kararım ve vicdanım

bence herseyi fazlasiyla gerek olmadigi halde yapmissiniz,esiniz de sonuna kadar destekcinizse bosverin hepsini neden alttan alip milleti tepenize cikariyorsunuz,fazla mutevazi oldun mu gercek saniyorlar.esinizin de boyle bir beklentisi yoksa sizin de onun hatiri icin yapmaniza gerek yok.adam bile gercegi gormus ki gormeyebilirdi size baski uygulayabilridi ki ornegi cok.rahat olun degeri hakedenlere verin.gercekten iyi bir insan hissi uyandiriniz bende

yorumunuz için teşekkür ederim.ben çok ince düşünen biriyim bunu çevremdeki herkes bilir ve çoğu da bunun suistimal edildiğini söyler,sanırım öyle! kimse benim onları düşündüğüm kadar beni düşünmüyor :50: buraya konuyu açana kadar en ufak da olsa hatam var mı diye düşünüp duruyodum ama şimdi vicdanım rahat.evet çok şükür ki eşim gerçekleri görüyor ALLAH razı olsun ondan hakkımı yemiyor.

Merhaba,

görümceniz sigara falan kullanıyor mu? Oruçluyuz demişsiniz allah kabul etsin..Şimdi çocuğu baya dövdü, daha önce dövmezdi diyince aklıma geldi. Çevremden gözlemlediğime göre ramazanda sigara tiryakileri aşırı derecede gergin oluyorlar.. Tabiri caiz ise kaşının üzerinde gözün var diye kavga edebilecek derecede :1:

Değilse bile siz yinede gidin, çokta büyük problemleriniz yokmuş, evinize falanda gelmiyormuş çok fazla.. Nasıl söylesem evinize gelipte huzursuzluk çıkartmıyor, abisini falan doldurmuyor size karşı. Hoş doldursa bile eşiniz sizi savunuyor. Yani bu durumda çokta zararlı bir görümce gibi görünmedi gözüme :1: küslük iyi bişey değil.

Benim size önerim bir daha böyle bir durum yaşarsanız, hiç kafanızda '' acaba neden böyle davrandı'' diye soru işaretleri ile boğuşmak yerine direkt olarak sorun. Abla benimle bir problemin mi var, ben seni kendi kardeşlerimden ayırmıyorum diye.

Baktınız problem çözülmüyor, kendinizden ödün vermeden arada küslükte oluşturmadan ilişkinize devam edersiniz.

Görümcenize kızıp neden kayinvalide ve kayınpederinizle bayramlaşmacaksınız?

Tepkinizi doğru yerde ve doğru kişiye gösterin.

Bir de o varken o kadar karışmasaymışsınız keşke ev işine.
O kızı, siz gelinisiniz.
Annesinin işlerini ondan çok sizin düşünmeniz gereksiz.

ahh işte onu ben yapabilsem keşke, geçen gün ablama anlattım ablamda bayramda gitmemezlik olmaz eşin bize hiç saygıda kusur etmiyor onun hatrına git bayramlaş oda onun ablası sonuçta hee mesafeli ol dicem ama sen yapamazsın biliyorum diyor.ben üzülüyorum gelin geldi babamın evine sığamıyorum demesin diye yine iyi davranıyorum sonuç malum.:14:

çok güzel bir söz okudum geçenlerde.. Ciddiyet tavırlarla olur,suratla yapılan suratsızlıktır.. diye bir günde bir anda değişmez maalesef bazı şeyler önce onu yok sayarak başlamalısın işe (bence) daha sonra saygı duymayı kendiliğinden öğrenecektir.. Ama sana saygı duymak seninle insanca geçinmek gururuna dokunursa bırak ne yaparsa yapsın saçmalasın iyice geriye çekilirsin olur biter.. ama sevup sakın pohpohlama.. lütfen

Merhaba,

görümceniz sigara falan kullanıyor mu? Oruçluyuz demişsiniz allah kabul etsin..Şimdi çocuğu baya dövdü, daha önce dövmezdi diyince aklıma geldi. Çevremden gözlemlediğime göre ramazanda sigara tiryakileri aşırı derecede gergin oluyorlar.. Tabiri caiz ise kaşının üzerinde gözün var diye kavga edebilecek derecede :1:

Değilse bile siz yinede gidin, çokta büyük problemleriniz yokmuş, evinize falanda gelmiyormuş çok fazla.. Nasıl söylesem evinize gelipte huzursuzluk çıkartmıyor, abisini falan doldurmuyor size karşı. Hoş doldursa bile eşiniz sizi savunuyor. Yani bu durumda çokta zararlı bir görümce gibi görünmedi gözüme :1: küslük iyi bişey değil.

