• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararım karar mı

Heidi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
605
640
103
Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra yeniden aranizdayim. Eş olacak şahıs evlilik yıldönümünüze 1 gün kala bana siddet uyguladi. Öldürmekle tehdit etti. Bogazimi sikti nefessiz bıraktı. Bende polisi aradim darp raporum var suan uzaklaştırmasi var. Ben anne evindeyim. Avukatlarla görüştüm cok pahali , maddi durum sıfır avukat tutacak param bile yok barodan avukat tutmak için tüm evraklarim hazır. Dilekcemi yaziyorum suan bir tanidik var yardımcı oluyor. Benim 2 çocuğum var daha 27 yaşındayım güzelim,bakimliyim,beni senelerdir ezdi psikilojik fizyolojik şiddet surekli cok korktum yapamam sandim. Kendimi onun yanında ezik hissetim hep, hic birsey yapamaz o diye diyee o hale geldim. Güvenim yok kendime. Tek sorum size nasıl güçlü durdunuz karsisinda, nasıl basardiniz. Benim kararim karar! Asla dönmek yok. Ama bu zor süreçler belimi büker mi. Aileminde ekonomik durumu baya kötü.2 güzel söz duymaya geldim

Siz çok güçlüsünüz, 2 güzel evladınız var, bu genç yaşınızda 2 tane hayat yoldaşı kazanmışsınız ki bu harika bir şey. Onlar sizin manevi destekçiniz olacak.
Önünüzde güzel günleriniz var, boşandığınızda nefes aldığınızı hissedecek, yeni ve güzel bir yaşam kuracaksınız kendinize. Maddi anlamda gelirinizi artıracak şeylere yönelin, kafa yorun nerden ne gelir elde ederim diye. Zaten anneniz de yanınızda, hepsini halledersiniz.

Şimdi kötü bile olsa düzeninizin bozulmasından korkuyorsunuz. Alışkanlıklar ağır geliyor ama kendi hayatınızı kurup kendi istediğiniz gibi yaşamaya başlayınca diyeceksiniz ki bunu yapmak için neden bu kadar geç kalmışım? Hayatınızda sizi aşağılayan şiddet gösteren biri olmayacak bi kere daha ne olsun. Sizin ve çocuklarınız için her şey çok güzel olacak

Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra yeniden aranizdayim. Eş olacak şahıs evlilik yıldönümünüze 1 gün kala bana siddet uyguladi. Öldürmekle tehdit etti. Bogazimi sikti nefessiz bıraktı. Bende polisi aradim darp raporum var suan uzaklaştırmasi var. Ben anne evindeyim. Avukatlarla görüştüm cok pahali , maddi durum sıfır avukat tutacak param bile yok barodan avukat tutmak için tüm evraklarim hazır. Dilekcemi yaziyorum suan bir tanidik var yardımcı oluyor. Benim 2 çocuğum var daha 27 yaşındayım güzelim,bakimliyim,beni senelerdir ezdi psikilojik fizyolojik şiddet surekli cok korktum yapamam sandim. Kendimi onun yanında ezik hissetim hep, hic birsey yapamaz o diye diyee o hale geldim. Güvenim yok kendime. Tek sorum size nasıl güçlü durdunuz karsisinda, nasıl basardiniz. Benim kararim karar! Asla dönmek yok. Ama bu zor süreçler belimi büker mi. Aileminde ekonomik durumu baya kötü.2 güzel söz duymaya geldim
Avukatlar bana kızmasın ama barodan tuttugun avukat hıc ılgılenmıo.Arkadasım 3 yıldır boşanamadı.Once bir işe gır cocukların kucuk mu.Bak su an typ programları acıldı .Iyı bır avukat tut .Her sey guzel olucak.

Hem dayağını yiyip hem de ses çıkaramadan oturan ya da bunu benimseyip olabilir diyen o kadar çok kadın var ki. Ama sen çok güçlü olup 2 çocuğunu da alıp ailenin yanına gidebilmişsin. Maneviyat varsa maddiyat illa ki halledilir. Yardım edecek çok kişi çıkacaktır eminim. Belediye yardımları ya da çevreniz falan. Güvende olduğunuz sürece siz de çalışabilirsiniz hatta. Çocuklarınızı bırakabileceğiniz anne ve babanız var. Aslında çok da söze gerek yok. İnsanın arkasında anne ve babası varsa hiiiiiiç bsey olmaz. Hiç üzülmeyin. Bir kaç ay sonra çok rahatlamış olacaksınız. Geri dönmeyi falan da sakın düşünmeyin

Avukatlar bana kızmasın ama barodan tuttugun avukat hıc ılgılenmıo.Arkadasım 3 yıldır boşanamadı.Once bir işe gır cocukların kucuk mu.Bak su an typ programları acıldı .Iyı bır avukat tut .Her sey guzel olucak.
Genellemeyin annem baro avukatiyla bosandi. Klasik cekismeli davalar ne kadar surerse o kadar surdu 1 senede bitti.

