerde haklısın....mesela ben hangi ismi söylesem çevremdekiler ıyyyy berbatt...çok kötü gibi tepkiler verdiler....klasik isimler söyledim....ALİ...ÖMER.....SİNAN.VS....AYNI TEPKİLER.....MODERN İSİM SÖYLEDİM....KUZEY...RÜZGAR VS....AYNI TEPKİLER.....insanın kendi beğenmesi önemli....ama bulduğun isimler hiçbir ağırlığı ve geçerliliği olmayan isimler...tekrar düşün:)

tn ortada fol yok yumurta yok bakalım o gün bir gelsinde yeni bi anket düzenleriz.. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…