- 17 Mart 2013
- 55
- 0
- 96
hayırlı kandiller arkadaşlar işin içinden çıkamadım birde sizlere danışmak istedim.eşim tek erkek çocuk bi ablası var kv ve kp bi sorunum yok çok şükür ama görümcemin bazı densizlikleri oluyor ve bu durumu artık idare edemiyorum.biz üç kızkardeşiz görümcemin kızkardeşi yok diye onu çok poh pohladım,nişanımda,düğünümde ablalarımdan ayırmadım(annem dışlanmasın kızım o da ablan deyip durdu) amaa gel gelelim düğünden sonra görümcem değişmeye başladı ya da gerçek yüzü ortaya çıktı.yaz tatillerinde ve bayramlarda kvlere gelir,bize zorla çağırdıkça geçer(kv ile evlerimiz çok yakın).çağırmadan gelmediği için de artık eşim çağırmıyor bana da çağırtmıyor.isteyen kendi gelsin kapım açık diyor.görümcem 2 saatlik uzaklıkta benim ablalarım 7-8 saatlik ama ablalarım annemlere her geldiklerinde bana da gelirler.eşimde sanırım onun için bozuluyor görümceme.kv lere geldiğinde yanına gider,yatmaya evimize geçeriz.ramazana bir kaç gün kala yine geldi ve gelmişken annemin temizliğini yapalım dedi(geçen sene gelmedi ben yalnız yaptım).tamam dedim camları silmişler, halıları yıkadık beraber ve yarın geleyim evi yıkayıp yerleştirelim dedim evime geçtim.o da tamam dedi ikimizde orucuz bu arada neyse öğlen geçtim kv bi baktım elektirkli süpürge,vileda evi yerleştiriyor.abla yıkayalım demiştim ya böyle temiz olmaz dedim ve ben kalan odaları deterjanlı suyla yıkamaya başladım.
kv evinde mobilya türü eşya yok yerlerde mozaik beton o yüzden her sene yaz temizliğinde halılar kuruyunca eve hortum tutar yerleştirirdik.yine öyle yaparız daha temiz olur diye düşündüm ama hata etmişim.iki çocuğunu aldı,balkona oturdu,suratını astı,bana yardım da etmedi.evi yıkadım,halıları yerleştirdim.o sırada görümcem oğlunu dövdü ben sana girip çıkma demedim mi diye ama baya dövdü ki daha önce hiç dövdüğünü görmedim,sanırım sinirini çocuktan çıkardı.işim bitince odaya yanlarına geçtim,kanepeye yattı suratı asık ben de diğer odaya geçip eşimi bekledim yalnız oturup.iftara kv olacaktık ama eşim gelince kalsak mı gitsek mi yorgunum dedi canıma minnet bilip eve geçtim ama eşim anladı.ablana ayıp olur kalalım derdin bişey olmuş dedi.anlattım burda suçumu söyle bileyim kendi annesinin temizliği için uğraştım dedim.eşim tek suçun çok yüz veriyorsun diyor.
kızlar bunun gibi daha bi çok şey var görümcem küser,suratını asar yada bağırır ve ağlar ama derdim şu demez ben alttan almaktan bıktım artık.3 senedir benimle lıp veremediği ne çözemedim.
geçen gün ağladım eşimle konuşurken ve 3 senedir beni kabullenemedi,yaranamadım dedim.o da bırak o ağlasın kendi kaybeder dedi.eşimin bu sözünden mi cesaret aldım nedir bayramda o gelince annenlere gitmesem olur mu dedim eşim de olur gitme dedi.
kızlar siz olsanız napardınız?bir yandan eşimin hatırı için diyorum ama diğer yandan kalbim doğrulmuyor yeter diyorum...
not:biraz gergin olduğum için yanlışlarım olabilir kusura bakmayın.
kv evinde mobilya türü eşya yok yerlerde mozaik beton o yüzden her sene yaz temizliğinde halılar kuruyunca eve hortum tutar yerleştirirdik.yine öyle yaparız daha temiz olur diye düşündüm ama hata etmişim.iki çocuğunu aldı,balkona oturdu,suratını astı,bana yardım da etmedi.evi yıkadım,halıları yerleştirdim.o sırada görümcem oğlunu dövdü ben sana girip çıkma demedim mi diye ama baya dövdü ki daha önce hiç dövdüğünü görmedim,sanırım sinirini çocuktan çıkardı.işim bitince odaya yanlarına geçtim,kanepeye yattı suratı asık ben de diğer odaya geçip eşimi bekledim yalnız oturup.iftara kv olacaktık ama eşim gelince kalsak mı gitsek mi yorgunum dedi canıma minnet bilip eve geçtim ama eşim anladı.ablana ayıp olur kalalım derdin bişey olmuş dedi.anlattım burda suçumu söyle bileyim kendi annesinin temizliği için uğraştım dedim.eşim tek suçun çok yüz veriyorsun diyor.
kızlar bunun gibi daha bi çok şey var görümcem küser,suratını asar yada bağırır ve ağlar ama derdim şu demez ben alttan almaktan bıktım artık.3 senedir benimle lıp veremediği ne çözemedim.
geçen gün ağladım eşimle konuşurken ve 3 senedir beni kabullenemedi,yaranamadım dedim.o da bırak o ağlasın kendi kaybeder dedi.eşimin bu sözünden mi cesaret aldım nedir bayramda o gelince annenlere gitmesem olur mu dedim eşim de olur gitme dedi.
kızlar siz olsanız napardınız?bir yandan eşimin hatırı için diyorum ama diğer yandan kalbim doğrulmuyor yeter diyorum...
not:biraz gergin olduğum için yanlışlarım olabilir kusura bakmayın.
Son düzenleme: