Ailem sonuçta.Anormal insanları dinlesem mi diye soruyorsun yani? :)
Ailem sonuçta.
Aynen herkes evlendirmek için uğraşıyorOkudum,okudum ailem cok anormal insanlar bu arada yazmana güldüm.
Madem seviyorsun,sevginin peşinden git.
Tabi o cocuktan eminsen.. Ailenin kafanı karıştırmasına izin verme.
Bir de neden herkes seni evlendirmek icin seferber olmus onu anlamadim,dede falan.
Liseyi bitirdim okumadım derslerim iyi değildi o dönemdeNeden okuyamadın ben onu merak ettim ailen mi göndermedi
Şuan öyle yapıyorum kız kardeşimle konuşuyoz bunlari.Aile var aile var yani.
Onun ayrımını sen yapacaksın.
Benim ailem dinlemeye değer insanlar ama eşimin ailesinde bir tane
düzgün adam arasam zorlanırım.
Dinlemek şöyle dursun.
Seviyorsan, güveniyorsan sevgin için diren.
Kaç git demiyorum, ikna için savaş.
Hiç kimse normal değil ailemdeSevdiginizden eminseniz ikna etmeye çalışın
Ayrıca dedenizde bi ayrı konu sahsen dedem bana birini bulsa bunu hic hoş karşılamazdım o begendiyse o evlensin başkalarının beğendiğini birine "mükemmel biri evlen bunla "demek o kadar sacma ki
Benim ilk evliliğim de dedem yüzünden oldu ve malesef sonu boşanmayla bitti dedem beni her gördüğünde ağlıyordu sanırım vicdan azabı çekiyordu ikinci evliliğimi kendi isteğimle yaptım babam bana bırakmıştı sakın dedeni dinleme direte bildiğin kadar direkt bu hayat senin dedenin değil Allah yardımcın olsun uzak olması sorun değil ekmek nerdeyse orda olmak zorundayız ben ikisindede gurbete geldim ailemden uzak ama hamdolsun gidip geliyoruz ailemleAynen herkes evlendirmek için uğraşıyor
Tuhaf bir ailem var dedemle görüşmüyoruz ama bana koca buluyor bizden habersiz eve görücü götürüyor
Kendi kızı üç kez evlendi şuan sığınma evinde ona sahip çıkmıyor benim evde kalmam daha kötü bir şeymis
Açıklama gereği duydum anormal olduklarını biraz daha belli etmek istedim.
Teşekkürler allah bozmasınBenim ilk evliliğim de dedem yüzünden oldu ve malesef sonu boşanmayla bitti dedem beni her gördüğünde ağlıyordu sanırım vicdan azabı çekiyordu ikinci evliliğimi kendi isteğimle yaptım babam bana bırakmıştı sakın dedeni dinleme direte bildiğin kadar direkt bu hayat senin dedenin değil Allah yardımcın olsun uzak olması sorun değil ekmek nerdeyse orda olmak zorundayız ben ikisindede gurbete geldim ailemden uzak ama hamdolsun gidip geliyoruz ailemle
Deden komik adammış sanki kendinin o yaşlarda evi varmiymis ev almayı kolay zannediyor galiba ilerde oda olur bende kiraciyim önemli olan huzur mutluluk ev nasıl olsa olur olmasa ne olur paran varsa kirada insanın evi verir oturursun sana çık diyen olmazTeşekkürler allah bozmasın
Biz dedemle görüşmüyoruz aslında kendi kendine gelin güvey oluyor
Şimdi ki erkek arkadaşım için uzak yerde evi yok onu bırakın demiş babama.
Hayat senin hayatın evlilik gibi bir kararı hele ki normal değiller diyosunHiç kimse normal değil ailemde
Dedemi görsem tâbi ki neler dicem neler.
Haklısın ama şöyle bir aile desteği alamıyorumNeden herkesin fikrini sora sora çetele tutuyorsun? Daha önce de bu konuyu actin kış dönemiydi o zamanlar. Doğrudan burnunun dikine git demiyorum ama sorumluluk almayı, karar vermeyi ,yaptığın seçimlerin olumlu -olumsuz sonuçlarına katlanmayi ogrenmezsen evlilik birliği içinde nasıl varolmaya/kendin olmaya devam edeceksin?
Sen "ben kararımı verdim.Bu şekilde hareket edicem " demedigin için onlar da senin vermen kararların sorumluluğunu ustlenmezler güzelim. Yoksa hiçbirimize erkek arkadasimizi ailemiz ile tanistirdigimizda " harika ...bundan iyisini bulamazsın ...sakin kacirma bak" denmemiştir.Annem eşimi beğendiğini, iyi bir çocuk olduğuna yönelik izlenim biraktigini ama eşimin mesleğinden dolayı şehir şehir gezecegimizi, iyi dusunmemi ..ona göre karar vermemi söylemistir.Sonrasinda yaşadığım zorlukları (esimin aylarca yanımda olamadığı ,bir çocuğun tüm sorumluluğunu ustlendigim dönemler oldu) tek başıma gogusledim..ama kendi kararimi uyguladım,sevdiğim adamla evlendim. İyi günüm de oluyor ,kötü günüm de ama eşimi/hayat arkadaşımı kendim secebilecegim, iyisi kötüsü ile kararlarimi kendim alabildigim bir ailede dünyaya geldiğim için her gün hayata mutesekkurum .Haklısın ama şöyle bir aile desteği alamıyorum
Erkek arkadaşım gerçekten iyi biri dört dörtlük demiyorum
cesaretim yok tek başıma karar vermeye sanırım birilerine ihtiyaç duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?