Benim size önerim bir daha böyle bir durum yaşarsanız, hiç kafanızda '' acaba neden böyle davrandı'' diye soru işaretleri ile boğuşmak yerine direkt olarak sorun. Abla benimle bir problemin mi var, ben seni kendi kardeşlerimden ayırmıyorum diye.

Baktınız problem çözülmüyor, kendinizden ödün vermeden arada küslükte oluşturmadan ilişkinize devam edersiniz.

merhaba hayır sigara kullanmıyor çocuğu evde dövüyormuş ama bizim yanımızda dövmezdi,bezen bağırırdı.özellikle benim evde pek müdahale etmez.evime gelmiyor evet ama yalvar yakar çağırınca geliyor onuda artık biz yapmıyoruz.eşim isteyen kendi gelsin kapım açık diyor.görümcem tehlikeli aslında çünkü eşimin yanında yapamaz ki bunları eşim bağırır,kestirip atar.yalnızken alttan alttan laf sokması,inatlaşması zoruma gidiyor zaten.eşim yakında sende bana yansıtıp dır dır ediyosun der diye korkuyorum.

Görümcenize kızıp neden kayinvalide ve kayınpederinizle bayramlaşmacaksınız?

Tepkinizi doğru yerde ve doğru kişiye gösterin.

Bir de o varken o kadar karışmasaymışsınız keşke ev işine.
O kızı, siz gelinisiniz.
Annesinin işlerini ondan çok sizin düşünmeniz gereksiz.

kv ve kp ile bayramlaşmayacağımı kim söyledi?ben özellikle görümcem gelince gitmesem olur mu?diye sormuştum eşime.tepkilerimin yeri ve kişisi konusunda bu zamana kadar hiç hata yapmadım.evet o kızı ben geliniyim ama herkesin içinde görümceme karşı bi kırgınlığı var bunu ona söylemeselerde.görümcem geçen sene komşusunun çocuğuna baktı(para aldı) iyi dedik bi kazanç olur yaz tatiline gelemeyebilirim dedi ona da tamam dedik.kenid kv gitti eşimle telf.konuştuklarında eşim tesadüfen duymuş.orda 15 gün kalmış eşim de anneme neden gelmedin deyince ona göre ayarladım çocuğa bakıcam demiş.orda 10 gün kalıp 5 gün kvlere gelemez miydi?eşi gönderirdi çünkü kvmin durumunu biliyor(kv meme kanseriydi ağır iş yapamaz).şimdi anladınız mı kvmin işlerini neden ben daha çok düşünüyorum.ben geçen sene yaz temizliğini tek başıma yaptım üstelik yeni kürtaj olmuştum.kv kızımın yapmadığını sen yaptın dedi.

çok güzel bir söz okudum geçenlerde.. Ciddiyet tavırlarla olur,suratla yapılan suratsızlıktır.. diye bir günde bir anda değişmez maalesef bazı şeyler önce onu yok sayarak başlamalısın işe (bence) daha sonra saygı duymayı kendiliğinden öğrenecektir.. Ama sana saygı duymak seninle insanca geçinmek gururuna dokunursa bırak ne yaparsa yapsın saçmalasın iyice geriye çekilirsin olur biter.. ama sevup sakın pohpohlama.. lütfen

çok doğru bi sözmüş canım, bana değilde daha çok kardeşine olan sevgi ve saygısından insanca geçinmesi gerektiğini daha idrak edememiş 3 yılda.yok canım bundan sonra pohpohlama yookk:50:

Back
X