Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Günaydınlaaarrr
Bugünde orucum 1 saat önce yedim 1 haşlanmış patates, domates ,salatalik , peynir ve zeytin yedim çok az da bazlama bi parca kadar kucuk ( kv yapmista tadina bakayim diye:) yanınada yeşil çay

2 haslanmis yunurta yesillik peynir 1 dilim ekmek yedim ama vucudumda asiri odem var kendimi cok sis hissediyorum napsamki

Yok motivasyon dusurmuyorun aksine daha cok zayiflamak istiyorum.Maydonoz suyu iciyim D Dediyy haklisin.Yarin baslarim 6 gun bi bardak icerim.O da adeti cok yapiyo ondan fazla icmiycem

Slm kizlar bende katilmak istiyorum size.
Uzun suredir vermek istedigim kilolari erteliyorum.En son kesin karar vermistim diyet yapicam vericem bu kilolari diye cokta motive olmustum. Sonra topikteki kizlar watsap a gectiler ve ben motuvasyonumu kaybettim.

Bana surekli aktif olup yazacak arkadaslar lazimki devam edebileyim. Bu sabah tartildim 69,2 geldim.Regl donemindeyim .60 kilo olmak istiyorum 62 yede raziyim artik. Ilk hedefim 65

Hoşgeldin biz şu an motiveyiz birlikte olunca daha iyi gaza geliniyor tabi

Bana surekli aktif olup yazacak arkadaslar lazimki devam edebileyim. Bu sabah tartildim 69,2 geldim.Regl donemindeyim .60 kilo olmak istiyorum 62 yede raziyim artik. Ilk hedefim 65
Aynen canim hepimizin istedigi o.Insallah hep beraber yilmadan olucagiz

Kizlaar gepinize iyi aksamlar karnibahar yemegi yogurt ve dilim ekmek yiyerek bugunu bitirdim.disciye felan gittim yuruyusude gidip gelirken yaptim

Kahvaltıda yulaflı muzlu yoğurt yedim. Biraz önce de akşam yemeğimi yedim. 2 tane tavuklu-mercimekli diyet köfte, bir kase tarhana çorbası, bir kaşık yoğurt, biraz havuç salatası.

Kahvaltıda yulaflı muzlu yoğurt yedim. Biraz önce de akşam yemeğimi yedim. 2 tane tavuklu-mercimekli diyet köfte, bir kase tarhana çorbası, bir kaşık yoğurt, biraz havuç salatası.
Afiyet olsun canim

Yediklerim akşam : fırında patates kızartması 2 avuç, 2 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, 1 dilim peynir , 3 mandalina , sekersiz çay , 4 çiğ köfte , terayagu , bal pekmez biraz... Kahvaltı yani ... sütlü kahve 2 bardak, ...akşam yemegi şimdi hazirlicam artık yarın yerim saat 16 dan sonra bir şey yemedim

Iyi akşamlar:)
Bende bugün sulu köfte yapmıştım patates ve bezelyeli 1 tabak ondan yedim bide küçük bi kase bulgur pilavı yanına da az bi yoğurt yedim üstüne sade kahve tarçınlı içtim

Aksam dayanamadım 2 avuç orman kebabı yedim ..

Ilk diyet gunumdu, sabah omlet ,domates yedim.saat 5 gibide bir kase yogurt pul biber ve limonla. 1 kahve vede 2 bardak hazitladigim detox suyu.
Ac degilim ama psikolojik aclik benimkisi.
Hizli bir sekilde vermek istiyorum en azindan bit 3 kilo da versem moral olucak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…