- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyledım zaten canım avukatlar kızmasın diye.Kız davayı kazanmış tekrar temıze yollamışlar onun işi toktu babasıda ben bır avukata 10 mılyar veremem dedı.Yenı ıse gırdı hemen benım avukatıma goturduk.Hepsi deil ama çogu ılgılenmıyor.
Hayir yok malesefAllah bildiği gibi yapsın o pisliği...
Aileniz arkanızdaysa hiç korkmayın. Kendinize evlatlarınızla güzel bir hayat kurarsınız. Mesleğiniz var mı ?
Cok tesekkur ederil insallah hersey yokuna girecekSiz çok güçlüsünüz, 2 güzel evladınız var, bu genç yaşınızda 2 tane hayat yoldaşı kazanmışsınız ki bu harika bir şey. Onlar sizin manevi destekçiniz olacak.
Önünüzde güzel günleriniz var, boşandığınızda nefes aldığınızı hissedecek, yeni ve güzel bir yaşam kuracaksınız kendinize. Maddi anlamda gelirinizi artıracak şeylere yönelin, kafa yorun nerden ne gelir elde ederim diye. Zaten anneniz de yanınızda, hepsini halledersiniz.
Insallah cok cok isterim bunu. Guzel mutlu gunller tum kadinlarin hakkiŞimdi kötü bile olsa düzeninizin bozulmasından korkuyorsunuz. Alışkanlıklar ağır geliyor ama kendi hayatınızı kurup kendi istediğiniz gibi yaşamaya başlayınca diyeceksiniz ki bunu yapmak için neden bu kadar geç kalmışım? Hayatınızda sizi aşağılayan şiddet gösteren biri olmayacak bi kere daha ne olsun. Sizin ve çocuklarınız için her şey çok güzel olacak
Ya gerçekten mi buna üzüldümAvukatlar bana kızmasın ama barodan tuttugun avukat hıc ılgılenmıo.Arkadasım 3 yıldır boşanamadı.Once bir işe gır cocukların kucuk mu.Bak su an typ programları acıldı .Iyı bır avukat tut .Her sey guzel olucak.
Iyi ki canim ama ben bosaa davasi avmam anlasmaliyada yanasmaz oBenimde 2 oglum var 25 yasindayim buyuk 5 yasinda ufak 5 aylik dusunsene herseylerim onlar kocamin kufurlerini dayaklarini 5 yil yedim 1 yil oldu bosandim hic korkmadan uyku UyuyoruM barodan tut anlasmali bitir hayatini yasa annemiz babamiz arkamizda 2 melek annesisin iyiki onlar var![]()
Teşekkürler öyle yapiyorum. Tam 90 gün uzaklastirmaaaa vermisler. Bide yin ederim elimi surmedim itekledim diye ifade vermis. Senelerdir elini surmedi zatennŞu an en fazla 1 sene alışma süresince, duruşmalar vs. sıkıntı çekersiniz öbür türlü bir ömür çekecektiniz.
Kendine güven de öyle bir anda gelmez zamanla aldığınız kararların neticesini gördükçe, kendi ayaklarınız üzerinde durdukça gelir.
Kararınızı ve geçmişi sorgulamayın.Önünüze bakın.
Ne güzel yazmışsınız. Asla pes etmeyecegim zatenBöyle kadınları görünce duyunca gururum okşanıyor gerçekten. Bi Kadın bi anne olarak sizinle gurur duydum. Siz zor olanı başarmışsınız. Maddi durum tabiki bi süre sizi sıkıntıya sokacak ama ömür boyu fiziksel piskolojik şiddet görmekten çok daha iyi. Siz daha da olgunlaştıracak güçlendirecek Bi süreç bu. Siz ben pes ettim demedikçe kimse belinizi bükümez emin olun. İş te bulursunuz, yeni hayatınız umarım güzel insanlarla dolu olur
INSAallah canim insallah cok sagolBu şiddete boyun eğmeyin gerekeni yapan kişi her şeyi başarir.
Yasadiklariniz çok üzücü . Ailenizin durumuna rağmen rest çekip çıktıysaniz o evden gerisi gelecektir.
Çekişmeli dava süreci boyunca az yorulursunuz bunun dışında daha rahat uyuyacak, gülünce gerçekten gülmeye başlayacaksınız.
Sakın vazgecmeyin. Hakkınız neyse de muhakkak alın.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Is ariyorum canim ilk firsatta insallahDaha yaşınız genc cocuklara anneniz baksın hemen ıse girin ınsallah bulursanız. Bosanayim Duzenım otursun işe oyle gıreyım dıye dusunmeyın iş sıze ıyı gelır farklı ortam olur hem de ailenize maddı acıdan yuk olmamıs olursunuz. Allah yardımcınız olsun siz cok guclusunuz unutmayın![]()
Fiziksel şiddet öncesi yıllarca psikolojik şiddet gören kadınların böyle cesur karar almaları gerçekten takdire şayan.
Zordur buna baş kaldırmak. Zorluklar yaşanabilir elbette bu süreçte, ama güvenin kendinize.
Birib4 yasinda küçük 9 aylikCocuklariniz kac yasinda?
Cok uzuldum gercekten.