Kararsız kaldım

Zaten sen anlayamazsın öğretmenleri Canım benim okuma boşver
Valla ben de ogretmenim. Hem de ogretim gorevlisiyim. O yuzden bu havalardan bi cikalim once. Ogretmenleri anlamazsin fln demissin de seni elestirwn hepimize diyorsun yani. Once bi tutarli olmak lazim bence. Ilk yazdiklarindan pisman oldun simdi guclu kadinim imaji ciziyorsun. Cevir kazi yanmasin

okurken aynisini dusundum
bu ogretmenler nasil cocuk yetistirecek anlamak mumkum degil

Sen ve erkek arkadasin ne sacma insanlarsiniz allahaskina.egitimciyim diyorsun okumus etmis insansin.erkek arkadasim dedigin sozde seni cok sevdigi icin gercekte gerikafali olmasindan kaynakli kiskanc adami cekiyorsun.neymis erkek varmis okulda okul uzakmis da kiz sayisi da azmis vs vs..cok mu aradin bunu?demek kendisi de oyle bir okulda cal8ssa goz koyuyor diger bayan ogretmenlere.ayrica sana inat muhabbet ettiklerini dusundugun insanlarin umrunda degilsin merak etme.sen muhabb3t etmeyince birbirleriyle ediyorlar hepsi bu.ne yani x bizle konusmuyor oyl3yse biz de birbirimizle konusmayalim mi desinler?not:ben de ogretmenim ve bu bahsettigin okullarin birinde ben de calistim.ustelik o okulda bir ben ve bir de erkek ogtermen olmak uzere 2 kisiydik.ayni sekilde bir ogretmenin arabasiyla ulasim sagliyorduk koye.simdiki esim o zamanki erkek arkadasim bir gun bile ne demek erkek ogretmenle calisiyorsun nedir ne degildir diye sacma sapan kiskanclik triplerine girip sormadi

konuyla ilgili olarak da yapılan yorumlara katılıyorum. forumda açtığınız bütün konular erkek arkadaşınızla ilgili. sizi nasıl kısıtladığından orada da bahsetmişsiniz. ve şimdi gelmiş önce size konuşma dediğini söylüyorsunuz. tepki alınca da istediğimi yaparım moduna geçiyorsunuz. ikiyüzlü, çıkarcı değilim diyorsunuz ama görmeye tahammül edemem dediğiniz insanlarla her sabah aynı arabayla yolculuk ediyorsunuz. sonra da gördüğünüz tepkilere sinirlenip çirkefleşiyorsunuz.

Yazdıklarımı önce güzel bi şekilde oku anla düşün sonra yorum yap annem benim

Zaten sen anlayamazsın öğretmenleri Canım benim okuma boşver

bunlar nasıl ifadeler? ve siz bir öğretmensiniz, öyle mi? öğrencilerinize bu şekilde mi örnek oluyorsunuz??
gelecek nesiller için gerçekten korkuyorum??? hele öğretmenlik mesleğinde sizin gibileri gördükçe sahiden korkuyorum.

Görevini hakkıyla yapan, karakterli, öğrencilerine olması gerektiği gibi iyi örnek olan bütün öğretmenleri tenzih ederim!!!

Bence öğretmenlik kontenjanlari azaltilmali .öğrenciler hiç olmadı öğretmen olurum diyememeli.insanın kültürüyle başarı duzeyinin alakası olmadığını iddia edebilirsiniz ama o zaman fen lisesi öğrencisiyle meslek lisesi öğrencisinin davranışları düşünce şekilleri arasında fark olmazdı ama çok var.başarılı öğrenciler öğretmen olmalı ,orta düzeyde öğrenciler değil...

univ ogretmenlik bolumlerinin puanlari cok cok yuksek olmali , mezuniyet oncesi de psikolojik test yapilmali gecemeyen diplomasini alamasin

Arabanın sahibi müdür değil değil mi

Değilmiş tamam anladım yol masrafını ortak karşılıyorsunuz muhtemelen ben bunu sorun etmezdim kulaklığını tak kitap oku yolda onlarla samimi olmak zorunda değilsin ha dersen ki arabanın sahibinede gıcığım acilen başka bir çare bul o arabaya birdaha binme.

walla adamlarda iyi sabir varmis onca kisiyi tasiyorlar ben asla boyle bir sey yapmam ne kadar tutarsa tutsun kimseyi cekemem

walla adamlarda iyi sabir varmis onca kisiyi tasiyorlar ben asla boyle bir sey yapmam ne kadar tutarsa tutsun kimseyi cekemem
işte öyle yaptığım için oluyor

Ben sana hak verdim arabanın sahibiyle problemin yoksa keyfine bak onlarla konuşma dedim

bir baltaya sap olamayanlar ogretmen oluyor bu ulkede ne aci ogretmen ya da baska bir sey once insan olsak birey olsak burada deseydin ki ben istemiyorum uygun gormuyorum dinen takva saymiyorum belki daha az tepki alacaktin belki birey gozuyle bakilacaktin oysa erkek arkadasin ne istiyorsa sorgulanadan yapan bir kukla gibisin ve ogretmen olmamalisin

Neden bu derece geliyorsunuz üstüne?Siz birlikte çalıştığınız bütün arkadaşlarınızla can ciğer misiniz?İçinden geçenleri yazdı diye kötü oldu o kötü siz iyisiniz he he tamam.O kadar kolaysa sınava girip öğretmenlik okuyun sonra atanın çok kolay o kpss ve mülakat hangi işte var iki ay tatil günlük 6 saat çalışma.Görenlerde der burası tıpçı hukukçu dolu.Abim pdr mezunu ve pdr hukukla neredeyse denk puanlı ve oda öğretmen.Lütfen işinize yaramayan düşük puanlı bölümlerde okuyup farklı sektörlerde sömürüldüğünüz bölümlerle karşılaştırmayın öğretmenliği.

Öncelikle bahsettiğin yaptığınız yakıştırmalar hiç hoş değil

Öncelikle bahsettiğiniz kişilere yaptığınız yakıştırmalar hiç hoş değil;her ne kadar kötü olduklarını düşünşeniz bile.Hem onlarla yolculuk yaparken ve aklınızda bu düşünceler varken onlara karşı sahte tavırlar mı sergiliyorsunuz?
Son olarak erkek arkadaşınızdan ziyade önce kendi kararlarınızı kendiniz alın . Kiminle nasıl ve ne derece konuşmanız gerektiğini bilirseniz,sorun yaşamazsınız insan ilişkilerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…