Karar yetenegi kaybettimmm

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Cocuklugumdan beri hep kendim karar verip uygulamisimdir..ama anne olduktan sonra asiri derece ince eler sik dokur oldum ikinci cocuktan sonra dahada artti sorumluluklarimla beraber...esimden ayriyim uzun zaman oldu bir kac ay oncede bosandik..cocuklarim maddi manevi tum sorumlulugu bende..kendime ait is yerim var bir yil burda idare eder sonra bir yol cizerim diye tekstil isine girdim.eskiden beri bu sektordeyim.ve bir kac aydir cok bunaldim is degistirmek istiyorum..bir yandan kurulu duzenimi emegimi bunca yaptigim masrafi cope atmak istemiyorum..bir yandan cocuklar icinde benim icinde cok yorucu bir is daha az yorulcagim bir sektorde is kurmak istiyorum..sehirde degistirmek istiyorum bosandiktan sonra kimsemin olmadigi bu sehirde kalmak daraltiyor beni..ailemin oldugu sehir kucuk bi sehir orda hic yasamadim ayak uyduramam diye ailem oraya gelmemi istemiyorlar zaten pek aramizda yok...ailem akrablarimin cogunlukta oldugu buyuk bir sehre yerlesmemi istiyor..ne yapcagimi bilmiyorum...siz olsaniz ne yapardiniz..birinci isimi degisteryim mi sabir mi edeyim alistigim bu sehirde yasamaya devam mi edeyim yoksa akrabalarimin oldugu sehre mi yerleseyim

Canım öncelikle sağ salim atlatmışşın şükür boşanma sürecini şimdi ayağa kalkıp atak yapma zamanı..
Eski eşinle hatıralar var diye gidiyordan o haturalar senin kalbinde olduğu sürece yer değiştirsende öyle kalır.. Eski konularını bilmiyorum ancak çocuklar kaç yaşlarında babalarını görmek istiyorlarmı?? Kurulu düzeni bozup herşeye sıfırdan başlayacak enerjin ve sermayen var mı??
Çocukların okul bakıcı vb işlerini ayarlayabilirmisin??
Onlar okullarından arkadaslarından ayrılmak istiyorlar mı??
Ev yeni iş vb konularda araştırma yaptınmı??
Vb deli sorular geldi aklıma..
İnşallah herşey gönlünce olur ama bitamin hapı vb birşey içip , çocuklarına sarılıp beraberce karar verin..
O bu şu değil birlikte verdiğiniz karar önemli..
Nefes aldığın müddetçe yeni umutlar vardır.. Yeterki azmet sabret ve asla vazgeçme..

Tskederim cnm cocuklarim daha cok kucuk okula bile gitmiyorlar karar vercek durum dada degiller..umutlarim hayallerim cok en dogru olani yapayim derken istemededgm seylerede kendimi cok zorluyorum tum enerjim oraya akiyor...sehir degistirmek iyi gelir diye dusunuyorum ama burdan daha fazla sevebilcegim biryerde bilmiyorum

Öncelikle iş konusunda karar vermelisiniz risk faktörü az olanı tercih edin ki bocalama ve çocukları etkileyen bir sürece girmeyin..
İşe karar verdiğiniz an nerede yaşayacağınız da gelir ardından..
(Butik açtınız misal küçük bir şehirde tutunamazsınız gibi)
İşten sonra da çocukların yaşayacağı yere uyumu önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…