Kararliyim 20 kilo gidecek :)

Meraba :) bende senin gibi kilolarla boğuşuyorum .ee nasil gidiyor diyet

Merhaba konu sahibi öncelikle verdiğin karar ve kilolar için seni tebrik ediyorum ..Bende diyet yapıyorum güya 13 kilo verdim ama ilk ay 10 gitti bu aya 1 ileri 2 geri toplamda 3 kg vermişim tatlıya dayanamamak ve iştahlı insanların arasında olmak en büyük zorluğum ..dukan diyetini yapıyordum ama protein midemi bulandırıyor sebzeyi baya dahil edince kg vermem yavaşladı başka türlü beslenmeye de korkuyorum kaçamaklarım olmasa süper gidecek benimde 20 kg vermem lazım sana eşlik edebilirim ..Sabah domates salatalık bir bardak çay,light peynir yedim ,okula geldim arkadaışımın bebeği olacağı şerefine baklava getirmiş getirdiğim hiçbirşeyden yemiyon bundan ye dedi bende 1 dilim aldım okulda nöbetçiyim menüde dolma varmış öğle azcık yicem akşam yulaf kepeği krebim ve ton balığım var inş. şaşmam .Bu arada spor sıfır yapamıyorum ...Senin yediklerine göre az bile verdiğini düşünüyorum acizane tavsiyem proteni çoğalt derim sütle yediğin şeyide adı gelmedi aklıma azalt bence meyveyide 10 kg dan sonra günde 1 porsiyon olarak tüket yağ şeker tuz un bunları biliyorsun zaten sen bilirsin ama bana çok aç kalıyorsun gibi geldi bende günlük yazarım birbirimize destek oluruz inş.

Selam canım :) ben de seninle bu yolda yürümeye varım.. 22 yaşındayım 79 kiloyum ve vermek istediğim 20 kilom var bnm de. Şöyle bi geçmişten bahsetmek gerekirse. Ilkokula başladığımdan itibaren her yıl düzenli kilo aldım her yıl 10 kilo😳😳😳 8.sınıfın sonunda yazlık tuttuk ve sabahtan akşama kadar yüzerek baya bi kilo vermiştim. Liseye başladım ve kilo almalar devam etti benim en büyük hatam şu: kışın tek öğün besleniyorum yazın da evde sıkıntıdan ağzım hiç boş durmuyor. Çok yemek yiyen biri değilim ama ekmeği çok tüketiyorum şekerli şeyler pek yemem ama tuz düşkünlüğüm vardı onu da körelttim :) lisedeyken polikistikover olduğumu öğrendim tedavimi oldum ve biraz zayıfladım. Sonra üniversiteye başladım ailemin yanına kalıyordum ama özel ders verdiğim bi etüd merkezi vardı aç karnına gidip aç dönüyordum. Günüm ilk lokmasını akşam 8 de yiyordum. Ve tabi bir yılın sonunda kilo aldım hem de ne kilo 81 oldum ve dedim artık bu işe bi el atmak gerek :) Diyetisyene gittim 3 ana 3 ara öğün verdi ama 2 kilo aldım kendim yapacam dedim. Karatay diyeti yaptım ve hiç yürüyüş filan yapmadan 3 ayda 12 kilo verdim. Daha sonra aşk acısı ve ilaç kullanıyorum filan derken geri aldım :) :) 80 oldum geri ve yine diyetine başladım :) spor da yapmak istiyorum ama erteliyorum biraz uzun oldu kusura bakma ☺️ her gün yediklerimi yaptıklarımı yazayım bn de senin gbi

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:

hoşgeldin canım benim sayfama çok teşşekkürler fikirlerin için ben dıştan bakınca çok vermişim gibi ve bana apdar olan gömleğim çok bol geldi o kadar mutluyum ki mangoda 42 bedene sığabliloyrum önceden bacagım sıgmazdı

sabah 1 kase sütlü konfleks
öğlen 1 kase çorba ve fırında köfte
15 gibi şekersiz filtre kahve
17 de 2 bardak şekersiz çay

hoşgeldin tatlım benimmmm ben vallaha tatlılardan kiloları aldım bide fast food dan ama gerekirse aralığa kadar yapıcam ama 20 kilo vericem o tartı 70 i göstericek boyum 179 olduğu için 38 beden olucam inş. :)
ayrıca aşk acısımı niyeymiş anlat çok özel eğilse bebeğim dertleşiriz
yaz bana yazzzz
kimse yazmıyordu destan yazabilirsin

:) tatlış aşk acısı kalmadı hatta nişanlandım kilo aldım :) yaradı demek ki :) :) :) ama vermem gerek ya 69 a kadar inmiştim ne güzel yarın tam sıkı başlıyorum salmayacam artık :)

iPhone 'dan gönderildi

hoşgeldin canım sayfama çok iyi gidiyor Allahıma şükür

Cok Sevindim canim Rabbim yardimcimiz olsun bende 4 ay önce nisanlandim ve 4 ayda yaklasik 12 kg verdim en son 80 dim suan 68 oldum umarim 55 e dusebilirim :)

Ooooooo super hayirlisi olsunn :)

Kizlarr cok mutluyummm 83 kilo olmusummmmm :))) dunku menumm sabah 1 yumurta az peynir ekmek oglen konfleks sutle 3 te alsam yemegimm 1 kase corba ve hasanpasa kofteeee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…