Karar vermeme yardım eder misiniz?

sütlü kahve söylediklerin çok çok doğru biliyorum ama bunları ben neredeyse 1 aydr her gün düşünüyorum sonra söylediklerinde karar kılıyorum ve kendimi çalışmaya odaklamaya çalışıyorum ama sonra yine aynı konuma.. birde bende şöyle bir şey var yapmam gereken yarım işler varken başka bir şeyle uğraşmak çok zor geliyor bana zihnimi ona adapte edemiyoeum etsemde bu çok kısa bir süre devam ediyor.. sonra derslerden bir şekilde geçeceğimi biliyorum çünki geçen senede doğru düzgün çalışamadım ama kalmadan geçtim 1. sınıfı ama sorsanız ne öğrendin nerdeyse hiçbirşey bu senede öyle olsun karambole geçeyim sınıfı istemiyorum tamam iştete öğreniyorum tabiki birsürü şey ama....
neyse artık bunları düşünmemin yada yargılamamın hiçbir anlamı yok çünki hem ailemle hemde bu sabah patronumla konuştum ve yerime biri gelene kadar çalışıp sonra ayrılacağım sonuçta bir karar verdm ve bunun arkasında durmam getirilerine katlanmam gerekiyor belki bazı sıkıntılardan dolayı verdim bu kararı ama sonuçta söz ağızdan çıktı bir kere şimdi önemli olan kararımı doğru kılacak işler yapmak..
artık desteğinize ihtiyacım var..........................

valla ben sabah 8.30 akşam 18,30 arası çalışıyorum
hemde özeldeyim yani patron her işini yaptırıyor
akşam eve girince direk mutafaga giriyorum paltomu çıkarmadan ketıla su koyuyorum
2 günde bir yemek hazırlıyorum
eşim benden 1 saat önce geliyor ama oturup beni bekliyor
sonra mutfagı topla çamaşır at yada ser
çarşafları değiştir banyoyu temizle derken bi bakıyorum hafta sonu olmuş pazar 8 de uyanıyorum
hafta içi 6 da kaltıgım için pazarda erken kalkıp evi komple temizliyorum misafir gelecekse hazırlık yapıyorum vs.v.s
allahtan çocuk yok yoksa halim ne olurmuş
ama sen öle deilsin
belki hafta içi olan dil kursun agır geliyordur onu iptal et derim
ama iş hayatını ve okulunun ihmal etme
kariyer paradan daha önemlidir
para için çalışma ama hayatta kendi ayakların üzerinde durmasını öğren derim

bence siz kendinize güveniyorsunuz ki,
iş + kurslara başladınız...
sizi etkileyen psikolojik sorununuz gibi geldi bana...
daha gençsiniz,bu hızlı tempo sizi yormaz sanıyorum ama,
insanın kafasının rahat olması ve yaptıklarını severek yapması gerek
diye düşünüyorum...
öncelikle bu koşturma gerçekten sizi mutlu etmiyor mu??
işten ayrılıp evde mi oturmak istiyorsunuz??
psikolojinizi bozan herneyse,sizin gücünüzü almasına izin mi vereceksiniz???
bence öncelikle kafanızın rahat olması için çalışın ve
daha sonra da çalışmaya da,kurslara da devam edin....
sevgiler...

bence götürebilirsin tamam çok yoruluyorsundur mutlaka ama
birini bıraktığında neden bıraktım ki diyeceksin bu seferde.
üniv. 4 sınıftaken hafta içi okul 3 akşam ingilizce kursu ve hafta sonu da başka bir ile formasyon almaya gidiyorduk.bir de kpss çalışmıştık bu kadar yoğunluğun arasında.
yaşın kaç bilmiyorum ama gençken oluyor bunlar şimdi olsa başına çıkamam.
dediğim gibi yapabilirsin ebnce...

ya hanımlar artık kararımı verdim dahada önemlisi patronumla konuştu babm bu sbh bu olaydan sonra vazgeçtim devam edicem diyemem çünki bırakmam bile ailem açısından yeterince sorun oldu bide vazgeçtim dersem iyice çocuk oyuncağına çevirdin derler daha fena olur:1no2:

bu konu neden bu sayfa da çıkıyor ki çoooooooooooook eskii???pardon son sayfaya tıklamışım il sayfa gibi okumuşummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…