Kararliyim 20 kilo gidecek :)

bugün öğlen omlet salatalık domates 1 incce dilim ekmek şekersiz çay
akşam değdim 15,30 güveçte patlıcanlı yemek ayran
16 da turk kahesiiiiiiiii

ivitttttttttttttt
dün sabah 1 parça penir ekmek 1 parça yumurta şekersiz çay
3 te pirasa salata tavuk
gece 1 bardak sütttttttttt

Kimse yok muuu :)

iPhone 'dan gönderildi

tatlım merhaba başıma neler geldi diyet sayesinde diyetime devam ediyorum ama yinede korkuyorum
anneler gününde rahatsızlandım çalşıtığım mağazada başım döndü midem bulandı bayıldım hastaye kaldırdı sözlüm iyileştim
hastalanmamın nedeni aşırı diyete bağlı tansiyon düşüklüğü ve vitamin eksikliği

Geçmiş olsun canım ya senin diyetin nasıldı bi anlat bana. Öyle azıcık yemekle diyet olmaz. Bn karatay yapıyorum halsizliği bırak aksine can geliyor bana. Bu arada sen yokken bn de bi kaç kilocuk aldım aslında ödemmiş 80 e çıkmıştım şuan 78 im. Alkali suya başladım dün. Ve yeşil kahve ile desteklicem. Spor filan yok :) :)

iPhone 'dan gönderildi

saol canım benimm :) diyetim tatlı yok tuzlu yok hamurişi yok sadece sebze ve meyve ama ben konfleks yemeyi biraz abarttım 2 öğün konlfeks yemeğe başlammıştımki rahatsızlandım
alkali su nedir ve nerden alablirim

Canım onu kendin yapıyorsun. Bir litre suya bir çay kaşığı(silme şeklinde olacak yani dümdüz olacak kaşığın üstü) karbonat atıyorsun. Karbonat İngiliz karbonları olacakmış eczanede varmış. Ama bn normal evdeki karbonatı koydum :) suyun tadı çok değişmiyor. Küçük su şişesine çay kaşığının ucuyla atıyorum. Dün akşam içtim bağırsaklar çalışmaya başladı. Ama ufak bi not yemeklerden yarım saat önce iç yoksa acıktırıyor. Sabah ve akşam yatmadan içmek en güzeliymiş. Bi de yemekten yarım saat önce çörek otu ye :) bir çay kaşığı çörek otunu çiğneyeceksin su ile yut. Yemekten sonra yemek kilo yapar. Yemek yerken bi yandan su içme kilo yapar :) bi de limonlu suyu biliyorsun sabah kalkar kalkmaz da onu iç :) bn de yapacam bunları

iPhone 'dan gönderildi

ozmannnnn napıyoruzzz hemen başlıyoruz peki bu 1 litre suyun hepsinimi içicem akşam yoksa 1 er bardakmııııı yardımcı olduğun için çok saol :)
yeşil çayda alacağım

günaydınnn
sabah 1 yumurta 1 parça ekmek 1 parça peynir

Yediğin çok az göründü bana bn neler neler yedim :))
Bir kabak dolmasının sadece kabağı yedim içini yemedim
2 kibrit kutusu peynir
4 siyah zeytin
Semizotlu salata
Tüm bunları yavaş yavaş yedim ve doyduğuma şaşırdım açıkçası bi de Alkali suyun da etkisi var iştah kapatıyor

iPhone 'dan gönderildi

ozmannnnn napıyoruzzz hemen başlıyoruz peki bu 1 litre suyun hepsinimi içicem akşam yoksa 1 er bardakmııııı yardımcı olduğun için çok saol :)
yeşil çayda alacağım

Günde iki litre diyorlar ama ne kadar içebilirsen :) çünkü bir bardak Alkali su 9 bardak normal sudan daha iyiymiş. Akşam bir bardak içersin uyursun canım :)

iPhone 'dan gönderildi

Öğlen :
bi kaç kaşık dondurma
Akşam :
bir bardak Alkali su
Bi yarım tabak makarna
Bi kaç kaşık sarmısaklı köfte
Domates, salatalık
Günü su ile kapatmayı düşünüyorum

iPhone 'dan gönderildi

Dün akşam üstü bir saatlik yürüyüş ve spor sonrası Alkali suyumu içip uyudum.
Sabah:
Uyanır uyanmaz ılık limonlu su
Bir bardak Alkali su
Salata ( semiz otu yeşil biber salatalık yeşil soğan )
Bir kaç parça peynir
4 zeytin
Üzerine bir bardak su

Öğlen:
Alkali su
Bir çay kaşığı çörek otu
Kuru dolma bir biber bir tane patlıcan bir tabağın yarısı taze fasülye
Üzerine Bir bardak su

İkindi :
iki kurabiye ve çay

iPhone 'dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…