Yeni üyesiniz keşke isminizi motive edici bir isim ile açsaydınız
Siz kaç kilo ile başladınız bu sefer başaralım pes etmedenBendeee başladım hadi hayırlısı
84Siz kaç kilo ile başladınız bu sefer başaralım pes etmeden
gunaydın ben tek öğün işyerindeysem dayanamıyorum erken kalkıyorum vs işyerinde oturmaktan acıkıyorum ve gune erken başlıyorum..bende denedim tek ogunu ama böyle olunac bu seferde gece yedim daha beter oldu.Bir dene bakalım dayanabilirsen yapabilirsen süperGünaydınlar. Bugün tek öğün beslenmek istiyorum. Saat 14 te dünden kalan taze fasulye var dolu bi tabak onu yicem yanina kızıma yapacağım kofteden 2 adet yerim ve tabiki yoğurt. 14.ile 15 arasını kalorili yiceklere vericem. Kalan saatler yeşil çay ve sade kahve devam. Insallah uyabilirim bu dediklerime hafta da sadece 1 gün tek öğün beslenicem.
Bende yapamadım maalesef gercekten cok acıktım ve corba ictim ekmeksiz yoğurt yedim bidegunaydın ben tek öğün işyerindeysem dayanamıyorum erken kalkıyorum vs işyerinde oturmaktan acıkıyorum ve gune erken başlıyorum..bende denedim tek ogunu ama böyle olunac bu seferde gece yedim daha beter oldu.Bir dene bakalım dayanabilirsen yapabilirsen süper
inşallah böyle devam edersin, her gun tartılma insanı ister istemez demoralize ediyor. Bende bu sefer çok ciddiyim. Belli bir diyet varmı yaptıgın yoksa yedik içtikelrine dikkat mi ediyorsun?Ben de geçen cumadan beri diyet yapıyorum, sabahları 40 sk. Yürüyüş yapıyorum.. şimdilik tartıda oynama yok ama hayırlısı..
Kabak tatlısı yaptım, çatalla ucundan tadına bile bakmadım. Bu ciddiyette ilk defa kilo vermeye çalışıyorum:)
Askında dikkat ediyorum, kahvaltıda iyi yiyorum öğlen daha hafif akşam geçiştiriyorum..inşallah böyle devam edersin, her gun tartılma insanı ister istemez demoralize ediyor. Bende bu sefer çok ciddiyim. Belli bir diyet varmı yaptıgın yoksa yedik içtikelrine dikkat mi ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?