Gunaydin canim afiyet olsunGünaydınlaaarrr
Bugünde orucum 1 saat önce yedim 1 haşlanmış patates, domates ,salatalik , peynir ve zeytin yedim çok az da bazlama bi parca kadar kucuk ( kv yapmista tadina bakayim diye:) yanınada yeşil çay
HoşgeldinSlm kizlar bende katilmak istiyorum size.
Uzun suredir vermek istedigim kilolari erteliyorum.En son kesin karar vermistim diyet yapicam vericem bu kilolari diye cokta motive olmustum. Sonra topikteki kizlar watsap a gectiler ve ben motuvasyonumu kaybettim.
Aynen canim hepimizin istedigi o.Insallah hep beraber yilmadan olucagizBana surekli aktif olup yazacak arkadaslar lazimki devam edebileyim. Bu sabah tartildim 69,2 geldim.Regl donemindeyim .60 kilo olmak istiyorum 62 yede raziyim artik. Ilk hedefim 65
Afiyet olsun canimKahvaltıda yulaflı muzlu yoğurt yedim. Biraz önce de akşam yemeğimi yedim. 2 tane tavuklu-mercimekli diyet köfte, bir kase tarhana çorbası, bir kaşık yoğurt, biraz havuç salatası.
TeşekkürlerAfiyet olsun canim
Yediklerim akşam : fırında patates kızartması 2 avuç, 2 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, 1 dilim peynir , 3 mandalina , sekersiz çay , 4 çiğ köfte , terayagu , bal pekmez biraz... Kahvaltı yani ... sütlü kahve 2 bardak, ...akşam yemegi şimdi hazirlicam artık yarın yerim saat 16 dan sonra bir şey yemedim
Aksam dayanamadım 2 avuç orman kebabı yedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?