Kararliyim 20 kilo gidecek :)

Aksamki menum 1 kase konfleks sutle isim geregi 10.30 da evde oluyorum 1 elma ve yogurt yedimmm

Sabah 1 kase konfleks sutle ogle 1 kase konfleks ve corbaa ictim 4.30 gibi evde olurummm 5 gibi yerimmm :)

Oglen yogurtlu kepekli makarna aksam 1 tabak taze fasulye 4 kicik kofte salata 1 saat sporrr

Mutsuzummm yaaaa :/ sevgilimden dolayi sabah 1 ksse konfleks oglen 1 kase domates corbasi ve bezelyeli firinda tavuk aksam semizotu ve taze fasulye vee bol salata :/

Evettt bugunnn sabah haslanmis 1 adet yumrta az peynir ve ekmekten olusan kahvaltim etilere gittim isim geregi saat 12 gibi yarim simit yedim 2.40 gibi kagit kadar ince pide yedim baska yemek yiycek bi yer olmadigindan aksam meyve yedim sadecee :/

1mayista sabah 1 haslanmis yumurya peynir ekmek oglen hasanpasa kofte ve corba aksam salata ve zeytin yagli enginar :)

Duunnn sabah 1 kase konfleks arada 1 dilim kepk ekmegi kasar ve domates ogle guvecte tavuklu mantarli yemk aksam white mpucka ictim sevdixegimi kiramadimmmm

Gunayfin ve tunaydin canlarim sabah 1 parca ekmek peynir domates salatalik yedim az once 1 elma ve 1 kase komfleks yedimmm

Bi kiside bana yazmiyor ne kadar yalnizim neyse aksam 1 kase corba ve firinda tavuk az yedimm

Bi kiside bana yazmiyor ne kadar yalnizim neyse aksam 1 kase corba ve firinda tavuk az yedimm

Azmine hayranim canim.yalniz sanma kendini. Zaman buldukca okuyorum. Bende dun ilk defa sıkı diyet yaptim :))cunku aksam hep bozuyorum. Bu aksam oyle olmadi. Ya bir hafta devam ettirsem vercem ya . 90 kiloyla pazartesi basladim. Pazartesi tartilicam. Sen hangi gün tartiliyodun.

aaaaaaa inanamıyorum bana yazdınız teşekkür ederim
ben tartılamadım iyetisyene gidicem ama 84 kiloyum 90 la başlaım 6 kilo verdim 1 ayda merak etmeyin yapacağız

sabah 1 kase sütlü konfleks 11 gibi az kaşarlı tost neskafe öğlen 2,30 tavuk firinda az önce süt içtimmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…