Şu an en fazla 1 sene alışma süresince, duruşmalar vs. sıkıntı çekersiniz öbür türlü bir ömür çekecektiniz.

Kendine güven de öyle bir anda gelmez zamanla aldığınız kararların neticesini gördükçe, kendi ayaklarınız üzerinde durdukça gelir.

Kararınızı ve geçmişi sorgulamayın.Önünüze bakın.

Sizin gibi boşanma davası açan kadınlara, çeşitli kadın örgütleri ücretsiz avukat desteği veriyor diye biliyorum.
Bir araştırın.

Siz isteyin dağları delersiniz.
Zaten çok güçlüsünüz, haberiniz yoktu.
Önünüzde kocaman bir hayat var, umarım bundan sonra hakettiğiniz şekilde karşılıklar görerek yaşarsınız.

Kadın derneklerini araştırın..belki yardım eden çıkar. Geçmiş olsun. Siz de çalışır maddi destek sağlarsınız ailenize.

Böyle kadınları görünce duyunca gururum okşanıyor gerçekten. Bi Kadın bi anne olarak sizinle gurur duydum. Siz zor olanı başarmışsınız. Maddi durum tabiki bi süre sizi sıkıntıya sokacak ama ömür boyu fiziksel piskolojik şiddet görmekten çok daha iyi. Siz daha da olgunlaştıracak güçlendirecek Bi süreç bu. Siz ben pes ettim demedikçe kimse belinizi bükümez emin olun. İş te bulursunuz, yeni hayatınız umarım güzel insanlarla dolu olur

Benimde 2 oglum var 25 yasindayim buyuk 5 yasinda ufak 5 aylik dusunsene herseylerim onlar kocamin kufurlerini dayaklarini 5 yil yedim 1 yil oldu bosandim hic korkmadan uyku UyuyoruM barodan tut anlasmali bitir hayatini yasa annemiz babamiz arkamizda 2 melek annesisin iyiki onlar var 🙏🙏
Ya masallah sizlere gercekten cok guclusunuz?
Peki calisiyor musunuz?
Bir de iki cocuk bakiminda zorlaniyor musunuz?
Destek aliyor musunuz?

Ya masallah sizlere gercekten cok guclusunuz?
Peki calisiyor musunuz?
Bir de iki cocuk bakiminda zorlaniyor musunuz?
Destek aliyor musunuz?
Henuz calismiyorum cok zorlu surecten gectim hamileligimi bosanmis olarak gecirdim allaha sukur bebek buyusun giricem ise bu arada nafaka falan hic birsey almadim

Ben de ayrıldım 6 yasinda bir oglum var.mutlaka bir ise girin bir meslek edinin .gerekirse gecemizi gunduzunuze katin hayat standartını yukseltin çocuklarınıza da anneniz baksın

Bu şiddete boyun eğmeyin gerekeni yapan kişi her şeyi başarir.

Yasadiklariniz çok üzücü . Ailenizin durumuna rağmen rest çekip çıktıysaniz o evden gerisi gelecektir.

Çekişmeli dava süreci boyunca az yorulursunuz bunun dışında daha rahat uyuyacak, gülünce gerçekten gülmeye başlayacaksınız.

Sakın vazgecmeyin. Hakkınız neyse de muhakkak alın.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.

Genellemeyin annem baro avukatiyla bosandi. Klasik cekismeli davalar ne kadar surerse o kadar surdu 1 senede bitti.
Söyledım zaten canım avukatlar kızmasın diye.Kız davayı kazanmış tekrar temıze yollamışlar onun işi toktu babasıda ben bır avukata 10 mılyar veremem dedı.Yenı ıse gırdı hemen benım avukatıma goturduk.Hepsi deil ama çogu ılgılenmıyor.

Öncelikle yaşadıkların üzücü, hem de çok.
İnsan Allahın emanet ettiği eşine nasıl el kaldırabilir, nasıl canını yakabilir ben hala anlayamıyorum.
Çok güçlü ve cesursunuz, bu cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim. Lütfen kararınızdan caymayın. Bir işe girip çalışın, çocuklarınıza her şartta bakarsınız, ailenizin manevi desteği yeter size. O adamdan hemen kurtulun,sakın affetmeyin lütfen, bunun devamı çok daha şiddet...

Back
X