Kararsız kaldım

Eğitimci bir çiftmişsiniz madem ilk birbirinizi eğitmekten başlayın. Böyle zihniyet dağlara taşlara...

Şu sevgilisinin, karısının erkek olan ortamda bulunmasını istemeyen erkekler de kadın olan ortama girdiklerinde kadınlara farklı gözle bakıyorlar demek ki

Siz sevmiyoesunuz Diye insanları nasıl bu kadar yargılıyor ve arkasından konuşabiliyosunuz hiç olgunca değil 19-20 olsanız neyse de az çok bilmeniz gerekir. Bi de çok umursuyosunz saçma bi şekilde onların samimiyetini kıskanıyo olmayasınız içten içe?

Sana hiçbir zararı olmadığı halde arkasından bu kadar atıp tuttuğun insanların arabasına yüzsüzce binebilir misin ki..

Hani her bölümden mezun olanları ücretki öğretmen diye alıyolar ya onlardan mısınız? Sizin en az 4 yıl bunu üzerine eğitim görmüm vi eğitimci olduğunuzu düşünemiyorum.

Sonunu okumadim ama fimrimi soylemeden gecemeyecegim.
Okumus egitimci olmus adam senin erkeklerle konusmani dahi istemiyor. Velilerin ne olacak törenlerde görev alacaksin erkek ogrtmlerle fikir alisverisi yaonan gerekecek. Hep 3 ogretmenli okulda kalmayacaksin daha genis düşün.
Esimle bende ogretmeniz. Cogu zaman onu birakir gorev alırım bir cok sosyal aktivitelerde torenlerde. E haliyle oturup konusuruz tartışırız erkek kadin.
Sen gercekten bunu kaldırabilir misin? Muhabbeti hoş saygili görmüş geçirmiş insanlarla iş arkadasi olunca geçip kosede mi oturacaksin?
Kendini nasil gelistireceksin? Katilman gereken seminerlerde ne yapacaksin?
İş hayatinda kiskanclik bu ölçüde cok sıkıntılı bence. Ben kaldiramazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…