Kararım belli fakat sizede danışmak istedim

Abi şöyle dik duruşlu kadınlar okumayalım ne zaman oldu kk da 😂👏🏻 Hüznü cartı curtu unut asla düğüne de gitme yapmayacağım diye yazdığın herşey en doğru olanlar aynen devam. Sen zaten neyin ne olduğunu biliyorsun uzun uzun nutuk atmayacağım. Bu yolda ilerle rehavete kapılmadan

Bence ailenizin bulunduğu şehire gidebiliyorsanız hiiç beklemeyin, kiz istemeyede asla gitmeyin. Durup dururken başınız ağrımasın

Bu arada beni mesajla sürekli tahrik ederdi 7 gün 24 saat günde bir iki laf çakmalı mesajlar atardı ben burda hastayım ölüyom sen beni aramadın gelmedin yengenden mi öğrendin aramamayı bilmem ne nankör senden bi bk olmaz seni insan edemedim bende aradım sinir kirizi geçirdim artık o gün bugün engelledim görüşmemeye yemin ettim, şimdi de onunla yan yana geleceğim düğüne bilmem neye gitmek kendime haksızlık değil mi
İşte onunla yan yana gelmeyecektiniz. Eşinizle şık bir şekilde hazırlanıp düğün başladıktan hemen sonra salonda olacak şekilde gidip güzelce dansınızı edip kendinizi gösterip (ben geldim diye kardeşine) sonra hemen takısını verip çıkabilirsiniz. Öylece kendinize haksızlık olmaz aksine kendi değerinizi bildiğinizi bir kez daha gösterirsiniz. Değişmeyen tek şey olur 😬 Kayınvalideniz yine ağlar. Geldi de elimi öpmedi diye 😂

Ay kizimi istemeye gelseler ve kv adayinin ilk gelini gelmese buz gibi sogurum o kvden. Ne yapti ki gelmedi bu gelin derim, aklima soru isaretleri dolar.
Bu arada kayinvaliden sana aklina gelen herseyi siralarken, seni adam edemedim, nankor vb diye atip tutarken dusunseydi bu gunleri. Kimse kimsenin samar oglani degil. Eger istemeye de dugune de gitmezsen kim haksizsin diyebilir ki sana. Kadin acmis agzini yummus gozunu.

Ay kizimi istemeye gelseler ve kv adayinin ilk gelini gelmese buz gibi sogurum o kvden. Ne yapti ki gelmedi bu gelin derim, aklima soru isaretleri dolar.
Bu arada kayinvaliden sana aklina gelen herseyi siralarken, seni adam edemedim, nankor vb diye atip tutarken dusunseydi bu gunleri. Kimse kimsenin samar oglani degil. Eger istemeye de dugune de gitmezsen kim haksizsin diyebilir ki sana. Kadin acmis agzini yummus gozunu.
Beni kötüleyecek herhalde neden gelmedi diyince başka ne yapabilir ki

Tabiki kesinlikle gitme. Gitmezsin sen zaten ama.seyi anlamadim ailenin memlekete taşınacaksaniz eşinin işi nasıl olacak ? 🙄 baska bir yerde işe mi girecek

Tabiki kesinlikle gitme. Gitmezsin sen zaten ama.seyi anlamadim ailenin memlekete taşınacaksaniz eşinin işi nasıl olacak ? 🙄 baska bir yerde işe mi girecek
Ailem de büyük şehirde canım yani istanbul İzmir gibi diyeyim hatta orada iş imkanı daha fazla burada iş de bulamadım orada bir sürü çevrem var eşim de bulur herhalde bilmiyorum 2 sene daha burada kalalım diyorum belki severim burayı da ama eş ailesiyle de görüşmüyorum buraya bizi bağlayan ne diyorum işin içinde kaldım öyle

Ailem de büyük şehirde canım yani istanbul İzmir gibi diyeyim hatta orada iş imkanı daha fazla burada iş de bulamadım orada bir sürü çevrem var eşim de bulur herhalde bilmiyorum 2 sene daha burada kalalım diyorum belki severim burayı da ama eş ailesiyle de görüşmüyorum buraya bizi bağlayan ne diyorum işin içinde kaldım öyle
Bence biraz daha kalabilirsin aslinda sıkıcı ufak uzak bi şehir değilse değilmiş zaten illa ki iş bulursun sende bulamazsan da önemli değil ama esininn hali hazırda isi varken önce onun iş bulmasi arkasindan oyle yer değiştirmek daha mantıklı canim. Onlarla görüşmeyince cok rahat oluyor degil mi kendimden biliyorum . Benim görümce de annesine ayak uyduruyor geçen doğumgünüydu esim aradı kutladı mesela ben mutfağa kactim😁

Bence biraz daha kalabilirsin aslinda sıkıcı ufak uzak bi şehir değilse değilmiş zaten illa ki iş bulursun sende bulamazsan da önemli değil ama esininn hali hazırda isi varken önce onun iş bulmasi arkasindan oyle yer değiştirmek daha mantıklı canim. Onlarla görüşmeyince cok rahat oluyor degil mi kendimden biliyorum . Benim görümce de annesine ayak uyduruyor geçen doğumgünüydu esim aradı kutladı mesela ben mutfağa kactim😁
Benim görümce de hep annesine hak verir annem haklı bence der kendi fikri yoktur uzantı gibidir çoğu öyle sanırım bende görümceyim ama abimin eşiyle arkadaş gibiyim ya bana herşeyini anlatır asla karışmayız kötü düşünmeyiz benim ablam gibi zaten abla diyorum çünkü ablam yok. Ya biz şanssızız ne diyim onlara göre kendileri on numara insan o başka. Bende 6 aydır görüşmüyorum benim için ölüm gibiydi onlara katlanmak

