• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararliyim 20 kilo gidecek :)

Selamlarrr sabah 1 kase sutlu konfleks 1 saat sporumu yaptim eve geldim ispanak yedim 4 tane kucuk kofte yedim ve yaninda salata :))

Dun aksam 1 kase konfleksimi yedim. Sabahta ayni 1 kase oglen salata azcik patates salatasi ve peynir 1.5 dilim ince ekmek aksam salata ve zeytinyagli biber dolmasi yedim bol limonlu 1 saatte sporumu yaptim kilom ayni 86.

sabah ve öğlen 1 kase konfleks yedim sütümle :) 4,30 gibide salatamı yaptımm bol limonlu ve zeytinyağlı biber dolması yedim 1 saat sonrda spora gieceğim :56::16: durmak yokkkk spora devammmmmmmmmmmm

Selam canim sana ozelden geri yazamadim cunku mesaj hakkimi doldurmsm lazim massallah sen cok azimlisin bnada biraz ver

merhaba canım benm hiç merak etme yapacagız :) eğer istersen yapamayacağız şey yok eğer sağlıklı olmak istiyorsak kilo vermeliyiz. öncelikle herşey sağlık için sonra dış görünüş geliyor. ne zaman başlıycaksın diyete kaç kilosun boyunu felan yaz yaparız birlikte :10::10::16:

sabah 1 parça ekmek 1 parça peynir 3 bardak şekersiz çay içtim birazdan sütlü konfleksimi yiycem :56::56::56:

azmin super , umarim en kisa zamanda istedigin kiloya dusersin.
basarilar canim.

Sabah 1.5 ince dilim ekmek 1 parca peynir domates salatalik 3 kupa sekersiz cay iglen 3 kofte 1 kase corba aksam 1 enginar 1 parca tavuk 1 saat sporrrr :)))

Back
X