Sağol canım insAllah bugunleri gulerek hatirlariz incecik olduğumuzda :)
inş. tatlım benimmmm
Kimse yok muuu :)
iPhone 'dan gönderildi
tatlım merhaba başıma neler geldi diyet sayesinde diyetime devam ediyorum ama yinede korkuyorum
anneler gününde rahatsızlandım çalşıtığım mağazada başım döndü midem bulandı bayıldım hastaye kaldırdı sözlüm iyileştim
hastalanmamın nedeni aşırı diyete bağlı tansiyon düşüklüğü ve vitamin eksikliği
saol canım benimm :) diyetim tatlı yok tuzlu yok hamurişi yok sadece sebze ve meyve ama ben konfleks yemeyi biraz abarttım 2 öğün konlfeks yemeğe başlammıştımki rahatsızlandımGeçmiş olsun canım ya senin diyetin nasıldı bi anlat bana. Öyle azıcık yemekle diyet olmaz. Bn karatay yapıyorum halsizliği bırak aksine can geliyor bana. Bu arada sen yokken bn de bi kaç kilocuk aldım aslında ödemmiş 80 e çıkmıştım şuan 78 im. Alkali suya başladım dün. Ve yeşil kahve ile desteklicem. Spor filan yok :) :)
iPhone 'dan gönderildi
Canım onu kendin yapıyorsun. Bir litre suya bir çay kaşığı(silme şeklinde olacak yani dümdüz olacak kaşığın üstü) karbonat atıyorsun. Karbonat İngiliz karbonları olacakmış eczanede varmış. Ama bn normal evdeki karbonatı koydum :) suyun tadı çok değişmiyor. Küçük su şişesine çay kaşığının ucuyla atıyorum. Dün akşam içtim bağırsaklar çalışmaya başladı. Ama ufak bi not yemeklerden yarım saat önce iç yoksa acıktırıyor. Sabah ve akşam yatmadan içmek en güzeliymiş. Bi de yemekten yarım saat önce çörek otu ye :) bir çay kaşığı çörek otunu çiğneyeceksin su ile yut. Yemekten sonra yemek kilo yapar. Yemek yerken bi yandan su içme kilo yapar :) bi de limonlu suyu biliyorsun sabah kalkar kalkmaz da onu iç :) bn de yapacam bunlarısaol canım benimm :) diyetim tatlı yok tuzlu yok hamurişi yok sadece sebze ve meyve ama ben konfleks yemeyi biraz abarttım 2 öğün konlfeks yemeğe başlammıştımki rahatsızlandım
alkali su nedir ve nerden alablirim
Canım onu kendin yapıyorsun. Bir litre suya bir çay kaşığı(silme şeklinde olacak yani dümdüz olacak kaşığın üstü) karbonat atıyorsun. Karbonat İngiliz karbonları olacakmış eczanede varmış. Ama bn normal evdeki karbonatı koydum :) suyun tadı çok değişmiyor. Küçük su şişesine çay kaşığının ucuyla atıyorum. Dün akşam içtim bağırsaklar çalışmaya başladı. Ama ufak bi not yemeklerden yarım saat önce iç yoksa acıktırıyor. Sabah ve akşam yatmadan içmek en güzeliymiş. Bi de yemekten yarım saat önce çörek otu ye :) bir çay kaşığı çörek otunu çiğneyeceksin su ile yut. Yemekten sonra yemek kilo yapar. Yemek yerken bi yandan su içme kilo yapar :) bi de limonlu suyu biliyorsun sabah kalkar kalkmaz da onu iç :) bn de yapacam bunları
iPhone 'dan gönderildi
günaydınnn
sabah 1 yumurta 1 parça ekmek 1 parça peynir
ozmannnnn napıyoruzzz hemen başlıyoruz peki bu 1 litre suyun hepsinimi içicem akşam yoksa 1 er bardakmııııı yardımcı olduğun için çok saol :)
yeşil çayda alacağım
selamlar ben 2 kez hastanelik oldum diyet yüüznden o yuzden bu aralar yapmıyorum
selamlar ben 2 kez hastanelik oldum diyet yüüznden o yuzden bu aralar yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?