Kararlıyım bu sefer hadi beraber ilerleyelim 😍

Mavistez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
6.690
5.795
198
Kızlar merhaba
En son nisanda diyete niyetlendim 68 kiloydum. Eşim yüzünden bozdum hadi şunu yiyelim şuraya yeni yer açılmış deneyelim diye diye hayatımda görmediğim o kiloyu gördüm
Evet kızlar maalesef 70.50 kiloyum artık
Dün tartıldım. Yediğimi içtiğimi yazacağım haftalık tartı bilgisi yazarım. Hadi başlayalım bakalım..

Aslında ben de başlamayı çok istiyorum. Belki beraber birbirimize destek olabiliriz, motivasyon için de iyi olabilir.

Aslında ben de başlamayı çok istiyorum. Belki beraber birbirimize destek olabiliriz, motivasyon için de iyi olabilir.
Başla canım her geçen gün geç kalıyoruz zaten benim aslında bugün üçüncü gün ben devam ediyorum

Sabah kahvaltı
Yarım salatalık
Bir domates
Bir Kibrit kutusu peynir
Bir dilim kepek ekmek
Ara
3yk yoğurt
Yarım nektari
Bir saat sonra dibek ve Türk kahvesi karışımı şekersiz kahve
Akşam yemek
8yk yeşil mercimek yemeği
3yk yoğurt
Salata
1dilim kepek ekmek
Yatmadan sade soda içine yarım limon

Dün(12.00)
2 dilim ekmek(tam buğday dilimler küçük)
1 yumurta
Yeşillik -sucuk - 5,6 tane patates kızartması-çemen - biraz labne
18.00
1 tabak domates soslu makarna -sakata-cacık
22.00
1 elma 1 fincan Türk kahvesi

Başla canım her geçen gün geç kalıyoruz zaten benim aslında bugün üçüncü gün ben devam ediyorum
Bugün tartılamadım yarın sabah tartılıp başlıyorum ben de. Peki topik kurallarımız var mı gun̈lük öğün paylaşımı, kilo paylaşım günü vs

Bugün tartılamadım yarın sabah tartılıp başlıyorum ben de. Peki topik kurallarımız var mı gun̈lük öğün paylaşımı, kilo paylaşım günü vs
Hergün ne yediğini ister yaz ister fotoğraf at canım muhakkak paylaşalım istersen kilo bilgiside yazabilirsin ben yarından itibaren fotoğraflı yediklerimi atarım

Kahvaltı
Bir dilim kepek ekmek
Yarım salatalık
Bir domates
Bir dilim peynir
Ara
Türk kahvesi yanında bir tane eti form bitterli
Akşam yemek
4 yemek kaşığı bulgur pilav
Haşlanmış tavuk
Ve bol kıvırcık salatası sadece limonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…