- 13 Nisan 2016
- 88
- 11
- 38
- Konu Sahibi -chatlak-98
-
Olayın erkek arkadaşımla ilgisi yok ben istediğim için böyle hayatım boyunca bu tarz çıkarcı dürüst ve duygularında samimi olmayan insanlardan hep uzak durmuşumdur.Bence sen erkek arkadasinin dusuncesinin altinda kalmissin canim.
Ulaşım sıkıntı dağ köyü kışın yollar kapanıyo ben bu yollarda tek başıma gidemem zaten ben de binmek istemediğim için arada kaldığım için açtım konuyuBu kadar sevmediğim arkalarından atıp tuttuğum insanların arabalarına da binmezdim ben olsam. Araban var madem onla git gel neden zor olsunki.
O her durumda benim yanımda Nasıl istersen öyle yap diyorerkek arkadaşına sordun mu nasıl yapayım diye?
zira muhabbet edeceğin insanları bile onun fikriyle seçtiğine göre köyde mi kalacaksın kendi arabanla mı gideceksin o karar vermeli.
Benim de köyde kasabada öğretmenlik yapan arkadaşlarım var birbirine yakın olan köylere gitmek için servis ayarladılar hepsi beraber gidiyorlar teker teker herkes kendi köyüne bırakılıyor. Çoğu yerde servis sistemi var zaten onu araştırın isterseniz diger köy okullarından.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim meslektaşız sizinle, çocuklarımıza doğruluk dürüstlük öğretirken bunu önce kendi hayatımıza geçirmeyi denesek ne kadar güzel olur. Hepsini baya baya izlemiş bir de bilenmek icin nedenler bulmussunuz ve bu bilendiginiz insanlarla her gun kmlerce yol gidi
yani sen diiyorsun ki çıkarlarım için dürüst olmayan insanlarla yakınlık kurardım güzel çok güzel asıl iyiki siz eğitimci olmamışsınız yazık o çocukların hali ne olurduhayatımda sizin gibi biriyle aynı ortamı paylaşmak istemezdim sanırım ya. insanlarla konuşmuyorsunuz erkek arkadaşınız istemediği için ve hareketlerini de kendinize yoruyorsunuz. ay kesin onların da gece gözlerine uyku girmemiştir bu kız bizle niye konuşmuyor,hadi şunu kıskandıralım demişlerdir.
insan yetiştiriyorsunuz,eğitimciyim diyorsunuz ama bence sadece öğretim işini yapsanız iyi olur. bu tarz düşünceleri çocuklara empoze etmeyin yazık çünkü. hastalıklı bir düşünce yapısı gibi geldi bana.
ben anlatamıyorum herhalde yol sıkıntı diyorumBu ınsan kullanmaktır ..madem sevmiyorsun , kendi arabanla git ..emin ol onlarda bayilmiyordur kendilerini dışlayan bir kadına ..
KBe
ben anlatamıyorum herhalde yol sıkıntı diyorum
Kimseyi kullandığım falan yok bedava götürmüyor kendisi istedi bugüne hayatımda da kimseyi kullanmadım kullanmam da kullananı da affetmemBu ınsan kullanmaktır ..madem sevmiyorsun , kendi arabanla git ..emin ol onlarda bayilmiyordur kendilerini dışlayan bir kadına ..
Pardon da yorumumu anlamakta mi zorluk çekiyorsunuz yoksa işinize gelen şekilde mi anlamak istiyorsunuz? Şimdi yorumuma geri dönün ve tekrar okuyun lutfen, çıkarların için zaten arabalarıyla gidip geliyorsun her gün konuşup konuşmaması mi kalmış Allah aşkına. Araban var arabanla gitmiyorsun, kişileri sevmiyor arkalarından atıp tutuyorsun ama arabalarıyla gitmekten de geri kalmıyorsun. Çıkarcı diye bu durumlara derler sekerim öğrenmiş ol. Sevmiyorsun o zaman sabah paşa paşa beraber de gitmeyeceksin pit pit peslerinden.yani sen diiyorsun ki çıkarlarım için dürüst olmayan insanlarla yakınlık kurardım güzel çok güzel asıl iyiki siz eğitimci olmamışsınız yazık o çocukların hali ne olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?