Sağol canım yorumun için. Bana kalsa görüşmek isterdim. Ama içim almayacak. Çünkü çoktan benim dedikodumu yapmıştır kıza %100 eminim :) çünkü ben nişanlıyken bana da akrabalarının gelinlerini anlatırdı, hepsi toplaşıp sülalede ki bazı gelinlerin ne kadar kötü olduğunu küfürlerle konuşup ne cürcünalarla kavga ettiklerini hatta yiğenlerine bile laf atar adam değil o karısını zaptedemedi derlerdi. Ben çok rahatsız olurdum, yarın öbür gün işlerine gelmediği gibi davransam beni de böyle mi görecekler diye. Eminim ki anlatmıştır. Doldurmuştur. Zaten beni kötü bildi bile görüşmek ister mi bilmem.
Kv bende engelli annemde değil o bazen söylüyor habire kızı paylaşıyormuş minik yavrum yazıyormuş birde :) bize alt katından ev tutmayı önermişti baya surat yapmıştı ben kabul etmemiştim acaba şimdide onlara önerecek mi diyorum benim altınlarım alınmıştı lanet olsun dedim verdim acaba onunda alınacak mı bana hakaretler yağdırıp benim istediğim gibi davranıp yaşayacaksın diyordu kendisi bir oyuncak bebekle oynar gibi oynadı bakalım oyuncak ne kadar dayanacak diyorum :) umarım bana yaşattıklarını yaşatmaz o ayrı ama malesef kadını ondan daha iyi tanıyorum. Yani kısaca görüşmek istemiyorum :)