• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım, fikir verir misiniz bana ?

birazda olsa utanması varsa bi daha yüzüne bile bakmaz ama tavırları değişmezse ses kaydı yapıp market sahibine yoksa müdüre filan şikayet et kaydı dinlet çıkarsınlar işten bende kasiyerlik yaptım hatta yarın yeni bi işe başlıyorum kasiyerlik hayatım boyunca hiç bi erkekle bu yönde konuşmadım bi erkeğin sevgilisi varken nasıl böyle davranabiliyolar anlam veremiyorum

Ben de anlam veremiyorum.

Kız nişanlı, biz sözlüyüz.

Yüzükler de var yani ortada.

Hadi onu görmedi kabak gibi ortada birlikte olduğumuz.

Keşke o da sizden biraz ders alsa :47:

Canım sen kızla muhatap olma sakın! Kendini bir şey zannetmesin.. Sevgilin ciddi bir yüz ifadesiyle çok sağlam terslesin.. ancak öyle anlar bunlar :47: Hadsiz!! :57:

terslemediğiniz her gün ona yüz vermek olur.. özelinize kadar girmiş iki dakkada :47:

Canım sen kızla muhatap olma sakın! Kendini bir şey zannetmesin.. Sevgilin ciddi bir yüz ifadesiyle çok sağlam terslesin.. ancak öyle anlar bunlar :47: Hadsiz!! :57:

terslemediğiniz her gün ona yüz vermek olur.. özelinize kadar girmiş iki dakkada :47:

Öyle oldu gerçekten dediğin gibi :)

Burayı çok seviyorum, şimdi ben bu hırsla yarın gidip marketi de yakarım diyormuşum :27:

Şaka bir yana sevgilimle konuşup yarın okkalı bir laf demesini isteyeceğim.

İnşallah ters tepmez.

Öyle oldu gerçekten dediğin gibi :)

Burayı çok seviyorum, şimdi ben bu hırsla yarın gidip marketi de yakarım diyormuşum :27:

Şaka bir yana sevgilimle konuşup yarın okkalı bir laf demesini isteyeceğim.

İnşallah ters tepmez.

toplaşıp yolsak mı yoksa :41: :27:

Sevgilin biraz kabalaşarak bozarsa ters tepmez.. Hak etmiş sonuçta..

toplaşıp yolsak mı yoksa :41: :27:

Sevgilin biraz kabalaşarak bozarsa ters tepmez.. Hak etmiş sonuçta..

benimde aklıma gelmişti öyle ama bişey demedim :1: ben olsaydım oraya yakın önce köşeye çeker konuşurdum baktım olmuyo sinir ediyo saçma saçma konuşuyo affetmezdim döverdim sinirlenince kendimi kaybediyorum zaten deli gücü geliyo :1:

moralim yerine geldi şu an, çok hoşsunuz kızlar :1:

yarın sevgilimin eline yapışıp markete gireyim de evlenmezsin onunla ne demek görsün :21:

Zaten dayanamaz söyleyecek bir söz bulur herhalde.

O zaman da sevgilim konuşacak.

Çok heyecanlandım :17:

Böyle tipler var maalesef. Bende karşılaşmıştım zamanında. Önce önemsemiyorsun ama sonradan bir kız nasıl böyle düşüncesiz olabilir, amacı nedir diye sinir oluyorsun. Bence onu bir güzel tersle öteki türlü bu tipler akıllanmıyor çünkü:50:

Yapılacak bir şey yok aslında.
Sevgilinin tavrı ortada.
Söylenmesi gerekeni net bir şekilde söylemiş.
Sen de güveniyorsan sorun yok.

Ha kıza napmalıyım diye soruyorsan, ben olsam marketten yoğurt falan alıp yanlışlıkla suratında patlatırdım onun.
Densiz.

Sorma bir de bilindik bir süpermarketin şubesi ö.. ile başlayan :)

Müşterileri az diye gelen müşteri ile çok yakından ilgileniyorlar :20: :)

Gelen müşteri sayısı neden az şimdi anlaşıldı işte :1:

Sevgilin neden kıza açıklama yapıyor ki "evlenmeyecek olsam ailemle tanıştırmazdım" falan. Bence sevgilinin tutumundan yüz buluyor, ne münasebet biri bu şekilde konuşacak. Ağzının payını vermesi gerek," sanane" diyebilir en basitinden

Kasiyerlerin de böyle laubali olduğunu görmemiştim hiç.

Alternatif market bulun, işçi-patron çok iticiler.

.............
Diğeri patron değilmiş, yanlış anlamışım.
Bütün çalışanlar size mi sardı, uzak durun şu marketten (:

Son düzenleme:
ay sinir oldum yol saçını başına ver eline :47::47: yada ayran falan al aç direk suratına dök ne bileyim patavatsız ya

sevgiline söyle iyice bi paylasın da aklı başına gelsin o dengesizin :51::51:

Şöylelerine de sinir oluyorum, boşta erkek kalmadı sanki..
Sen hiç bulaşma canım, onun seviyesine inme, ama sevgilin şöyle okkalısından bi paylasın kızı

güzelim, neden hala o marketten alisveris yapiyorsunuz hem sapik Adam, sapik kasiyer mahallenin yerlisi iseler kayga yaparsaniz bize iftira atiyorlar derler mahalle size düsman olur sizi rahat birakmazlar bugünden itibaren baska yerden alisveris yapin ben omarketten aldigim seyleri yiyemem bitanem eski türk filmi bakmiyormusunuz ALLAH KORUSUN SIZI

Oturduğunuz yerde market kıtlığı mı var?
1 saat yol gitmem gerekse yinede girmem o markete ben.
O adamı da kızı da çoktan şikayet etmiştim ayrıca.
Niye kız işinden olacak diye üzülüyosunuz ki?
Adam olsaydı da parmağındaki yüzükle başka adama bakmasaydı.
Kovulursa kovulsun.

Son düzenleme:
Rahmetli anneanneciğimin bir lafı vardı ''ar namus tertemiz'' bu kızda aynı o hesapmış..
O kızın verdiği rahatsızlık yüzünden neden taa yarım saatlik başka bir markete gitmeye mecbur kalasınız ki?
Haddini bildirsin sevgiliniz diyeceğimde başkasının sevgilisine yavşayan bir kızda ne kadar had bilirse tabi.

Ben de kalıyorum böyle durumlarda.
Böyle bir durum olsaydı, ben de kalırdım büyük ihtimal.
Konuşamazdım. Direk dalarım. Hiç düşünmem. Bu lafları duyucam ? Oturduğum yerde oturucam.
Sevgilime derdim ki telefonda, "bekle orda sen bekle"
Direk basardım orayı, sevgilim ne aldıysa kafasına geçirir, oranın müdürü neyi varsa başına da toplarım yani.
İşine tükürürüm. Hiç umrum olmaz. İşini yapsın o zaman, kaldırım bekçisi mi kasiyer mi belli değil.
Sabrına ,kibarlığına hayran kaldım.
Ama ben direk salon çizgimden kayardım yani. Kız resmen bel altı vuruyor. Lale !:47:

Ayrıca, erkek arkadaşına laf söyletiyorsun da, o kız bir çingar çıkarır orda "imdat bana asılıyor" diye. Görürüz bunu da yani, kız fena yüzsüz. Bir erkeğe bu lafları hangi kız ima edebilir?

Son düzenleme:
markette amca size asiliyor, kasiyeri sevgilinize...angelina&brad cifti gibi bir fiziginiz var herhalde:)))))...

Back
X