Benim görümce de hep annesine hak verir annem haklı bence der kendi fikri yoktur uzantı gibidir çoğu öyle sanırım bende görümceyim ama abimin eşiyle arkadaş gibiyim ya bana herşeyini anlatır asla karışmayız kötü düşünmeyiz benim ablam gibi zaten abla diyorum çünkü ablam yok. Ya biz şanssızız ne diyim onlara göre kendileri on numara insan o başka. Bende 6 aydır görüşmüyorum benim için ölüm gibiydi onlara katlanmak
Iste kendi fikri akli olmayan insan demek ki anne yönetiyor bunları da iste o anne bizi yonetemez yani kimse kusura bakmasın haksız mıyım. Biz kendimizi yönettirmiyoruz ondan sevmezler 🤣🤣🤣 e bide kimi koca da illa görüşeceksin der. Şükür ki kocalar farkında. Zamanı gelince de taşınırsın oyle kalırlar.

Sağol canım yorumun için. Bana kalsa görüşmek isterdim. Ama içim almayacak. Çünkü çoktan benim dedikodumu yapmıştır kıza %100 eminim :) çünkü ben nişanlıyken bana da akrabalarının gelinlerini anlatırdı, hepsi toplaşıp sülalede ki bazı gelinlerin ne kadar kötü olduğunu küfürlerle konuşup ne cürcünalarla kavga ettiklerini hatta yiğenlerine bile laf atar adam değil o karısını zaptedemedi derlerdi. Ben çok rahatsız olurdum, yarın öbür gün işlerine gelmediği gibi davransam beni de böyle mi görecekler diye. Eminim ki anlatmıştır. Doldurmuştur. Zaten beni kötü bildi bile görüşmek ister mi bilmem.
Kv bende engelli annemde değil o bazen söylüyor habire kızı paylaşıyormuş minik yavrum yazıyormuş birde :) bize alt katından ev tutmayı önermişti baya surat yapmıştı ben kabul etmemiştim acaba şimdide onlara önerecek mi diyorum benim altınlarım alınmıştı lanet olsun dedim verdim acaba onunda alınacak mı bana hakaretler yağdırıp benim istediğim gibi davranıp yaşayacaksın diyordu kendisi bir oyuncak bebekle oynar gibi oynadı bakalım oyuncak ne kadar dayanacak diyorum :) umarım bana yaşattıklarını yaşatmaz o ayrı ama malesef kadını ondan daha iyi tanıyorum. Yani kısaca görüşmek istemiyorum :)
Sen içinden geçeni yap zaten canım. Çünkü onları en iyi sen tanıyorsun. Dediğin gibi seni çoktan kötülemiştir eltine. Senle görüşmediğini herkes bildiği için kendini temize çıkarma icin seni kötülemesi gerekiyor. Onlara da o alt katta oturmayı falan teklif eder muhtemelen ama kaynına ve eltinin tutumuna bağlı bu biraz da. Genelde nedense ilk gelinlerin üstüne gidip bunaltıp ikinci geline gelince bir rahatlık oluyor kayınvalidelerde . Belki seni kaçırttığı için aynısını yeni gelinde yaşamamak icin onu fazla sıkmayabilir. Gerci dediğin tarzda bir kadında o kadar geçmişinden ders alacak bir kapasite yok gibi duruyor . Onunla da düğünden bir zaman sonra arası bozulabilir.

Siz calısmayı düşünmüyor muydunuz ? Bir iş bulsanız ona göre kendinizi ayarlarsiniz

Annenin yanına gidebilme ihtimalin varsa hiç durma. Kaça kaça git arkana bile bakma:KK55:

Kızlar biliyorsunuz eş ailesiyle görüşmüyorum. Daha doğrusu sadece kv ile. 1 sene tahammül sınırlarımı iyice zorlamıştı, en son da dilini bana hakarete dönüştürünce görüşmeyi kestim. Yaklaşık 6 ay oluyor. Asla da görüşmeyi düşünmüyorum. Bu konuda netim.
Eşimin kardeşi evlenecekmiş kız istenecekmiş bize de siz de gelecek misiniz dedi daha doğrusu eşime dedi eşim gider elbette kardeşi fakat ben gitmeyi düşünmüyorum kvnin olduğu hiç bir yere girmeyi düşünmüyorum. Sadece isteme değil düğünede gitmeyeceğim. Karşı taraf neden geldin diye saldıracak hakaret edecek cinsten normal değil. Konularımı hatırlayanlar bilir. Onunla anlaşmak mümkün değil artık. Karşı karşıya gelmekte. Bugün düşündüm de ailemin olduğu şehire taşınmak en iyisi. Burada hiç bir sebebim kalmadı eşimin işi hariç. Eşimde bakarız dedi neyse kararım doğru değil mi öylesine dert demeyeyim de bir hüzün oldu danışmak istedim :)
Hayırlısı olsun..

Back
X