Kararsız kaldım

-chatlak-98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
88
11
38
Kızlar selam.Belki bunu mu dert ediyosun diyeceksiniz ama ben anlatayım yorumlarınızı bekliyorum.Biraz uzun olcak.Eğitimciyim,her gün diğer eğitimci arkadaşlarla (5 kişi)dağ köyü 75 km ulaşımı sıkıntılı olan bir okula gidiyoruz.Sürekli aynı eğitimci arkadaş kendi arabasıyla bizi götürüyor.Üç erkek iki bayanız.iki bayan ve bir erkek öğretmen aynı okuldayız diğer arkadaşlar başka köye geçiyorlar bizi bırakınca.Asıl sorunuma geleyim benim bir erkek arkadaşım var.Geçen sene bizim okulda görev aldı o da eğitimci tanışmamız öyle oldu.Kendisi çok kıskanç erkeklerin bulunduğu bir ortamda bulunmamı istemiyor müdürümle konuşmamı oturup muhabbet edip çay içmemi istemiyor okulumuz küçük üç öğretmenli bir okul mutlaka muhabbet edilebiliyor.Ama istemiyor sınıfında otur diyor aslında ben de müdürüm olan o adamı sevmiyorum.Çıkarcı,insanlara yılışık davranan (ona göre güleryüz),kendi fikrini söyleyemeyen,korkak,cimri,bir iş beceremeyen ve dürüst olmayan adamın teki ve her gün onu görmekten aynı arabada gidip gelmekten ben de hoşnut değilim. Şimdi durum böyle olunca diğer bayan öğretmenle beraber oturup konuşuyorlar ,muhabbet ediyorlar ben yanlarına gitmiyorum. Bayan öğretmenle ilk zamanlar konuşuyorduk o da sonradan onlar otururken yanlarına gitmediğim için bana karşı tavır aldı. Yani anlayacağınız onlar sürekli beraberler ben yalnız takılıyorum.Bayan öğretmeni de çok sevdiğimi söyleyemem.İkiside zaten anlaşabileceğim tarzda değiller.Bayan öğretmende sürekli arabada falan giderken hep erkek hocalarla muhabbet ediyor aslında bayan bayanı anlar ya hissediyorum sanki onlarla konuşurken alttan alta ben herkesle konuşurum muhabbet ederim gibisinden kendini iyi göstermek için tavırlar takınıyor.Yani beni alt etmeye çalışıyor gülüyorum yazık anlıyorum çünkü onlarla muhabbet etmek için o kadar çok konuşuyor ki kendini yoruyor erkeklerde biraz saftır ya bu konular da anlamazlar.Ben konuşmayınca gıcık oldular herhalde bana inat onlarda onunla gayet iyiler içten içe gülüyorum takmıyorum onları komikleşiyorlar aslında istesem onlarla o kadar iyi muhabbet kurarım ki ama kafa yapılarımız farklı o yüzden uzak duruyorum. Her neyse asıl sorun benim bu insanlara muhtaç olup onların arabasına binip gitmem sevmediğim insanlarla beraber her gün kilometrelerce yol çekmek kendi arabamla gideyim diyorum ulaşım çok sıkıntılı köyde kalayım diyorum orda da nasıl yaparım internet bile çekmiyor daha çok bunalırım yani anlayacağınız işin içinden çıkamıyorum . Aynı durumda siz olsaydınız ne yapardınız yani rahatım bozulmasın diye onların yüzüne gülüp devam mı ederdiniz (yani onlar gibi olmayı tercih edip) yoksa dürüst bir şekilde davranıp herşeyi göze alıp köyde kalmayı tercih mi ederdiniz cevaplarınızı bekliyorum kızlar şimdiden teşekkürler.

Benim de köyde kasabada öğretmenlik yapan arkadaşlarım var birbirine yakın olan köylere gitmek için servis ayarladılar hepsi beraber gidiyorlar teker teker herkes kendi köyüne bırakılıyor. Çoğu yerde servis sistemi var zaten onu araştırın isterseniz diger köy okullarından.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim meslektaşız sizinle, çocuklarımıza doğruluk dürüstlük öğretirken bunu önce kendi hayatımıza geçirmeyi denesek ne kadar güzel olur. Hepsini baya baya izlemiş bir de bilenmek icin nedenler bulmussunuz ve bu bilendiginiz insanlarla her gun kmlerce yol gidiyorsunuz bana çok samimiyetsiz ve çıkarcı geldi ilişkiniz.

yazık gerçekten yazık öğretmensiniz bir de. Kız çocuklarını eğiteceksiniz. Erkek arkadaşınız istemiyor diye insanlara tavır almışsınız bir de onları suçluyorsunuz. Benim arkamdan biri böyle konuşsa onu arabaya alır sonra da dağ başında bırakırım.Adam iyilik yapıyor ya benzin parasını paylaşsanız bile adamın arabası kilometre yapıyor yani arabanın değeri düşüyor. hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsunuz. Binin arabanıza gidin yada sizi çok kıskanan erkek arkadaşınız götürsün her gün.

size çok üzüldüm. erkek arkadaşınızın baskısı altında kalıp insanlarla konuşmadığınız için kendinize kulp bulmuşsunuz. Allah bilir diğerlerinin anlattığınız gibi bir düşünceleri bile yoktur. kendinize bir araba alın hem siz rahat edin hem de diğer insanlar.

gerçi erkek arkadaşınız bu sefer de erkekler var yolda araba kullanma diyebilir ama...

Bu kadar sevmediğim arkalarından atıp tuttuğum insanların arabalarına da binmezdim ben olsam. Araban var madem onla git gel neden zor olsunki.
Ulaşım sıkıntı dağ köyü kışın yollar kapanıyo ben bu yollarda tek başıma gidemem zaten ben de binmek istemediğim için arada kaldığım için açtım konuyu

hayatımda sizin gibi biriyle aynı ortamı paylaşmak istemezdim sanırım ya. insanlarla konuşmuyorsunuz erkek arkadaşınız istemediği için ve hareketlerini de kendinize yoruyorsunuz. ay kesin onların da gece gözlerine uyku girmemiştir bu kız bizle niye konuşmuyor,hadi şunu kıskandıralım demişlerdir.

insan yetiştiriyorsunuz,eğitimciyim diyorsunuz ama bence sadece öğretim işini yapsanız iyi olur. bu tarz düşünceleri çocuklara empoze etmeyin yazık çünkü. hastalıklı bir düşünce yapısı gibi geldi bana.

yani sen diiyorsun ki çıkarlarım için dürüst olmayan insanlarla yakınlık kurardım güzel çok güzel asıl iyiki siz eğitimci olmamışsınız yazık o çocukların hali ne olurdu

yani sen diiyorsun ki çıkarlarım için dürüst olmayan insanlarla yakınlık kurardım güzel çok güzel asıl iyiki siz eğitimci olmamışsınız yazık o çocukların hali ne olurdu
Pardon da yorumumu anlamakta mi zorluk çekiyorsunuz yoksa işinize gelen şekilde mi anlamak istiyorsunuz? Şimdi yorumuma geri dönün ve tekrar okuyun lutfen, çıkarların için zaten arabalarıyla gidip geliyorsun her gün konuşup konuşmaması mi kalmış Allah aşkına. Araban var arabanla gitmiyorsun, kişileri sevmiyor arkalarından atıp tutuyorsun ama arabalarıyla gitmekten de geri kalmıyorsun. Çıkarcı diye bu durumlara derler sekerim öğrenmiş ol. Sevmiyorsun o zaman sabah paşa paşa beraber de gitmeyeceksin pit pit peslerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…